Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora
van mit rajta fogni.. kicsitolyan plötyi:D
De nem panaszkodom mert holnap úgyis megkapom a csajoktól, hogy túlzásba viszem a fogyit..
A régi képemre mondtam hogy puhos...:)
Amúgy én mániákus vagyok nézzétek ezt el nekem:D A lapos has a mindenem...;)
Olyan nőiesen puhosnak:))
Köszi baby)
Oh...mindjárt zavarba jövök:))
Köszike neked is;-))
teccik a pocakod, Móki drága!:)
és tényleg látható!!
Na skacok, én most jutottam el oda, hogy nekem sem kell számolnom többet:)
Eddig,attól függetlenül, hogy már nem irtam be olyan részletesen a naplómba, a fitday oldalán minden napra kiszámoltam az értékeket...
Mától nincs számolás, csak érzésre nyomom;)
Hogy vagytok? Hol vagytok???Lelalposodott a topic:(
Puszi
Csak ügyesen, azért is jó, hogy irod eleinte mert látod ténylegesen miből mennyi kell,hogy meglegyenek az értékek;)
Menni fog ez baba neked is:DD Csak az elején kell egy kicsit többet irogatni/számolgatni...
Sok sikert!
Fehérje Port mindenképpen vegyél ha kevésnek tűnik a beviteled a normál kajákkal,pláne ha tornázol:) !!!;)
Na hát szépen vagyunk:)
Köszi mocis, rád mindig számithatok:DDD
Helló Mindenkinek!
Tegnaptól én is mindent kiszámolok és írok, amit megeszem. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire kevés fehérjét eszem. Afehérjének és a CH-nak kb meg kellene egyeznie, de a CH több mint a felével lett több, mint a fehérje, úgyhogy még kísérletezem vele néhány napig.
További ajánlott fórumok:
- Két hét alatt 9 kilót leadni
- Szabaduljunk meg együtt április 29-től 2 hónap alatt minél több kilótól!
- Egy hónap alatt le lehet adni 15 kilót?
- 4 hónap alatt 32 kilót híztam. Hogy fogyjak le? Segítsetek!
- Egy hét alatt 4kilót híztam! Az életmódom nem változott, mitől lehet?
- 35 évesen 14 gyerekes anya, tavaly 8-as ikreket szült, 9 hónap alatt 65 kilót fogyott, most 56 kg. Láttad?