Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Értem.Akkor tartjuk a lelket a vizesblokk alatt,csak az utolsó három napon megyek fel a hegyre,nem tíz napig,úgyhogy menni fog:))
Én is husos vagyok,és még egyszer sem sikerült,félúton megálltam:))
Igaz én valóban csak a húst szeretem,meg a sajtokat igazán,a többi (szalámik,túró,tejföl )nélkül meg vagyok:)
ja értem.... azt hittem,hogy bélfürdőzés kezelést kapsz, a vastagbéltől a vékonybél végéig:).... ez nem vicc:))
kolon-hidroterápia !
Egy kezelés során akár 70-100 liter vizet is átáramoltatnak a vastagbeleken, s a hideg és a meleg víz váltakozó beáramlásának is komoly szerepe van, hiszen az egyik ellazítja, a másik összehúzza, azaz megtornáztatja az ellustult bélfali izmokat.
De ez már béltisztítás felsőfokon! az USA-ban fejlesztették ki
Muffin!
Igazából még nem próbáltam ezt a "béltisztítást", a neten találtam egy cikket, s az alapján csinálom majd. 3 napos.
Első nap:
Reggeli: 2 dl gyümölcsös ivójoghurt, 3 db abonett.
Tízórai: 1 dl gyümölcsös ivójoghurt, 2 db abonett.
Ebéd: 3 dl gyümölcsös ivójoghurt, 3 db abonett.
Uzsonna: 1 dl gyümölcsös ivójoghurt, 2 db abonett.
Vacsora: 2 dl gyümölcsös ivójoghurt, 3 db abonett.
Pótvacsora: 1 dl gyümölcsös ivójoghurt, 1 db abonett.
Második nap:
1.5 kg friss gyümölcs elfogyasztása
Harmadik nap:
Reggeli: 3 dl alma-narancs-grapefruitlé, 1 db magos kifli.
Tízórai: 2 dl alma-narancs-grapefruitlé, 1/2 db magos zsemle
Ebéd: 3 dl alma-narancs-grapefruitlé, 1 db magos kifli.
Uzsonna: 2 dl alma-narancs-grapefruitlé, 1/2 db magos zsemle.
Vacsora: 2 dl alma-narancs-grapefruitlé, 1 db magos zsemle.
Pótvacsora: 1 dl alma-narancs-grapefruitlé, 1/2 db magos zsemle.
szia suhi:)
hogy csinálod a béltisztító kurát?
Sziasztok!
De jó lenne veletek egy kicsit beszélgetni, de sosem érek rá. Mostanában minden szombaton dolgozom, a vasárnapom meg kevés mindenre. És ahogy elterveztem nem soká fogok járni az usziba még ennyi időm sem marad a netre. De azért mindenkinek jó vékonyodást kívánok.
Látom beindult az élet.:) Az idén korán tavaszodik, ugyhogy mindenki húzzon bele. Én felszedtem vagy 3 kilót, bár tegnap sikerült kemény 20 dekától megszabadulnom.:DDDDDD
Kifessünk neked? Spaklival is kitűnően dolgozom:)
NA visszaolvasok micsoda árajánlatot kaptál:)
muffin :D ez jóóó volt :)
sziasztok:)
Egy pasinak az volt a heppje, hogy mindig egyenletesen barnára süttette a testét. Mindenütt. Mikor megszemlélte magát a tükörben mérgesen állapította meg, hogy bár a teste kifogástalanul és egyenletesen, bronzbarna, a farka valamitől még nem barnult le. Kiment a néptelen tengerpartra és beásta magát a homokba - csak a fütyköse maradt szabadon. Kisvártatva arra sétált két idős hölgy. Az egyik kigúvadt szemekkel meredt a hímtagra és miközben esernyőjével megbirizgálta a hímtagot, így fakadt ki:
- Nincs igazság a világban! Amikor húsz éves voltam, ez a holmi őrültül érdekelt. Harminc éves koromban roppantul élveztem. Negyven éves koromban könyörögtem érte. Ötven éves koromban fizettem érte. Hatvan éves koromban imádkoztam érte. Hetven éves koromban már el is feledkeztem az egészről.
Most nyolcvan vagyok és ez az átkozott izé már vadon terem, én meg túl öreg vagyok, hogy leguggoljak érte!
:DDDD
Ez te is tudod ,hogy butaság.
Ha nincs munkahelye ,akkor tehetsz bármit,akkor sem fogsz egy fillért se bevaslni rajta.
Vagy úgy látod,hogy a börtön fenyegetés miatt megegyezik veled és fizetni fog?
Én hagynám a csudába.
Szerintem csak magadnak ártasz,ha belekezdessz egy ilyen tortúrába és még csak hasznod sem származik belőle,csak az idődet,az idegeidet és az energiádat fecsérled vele.
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?