Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Akkor jó szórakozást nektek!
Lesz mit megbeszélni:-)
sziasztok Csajok!
Engem úgy feldob ez a jó idő,hogy még a sulit is simán kibírtam:)Bárcsak holnap is jól bírnám...:D
Vivi milyen hajat szeretnél?Más színűt vagy más fazonut?Most milyen a hajad?
Képzeljétek,pénteken megyek a közl.felügyelethez,utána pedig hazautazom a szülőkhöz.Jön egy ősrégi kedves bnőm haza,aki londonban él már majdnem 2éve,mióta kiment csak 1x tudott hazajönni,de most megint:)))
Hihi valamit csak nem jól csináltál!:-)))))
Éppen azt mondtam Én is a férjnek a 7végén,h Én még életemben nem voltam igazán infulenzás!
Magas láz,ágyban fekvés meg ami ezzel jár.
Nálam csak kicsi megfázás,esetleg köhögés,orrfolyás és kész.És ez is csak nagy ritkán:-))))
A férje is ennyire pátyolgatná fordított esetben vajon???
Olyan kis dila!!!!
Az Én apósom is meghalt pár éve mégsem volt ilyen kisajátítás!
Sziasztok!
Ritka szar egy napom volt. Azt hittem ma semmi sem ronthatja el a jó kedvemet, de tévedtem... a gyerekek igen. Lehetne már szünetünk.
Ancsika! Nekem is, de van egy olyan érzésem, hogy fog is, mert nem fog már visszajönni. De remélem ezt rosszul érzem.
szia!
Húúú 8 hónap,nem semmi!:)
Az étkezéssel kapcsolatban pedig le a kalappal:)))Nagyon ügyes vagy és kitartó!
sziasztok
hogy vagytok?
velem minden rendben szombaton voltunk a párommal 8 hónaposak:) közeledik a rekordom:D
a hét nagyobb részében zöldséglevest és husit eszem. párizsit, sonkát, v sülthúst. reggelire kávét heti 1x pedig valami szénhidrátosabbat pl tésztát v krumplit, csak hogy ne legyen olyan egyhangú mindig a zöldség/hús :) picit fogytam is
jelenleg így állok.
A Kreszt szeretném ha elsőre menne ki tudja a többivel mi lesz!Holnap kapok egy CD-t mert amit megvan állítólag nem jó de ebbe is elég sok kérdés van ami a könyvben is.
n így próbálom tanulni és egyben rögzíteni a kis agyamban:-)
Köszi!
De legalább biztos voltál a dolgodban mert másodszorra sikerült:-)
Jaj köszike!Jó érzés volt olvasni!Nagyon hamar elröppent ez a vezetős időszak!:)Nekem másodjára lett meg a kresz!És az első és a második vizsga között 2hónap telt el(biztosra akartam menni!):)A többi lett meg elsőre.
A számítógépes kresz progit,ha A-tól Z-ig betanulod(csináld a próbavizsgát ami 75pontos,55kérdéses),akkor nem lesz vele gondod:)))Kitartás !
Bele igen,kemény 2 hete járok Kreszre.-)))
Olyan jó kislány vagyok,h mindennap tanulok és öltögetek!Olyan ügyes csaj voltál,h minden így sikerült elsőre!:-D
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim