Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
én úgy készítem el :))
nem semmi helyzet :(((
Ancika kérésére:))
Busz: felszálltunk Szombathelyen, már ott elfogyott minden ülő és állóhely, az első két megállóban sajánáltuk nagyon azt a 3-3 embert, így aki ült bevállalt minekki még 1 táskát az ölébe, így sikerült a hat főt bepaszírozni, a többi megállónál már azt mondta a söfőr hogy bocsi, elképzelheted, hogy milyen hangulat uralkodott. Izgalmas végigállni négy órát, persze állni még jó, ha van helye az embernek, de itt egy könyök, itt egy térd, na ki fogja a seggem vajon. A szauna hangulatról nem is beszélek, mert egy csöpp levegő nem volt, a szegok viszont egyre kellemetlenebbek lettek. Már kezdtük megszokni a helyzetet, amikor egy satufék még fokozta az élvezeteket. Mikor leszálltam 5 percig csak álltam egyhelybe, egyenesen, s örültem hogy megvannak a térdeim. A kifeszített helyzetnek köszönhetően még mindig fáj, de majd elmúlik. Szal imádom a mávot, s a volánt is, hogy nem tudott két buszt beszervezni. Ja és nekem nem tudott visszaadni a vezető, aki később szállt fel 6 fő, meg ingyen utazott, mert a söfőr azt mondta majd később elintézik. Hát nem intézték el.
Szóval akkor a kínai kelt nyugodtan úgy, mint a fejessalit?
helló suhi, mesélj csak én meghallgatlak :))
én nagyon szeretem a kínai kelt, nyersen salinak nyamm
Sziasztok!
hazaértem (nem vonattal, busszal... erről is mesélnék szívesen, de még a végére elkergettek innen) :D
Én is készülök a böjtre. Bár én csak holnap és péntekenként nem eszek húst, de szénhidrátkontroll és kalóriaszámlálgatás lesz a többi napon:)
Vettem kínaikelt.. állítólag salátának is jó, még sose ettem, próbálta már valaki?
Ja értem, persze, ez csak egy amolyna jó szöveg. NA én ma kezdtem a bekeményítést, de komolyan.
Reggeliztem ezt a Kolláth féle kaját, csak nem írta a könyv mennyi vizet tegyek bele, utólag látam, hogy kissé eltúloztam, de ehető volt. Ja, meg egy körtét.
:DDDDDD
Ezt a holnapot ,nem én határoztam meg,te!:)))
Nem bizony:))
Holnaptól kezdődik a nagyböjt.
Az én anyám anyáknapján tudta meg hogy terhes vagyok :DD akkor már vagy 4 hónapos terhes voltam... Azt hiszem picit sokkolta a hír, de tartotta magát.. Kapott egy képeslapot, hogy boldog anyáknapját Moncsi és a pocaklakó :DDD
Idézem: "Apádnak Te mondod meg" :)
Aztán apám örült mint majom a farkának... Aztán már ő is örült :)
Bírom ezeket a szappanoperákat:
-Anya terhes vagyok.
Jaj, de örülök kislányom, gyere üljünkle,mesélj el mindent tudni akarok az elejétől kezdve. HOgy kezdődött?
Hmmmmm.......
Sziasztok lányok!
A nagy pakolás közben beugrottam, benéztem hozzátok.
Bocs, ha a következő hetekben keveset leszek.
Nincs mit. CSak pozitívan:))))
Különben, van benne valami.....
Köszönöm Nektek! Sokat segít ez nekem.
Most meg kimegyek az állomásra, hátha ott is szerencsém lesz :)
Pipi... köszi a titkot:) a szűrő egyből a spamek közé tette, de szerencsére észrevettem:)
Borcsa: Tanári állás (szeptembertől), bemásolom mint írt az igazgatónő
"Tisztelt Pályázó!
Megkaptam jelentkezését,nekünk ilyen szakpárosítással kell kolléga szeptembertől.Január 1-től viszont köteles vagyok minden üres állást a Közlönyben megjelentetni. Kérem, hogy figyelje áprilistól az Okt. közlönyt, mert meg fog jelenni az állás."
(életem első munkahelyvadászása, szal izgi) :)
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?