Fogyitárs és barátnő kerestetik :) (beszélgetés)
Szia Kismosolyka!
Üdv itt. A kalóriaszámlálást tudom ajánlani. Nekem így ment le a 10 kg. Nagyon hasznos! Ha írod is, hogy miket eszel és hozzá az értékeket akkor a legjobb. Én volt, hogy elcsodálkoztam, hogy ennyit eszem. Több volt mint gondoltam.
Jó reggelt!
Üdv kismosolyka köztünk!Na, a "közbejön" valami ismerős. :D De remélem sikerül mindannyiunknak!
Asinel!Nem próbáltam még a lugosítást!nem nagyon vagyok jártas ilyen témákban.te szoktál?
Sziasztok!
Csatlakozhatom én is hozzátok? :-)
Én is olyan 5-6 kg-tól szeretnék megszabadulni, időnként elkezdem, de mindig "közbejön" valami.
A tornára nem mindig marad időm, de azért igyekszem....
Amire szeretnék figyelni, hogy kevesebbet egyek, és este szeretném kihagyni a vacsit.
Kalóriaszámolásra gondoltam.
én is szeretem Alexandrát is, sőt mostanában jó párszor callaneticseztem. Csak mindig abba a hibába estem, hogy csak egyféle tornát csináltam. Na, most ezen változtatok. Felváltva akarom hol ezt, hol azt. Akkor nem fogom megunni. Sőt most van egy futó padom is. De az nagyon rosszul megy
:( eddig nem tudom két percet bírtam e rajta. Már bánom, hogy megvettem.
Anna ügyi vagy a tornával!Réka tornáit én is szeretem,de mostanában ritkán tornáztam vele.
Szia Sibetti!üdv köztünk!:)
Asinel!főkènt fehérje alapú étkezés.kardiónak bicaj,kangoo,futás+ erősítés.
Sziasztok!
Jöhetek én is? Én 160cm vagyok és 63-64kg vagyok. Két éve lefogytam már 70kg-ról 60-ra, de tavaly ősszel visszajött kicsit.
Szia:-)
Én 170cm vagyok , én is legalább 5kg szeretnék fogyni.65-ről 60-ra
Ausztriában.
Zabpehely inkább reggelire fahéjjal és vízzel kikeverve+ fehérjepor.
De zabkekszként jobban szeretem a zabpelyhet, csak arra nagyon rájárok :(
igen, 50kg körül szoktam lenni, de nem a szám lenne a lényeg. hanem hogy az úszógumim eltűnjön, meg a karom formásabb legyen. kicsit asszonyos :D :(
Amúgy 64 voltam a télen, de az elmúlt hónapokban nem nagyon megy a diéta, tudom az okát. Elég sokat vagyok egyedül, külföldön is és megvisel.
Nem, valamennyi szénhidrátot is, de főképp zabpehelyből és zöldségből próbálom bevinni. Néha norbis kenyér.
szuper :) mennyit szeretnél fogyni?
én 165cm vagyok 56 kg, ebből szeretnék fogyni fehérje diétával és mozgással.
Sziasztok!
28 éves vagyok és szeretnék megszabadulni 5-6kg-tól és keresek ehhez társakat,hogy egymást segítsük,motiváljuk, beszélgessünk.
külföldön élek, nem nagyon vannak barátaim itt és jó lenne beszélgetni mindenféléről akár a fogyin kívül is.Ha van valakinek kedve hozzá, írjon bátran! :)