Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyjon 10 kilót 5 hét alatt, avagy a csodadiéták kora
Hello!
Na, sok a meló? Majd csak jobb lesz!:)))
Szia!
Jól vagyok!:)))
Mókica is pont erről számolt be, hogy nem jutott el edzeni, meg ilyenek!:))
Nem baj, előfordul ez!!! The most important; be Happy, U know!:))
Tok ugyes vagy! Nagyon jo olyan sportot talalni amit elvezel is!
Hajra, nyomjad!! :-)
Sziasztok csajok! Nekem nagyon ossze-vissza hetem volt.
Egesz heten nem jutottam el edzeni, ami mar nagyon regota nem fordult elo.
A hetvegen belendulok ujra, mert mar nagyon hianyzik.
A kajalasom is sajnos osszekutyulodott a heten, nem is vol idom bejegyezni hogy mikor mit nyeltem le, mondjuk az is igaz hogy kulonbozo gastro-problemak miatt volt kb 3 nap a heten amikor alig ettem.
Szoval a heten kimaradt a centi is es a merleg is, de majd kedden ujra... es akkor majd meglatjuk, hogy nagy volt-e a kilenges.
Szoval ennyi.
Remelem mindenki jol van.
Udv
Mocis
Akkor mindenképpen változtass, nehogy lerobbanj!
Egyébként én tényleg eltűntem, mert elég sokat mászkálok mostanság napközben. Este meg ugye kedd kivételével mindig kergetem a labdát valahol. Tegnap másfél órát szívattuk egymást a pályán. Bő egy liter víz el is fogyott közben/utána.
A súlyom nem nagyon változott köszönhetően a hétvégi dorbézolásoknak:)
Viszont meglepően javult a kondim, olyan labdákat elérek, amik után max. utánanéztem korábban. Illetve egy-másfél órát simán végig tudok edzeni, sőt, már külön figyelek rá, hogy ne lazázzak, a lehetetlennek tűnőkre is rástartolok. Na, ez pár hónapja még csak elméletben volt meg:)
Mizu mindenki??? Nagyon eltűntünk:(
A múlthéten nem volt időm elmenni úgy edzeni mint normálisan, igy a lábamat nem erőltettem meg...és láss csodát visszament az alap vékonyságra:(
Nem tudom mit csináljak ,de engem baromira zavar, hogy igy megvan duzzadva egész héten:(
Gergő ha csak 1 lábizmozást csinálok a héten, ahogy montad és inkább kar és a kardió lesz a palettán az baj??? Vagy hogy csináljam???
Lehet csak valamelyik edzésforma nem jó? Változtass azon esetleg? Tudod a bodyfitt oldalról csinálom aaz edzéstervet.
A kaján is változtatnom kell, mert gondjaim vannak szervileg..de ezt most nem irom le ide,mert elég személyes....:( Esetleg priviben...
Alakra jó vagyok még mindig:DD A derekam egyre kárcsúúúúb:DDD
Ti???
Elképzeltem, ahogy megy a futópad, a fejem meg kopog a végén, én meg csatolós súlyzókkal alszom mellette. :)))
Ma karra gyúrok, az nem olyan vészes! A héten a lábedzésem a hipoxi lesz, már úgy várom!!!!!
Szép napot baba:) Én megyek durmolni:D
Puszó
na akkor eggyik nap meg is csinálom:DD
Köszike:P
Szerintetek mehet darált pulykamellből és barnariszből paradicsomos gombóc??? Minden lightos lenne, a paradicsomszósz is...erre vágyom most:P
Vagy hanyagoljam???
Köszi
Szerintem nem az a kunszt, hogy valaki milyen sok félét tud kizárni az életéből, hanem az, hogy mennyire tudja élvezni úgy, hogy ésszerű határokon belül marad.
Egy-egy szelet csoki éppúgy az élet része lehet, mint egy-egy pohár pezsgő vagy egy sima alvás helyett délig lustálkodni az ágyban. Ezek mértékkel javítanak az életminőségeden, mértéktelenül meg lerontják. Egyébként meg racionális úton megközelítve semmi szükséged rájuk, pszichésen meg mégis befolyásolnak.
Mondjuk tényleg a ruha a legjobb mérce, azon 100% megtudod mondani, hogy fogytál vagy hiztál:)
Nekem is néha megbolodnul a mérlegem:))
További ajánlott fórumok:
- Két hét alatt 9 kilót leadni
- Szabaduljunk meg együtt április 29-től 2 hónap alatt minél több kilótól!
- Egy hónap alatt le lehet adni 15 kilót?
- 4 hónap alatt 32 kilót híztam. Hogy fogyjak le? Segítsetek!
- Egy hét alatt 4kilót híztam! Az életmódom nem változott, mitől lehet?
- 35 évesen 14 gyerekes anya, tavaly 8-as ikreket szült, 9 hónap alatt 65 kilót fogyott, most 56 kg. Láttad?