Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora
nem elképzelhetetlen...bár nem hinném:)
Na átmentzem a másik topikba:)
Persze,de csak látogatni..lakni már nem tudnék otthon...csak a családom hiányzik...:(( 4 éve nem láttam őket..:(
Ki kéne menni valamelyik másik topikba,ez ugye fogyis témáról szól ,nem akarok kapni a csajoktól, hogy itt csetelünk...
Tökéletesen eggyetértek minden szavaddal:PP
Sokszor csak az tart vissza, mert megszoktam...5 év tényleg nagyon sok idő..pláne mi együtt jöttünk ki ide...angolom nuku volt,rá voltam teljesen utalva az első pár évben....de ezt meg kell törtöm..hisz nélküle is élet az élet...csak hinnem kell magamban,hogy megtudom csinálni...:P
Szerintem is virágozni fogok:DDD
Sokszor gondolkoztam,fantáziáltam már ezen, hogy pl nélküle miket fogok csinálni....:)))Mindig elmosolyogtam magam....jó érzéssel tölt el már ez az egész..szabályosan várom:D
Most le kell lépnek egy pillanatra, de visszajövök még remélhetőleg..bocsika:)
És köszii:))
hahahaaahaaa:DDD
Amúgy az exemtől is mindig megkaptam ugyan ezt..azt mondta igy már inkább fiúsabb vagyok, mert nincs mit fogni rajtam..hm....ez van...
Ő meg túl puhos volt nekem...sose edzett....:(
De mindegy:DDD
Gergő lányban.:PPPPP csúnya...azért annyira izmos nem szeretnék lenni:D Az maradjon meg a fiúknak!
ne lépjünk le innen:) Hagyjuk a hasam...ez nem olyan fontos téma:DDD
Köszi a dicséretet mindenesetre!:P
További ajánlott fórumok:
- Két hét alatt 9 kilót leadni
- Szabaduljunk meg együtt április 29-től 2 hónap alatt minél több kilótól!
- Egy hónap alatt le lehet adni 15 kilót?
- 4 hónap alatt 32 kilót híztam. Hogy fogyjak le? Segítsetek!
- Egy hét alatt 4kilót híztam! Az életmódom nem változott, mitől lehet?
- 35 évesen 14 gyerekes anya, tavaly 8-as ikreket szült, 9 hónap alatt 65 kilót fogyott, most 56 kg. Láttad?