Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
hát de öregnek tartom magam... eléggé kiakadtam hogy 25 leszek:(
de legalább a párom velem lesz.... végre egy normális szülinap amit nem egyedül kell végigszenvedtem...
kinek hogy sikerült a valentinnap?:)
MI nem ajándékozunk különösebben... csak desszertet ettünk együtt:) utána játszottunk együtt egy kis honfoglalót , aztán...:D de az már nem kislányoknak való téma:)
bár elkeserít hogy még sose kaptam tőle virágot....:( pedig szeretnék... megcsodálnám, még képet is cinálnék róla, aztán kiszárítanám és eltenném emlékbe. már sok ilyen kis emlékem van egy dobozban:)
szia Anette:))
Velem minden oké,nálam is neki kell kezdeni a tanulásnak:(
Csak nem öregnek tartod magad???:)))Nemááár!Fiatal vagy,szülinapodkor meg tessék ünnepelni,hisz egyszer van egy évben!
sziasztok
remélem minden ok veletek... én kezdhetek megint tanulni vizsgára... 1 hónap nyúlfarknyi pihenő után ujból:( már nagyon utálom...azt reméltem hogy még legalább 1 hónap lesz pihenő:(
na mind 1. tanulok. ma párom jön valentinnapozni (csak desszert evés lesz)
mindennek a tetejébe érzem nagyon hogy öregszem:(
jővőhéten lesz a szülinapom (vasárnap febr. 27) szóval szomorkodok... majd a párom remélem megvigasztal:D
Sziasztok!
Csak beköszönök a melóhelyről egy pillanatra! Nincs netem előreláthatólag 2 hétig. Vagyis gépem, így nem nagyon fogok jönni mostanában.
Szép hétvégét Nektek! Puszi!
sziasztok csajok!
Ma eltűnök 2 napra,vasárnap majd jövök!Mindenkinek szép hétvégét kívánok,sok-sok pihenéssel és jókedvvel!
sziasztok!
Á ez a mai nap..5 óránát matekos tárgyaim voltak,és kevésbé vagyok fáradt,mint tegnap voltam.Azért e vagyok pusztulva és már érzem h simán fogyni fogok,ha ennyit kell suliba lennem.
Anett:ha már a név...
Zsanett
Nikolett
Karolina
Kamilla
ezek?:)
Fiú neveket nem tudok bocsi többet!
Nekem tetszik az alliteráló név,de csak azért olyan nevet adni,ami nem tetszik,az butaság.
Nálunk,ha a fiam lány lett volna Virág Vivien lett volna.Viktort már nem akartam.Most meg Szőke,hát Szilvi,Szeréna,Szandra nem jöhetett szóba.De ez a névválasztás kicsit spirituális,mert egyszercsak beugrott ez a névpáros,Viktória ,Regina.Később megnéztem a név jelentésében,és Győzelem királynője,érdekes....
Azóta sem tudok szabadulni ettől,olyan erős-A párom se ellenezte.
ja és személy szerint én kizárom azokat a neveket ami alliterációhoz vezetne...pl Szécsi Szanra
egyszerüen mert nem tetszik
csak tervezzük még. :) egyszerüen nem akarom az utolsó percre hagyni a dolgot ezért került szóba.
szerintem mindegyik név amit én kinéztem megy a vezetéknévhez ami Szécsi .
és egy lánynevet kihagytam a felsorolásból ami tetszik nekem is de leginkább anyámnak:D Virág
nevek , mégvalaki?
találtam néhány nevet ami tetszik... és gondban is vagyok mert anyám nagyon irtózik hogy az első kislány megkapja akár második névnek az ő nevét.
:(
szóval nekem tetsző nevek
fiúk
Tamás lefoglalva 2. névnek mellé Miklós (páromért)
Ármin ( párom neve is és én szeretném)
Máté
Benedek
Lányok
Ágnes (lefoglalva) első kislányunknak
Jázmin (kedvenc)
Ramóna
Viktória
vélemény?
a nagyon elvont külföldi de magyrisítani próbált neveket utálom bocsi azért akitígy hívnak (Dzsesszika, Dzsenifer, Eszmealda, Krisztofer, Kevin, Karlosz és társai....
első gyerek ha fiú Tamás Miklós lesz (Miklós nagypapa után a párom kedvéért)és mert hagyomány
ha lány Ágnes Judit ( a két nagymamáról)
és innentől megállt a tudományom...a párom Jázmint nem akarja mert hasonlít az ő nevére (Ármin) még ezt a nevet is szeretném ha netán második baba is fiú lenne..:)
lánynak nálunk is szóbajött Viktória :)
Húúú már most a neveken gondolkoztok?:)Majd mikor ránéztek a babára,egyből tudni fogjátok mi illik rá:)
Én is imádom a Jázmin nevet!Lehet kicsit amerikaias,de nekem még bejön az Anasztázia is(Tázinak becézve szerintem egyszerre aranyos,ill felnőttként dögös,bár olyat is hallottam h Ziának becéztek valakit!)
Viktória
Angéla(főleg az Angi becézés miatt!)
Nikolett(kedvenc női nevem!)
Fiúkat is írok:
Attila
Dávid
László
Dániel(kedvenc!)
Gábor(ezt azért írom le,mert ha fiú lettem volna ez lettem volna)
Tamás(másik kedvenc fiú nevem)
sziasztok
remélem mindenkivel minden rendben
szörföltem a neten és gondoltam nézek utóneveket , bár az első gyerek neve már megvan , ha fiú ha lány:D
kiváncsi vagyok közületek akinek van gyermeke milyen nevet adtatok, vagy milyen nevek tetszenek?:)
nekem pl ha az első gyerek kislány lesz már fix neve van viszont ha a második is nekem van ami tetszik: Jázmin de azt a párom nem engedi :( mert hasonlít az ő nevére...
lány és fiúneveket is várok de ne olyanokat amik brazil szappanoperákból jöttek:D vagy amerikaiasakat...
kiváncsi vagyok nektek milyen nevek tetszenek
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim