Fogyitárs és barátnő kerestetik :) (beszélgetés)
fájt, de már elmúlt.
hazafelé úgy elkapott a zuhi, szakadt az eső.
de a futáshoz is kell valami rendszeresség, nem ?:)
mennyit szoktál futni?
Hogy-hogy rossz a hasad?
Hallottam már róla, sokan dicsérik, de én még nem próbáltam. :( Azért választottam inkább a futást, mert a tornákban nem vagyok kitartó, nem tudom a rendszerességet tartani. :(
Még nem tudjuk,Olaszorszàg fele,Szardínia vagy Szicília.aztán lehet maradunk itthon:D
Valaki hallott már Péntek Enikőről,tornáiról?
Megrendeltem két dvd-t,varom hogy megérkezzen.de holnap kipróbálom a tornáját youtuberól.
Nemsokára megyek kangoora,de megint rossz a hasam:S
ha az egészség miatt fontos, akkor tessék magad összeszedni!:) amiben tudunk szerintem segítünk. én nem nagyon hiszek az ilyen 90napos félékben.de a kevesebb lisztes kaják, több zöldség és társai szerintem rossz eredményt nem hozhat.
életmódváltásban hiszek.
de más íze van tőle, mert semmi köze ezeknek a liszteknek a hagyományos lisztekhez, se ízben, se állagban. kb. azért liszt mert olyasmi az állaga, így valahogy el kellett nevezni :D
Uh! Mit nem adnék ha végre 56kg-ot látnék. Ügyes vagy!
Nekem most az első cél 60kg. Aztán meglátjuk. Legutóbb onnan márnem nagyon akart mozdulni.
az komoly!akkor jó, hogy szólt nektek!
hamurózsika!megy ez :D ügyes vagy!
Köszi!
Hát a keresgélés szerintem nehezebb volt. Nem tudom máshol,hogy megy ez, de Pesten konkrétan harc van a jó lakásokért. Borzasztó! És ingatlanos nélkül kicsi az esélyed. Mi is úgy találtuk ezt, hogy hívott az ingatlanos (akivel korábban másik lakás ügyében már beszéltem, és emlékezett rám), hogy van ez a lakás, megnéznénk-e? Mondtam persze, elmentünk, megnéztük és ki is vesszük.
már épp akartam írni, hogy merre vagy????? :) és micsoda jó hírekkel jelentkezel! :) gratula!én még nem mértem magam, valamennyivel laposabb a pocim mint volt!
gratula az albérlethez is!akkor lesz azán dolgotok, a költözés nem egyszerű :)
Sziasztok!
Bocsi, nagyon eltűntem. De a fogyit tartottam, igaz mozogni nem volt időm. Nagy lakás keresésben voltunk a héten, de úgy néz ki megvan és ma este már megyünk szerződést kötni. Sajnos,nem saját lakás egyelőre albi. Két hét múlva költözés! Juhééé! :)
Ja és egy fontos dolog lemaradt ma reggel 62,5 kg voltam. Kétszer álltam rá a mérlegre és nem hittem a szememnek. :)
igen, de abból nem nyerő édességet sütni :D
én ilyen lepényféleségnek használtam,többnyire keverve más "liszttel"
neten rendelem. gesztenyelisztből lehet könnyen, kókuszlisztből nekem eddig csak amerikai palacsinta jellegű jött össze. de azzel nem szeretem a sütiket,nagyon sok vizet szív fel.
de közük nincs a hagyományos lisztekhez, sem állagban és kezelhetőségben is másak.