Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sziasztok lányok!
Nálunk fehérbableves volt kolbászkarikákkal.
Én közben mosok és pakolok ezerrel, már készülvén a felujitásra.
Az ember nem is gondolná, hogy évek során mennyi felesleges kacatot gyüjt össze, meg mennyi felesleges papirja van. Én most szembesülök ezzel.
Látom megint eszünk rovat van:)
Nálunk borsóleves, és rizskoch lesz. (jó kis szénhidrát, majd körbeszaglászom) :D
Sziasztok!
Ez vicces, elmesélem. Olvastam van egy pulzustartomány, ami között a legjobb a zsírégetés. A taposógépen szoktam ezt figyelni. Erre ma reggel megláttam egy naaagy pókot, s mivel nagyon nem szeretem őket, kicsit megviselt. Eltelt egy kis idő, majd családi vérnyomásmérés volt. A pulzusom meg majdnem zsírégető tartományba. Sztem hatásosabb a taposógép helyett, ha betennének egy üvegvitrinbe, melynek külső felére pókokat raknának:)) Vagy fogynék, vagy szívinfarktust kapnék :DD
ugy ahogy én:)) saját nevelés...
zsíradékon liszttel készíts zsemleszínű rántást, törd bele a fokhagymát és öntsd fel a csontlével. Habverővel keverd simára, sózd, .. ha kivánod adj hozzá a tejfölt, s végül forrald fel.
de...
ha diétásan akarom késziteni akkor naon pici olajon megfuttatom a fokhagymát ,húslével vagy vegetás vizzel felöntöm, só, és behabarom étkezési keményitővel... és tejfelt hozzá ha ép ugy akarom..
most megint át kell adnom a gépet:(
Húúú,ez 3 fogásos menü:))
Hogy csinálja a foghagyma mártást,megkérdezhetem?
Ha gusztustalan is,attól még finom,hisz minden benne van:)))))Remélem azért jól sikerült:))
Kicsit több tejföl a tetejére és máris titkosítva van ,a bibi:)))
70es számról fogok még álmodni is :)
És ha egyszer végre elérem én úgy berúgok, de úgy :DDD hogy hajjajjjj:)
Babapartyn :)))
Ja és ma már nem bűnöztem... haladok!
Olvasom a titkot, és próbálok titkos lenni :D
csá csajok!
Jó a hajad muffin :)
Megnéztem a naplód:)
Nagyon jók azok a képek:) És csábos az a mosolykezdemény:))
szia,.. a naplómban mosolygok:) "egy kicsit"
szerintem nekem nem áll jól a vigyóri fej...
na de egyszer majd kipróbálom, majd egyszer:))
na akkor most partyzál ... a többit majd később, mondjuk holnap után be pótolod:)
múlt hétvégén nálunk is volt vacsi party az is kellemesre síkerült... akkor kellemes partyzást nektek:)
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?