Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Ja, meg jelentkeztem egy állásajánlatra, most írtak vissza, hogy hivatalosan meg kell hirdetni az állást, s majd figyeljem áprilisba az oktatási közlönyt. Most nem tudom ezt hogy értékeljem. Ez most finom elutasítás, vagy csak szabályokhoz vannak kötve? Szerintetek?
(bocs ha ma túl sok vagyok)
Ancika:)
ebbe a pillanatba hívott a konzulensem, hogy nincs semmi baj, vár holnap reggel 10-re:)
Tudod, azért sürgős, mert tanszéki megbeszélés lesz szerdán s addigra össze kell hozni valami értelmeset. Nagyon jó terveim voltak, de 298 városból 62 küldött csak vissza választ (kérdőív) s őszintén... ezzel nem lehet mit kezdeni :(
Néztem a buszokat is.
5:55-kor indult az egyik, a másik meg 14:40-kor. Szombathely-Budapest táv egy kicsit macerás. A baj az, hogy ma lenne szakdolgozat megbeszélésem, s nem vagyok ott... ciki :S
erikpipi : myelen@gmail.com
Köszönöm szépen!
Épp most akartam írni, hogy nincsenek receptjeim, pedig ott van a net, de eszembe jutott, van nekem egy nagyon jó sorozatom a mezőgazdasági kiadótól, ebben van egy könyvem, a:hús nélkül.
Van benne vega, kímélő és keleti. Na beletúrok.
7-8:30-ig van vérvételi rendelés
7:20-ra ott voltam előttem 10 ember. 50 év alatt a vérvétel átlagos ideje 2 perc, mégis 10 percig van bent, mert papírokat kell írni, vissza kell adni stb. Jönnek a mamák, akinek a nő nem találja a vénáját, az ő idejül 30 perc. 8:45-kor még beengedtek éppen, mögöttem álló 8 embert már elzavarták. Szép mi?
Vonatra kellene szállnom... de senki infot se tud adni, hogy elindul-e vagy se, ha igen akkor meddig megy... Úgy szeretem ezt! Mé vagyok ilyen szerencsétlen. Ráadásul csináltam fényképeket hogy látványra fogytam-e(adatlapon ne keresd, fel nem teszem őket) de katasztrófa. Akkora vállam van, hogy fekete laci kispályás mellettem, a hasam mint egy kismamáé, a fejem meg mint egy borsó. Hiába fogyok, a debella vállam meg a teniszpálya hátam ugyan akkora marad:S
nekem is van olyan, hogy nem tudom megenni ahúst,mert amikor feldolgozom, érzem a "halál" szagát, pedig friss..
Te miért nem eszel?
Vesédért még adnak is valamit:DDDDDDDDDDDDD
Bocsi
lássuk csak... ahúst már régebben elhagytam..
a józan eszem is...
valami tipp esetleg??
:)))
hát legalább a zsiradákot kispóroltad :D
én szerdától kihagyom a kávét és a cukrot az étrendemből...
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?