Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
sziasztok
köszönöm szépen a boldog szülinapokat:)
aranyosak vagytok:) köszönöm szépen arcansasnak a jelet is:)
túléltem:) életem legboldogabb szülinapja volt :)
végre nem voltam magányos:) finom túrótortát kaptam , ajándékot, és egy kék marcipánrózsát:)
és volt fincsi ebéd is:)
Anette:Boldog Születésnapot:)))
Szép napot mindenkinek!
Hú akkor szuper,siekrülni fog elsőre!!!:))))
Én most vezethettem 1órát otthon körpályán,meg egy falunál dombra felhajthattam,aztán le ,de iszonyat nehéz volt:( suzukin tanultam és ez 407es volt,szal áhh készen vagyok,nem akarok nagy kocsival többet vezetni :D ki se láttam belőle!
Meg van a CD természetesen!
Volt már próba teszt kitöltés is ott max legtöbb 5 hibapont volt.
Jövő7-en vizsga!
Nívea mikor lesz már géped????
Utólag is Boldog Szülinapot neked!
Remélem túlélted:-))
közös ebéd :) a párom fog főzni:) meg torta:)
semmi nagy dolog nem lesz. az én családom nem is ünnepel szülinapot. 7-8 éve nincs is ajándékozás sem.
szia!
Hú szerezd meg a kresz progit,azon vannak Véletlen vizsgalapok B kategóriából!
55 kérdés van,ebből 25 kis kérdés,amire 1-1szavas v rövid válasz van!ezek 1pontot érnek.Ebben lehet bármi, műszaki dolog,v általános kresz gyalogossal,biciklissel,mit szabad mit nem.
Aztán vannak a 3 pontos feladatok,ezek a képesek,ezeket nagyon be kell vágni,ebben a nagyrésze az,hogy mi a helyes áthaladási sorrend,szóval van hogy 2-3-4 autó van a képen a kereszteződésbe,meg kell nézni ki előtt milyen tábla van,kinek van elsőbbsége,szabályosan közlekedik-e!
Szijjja!
Ma lesz próba teszt kitöltése!Az anyagot már leadta,gondolom nem sokára vizsga!
Azt az anyagot nem tudtam letölteni nem jött be v megszűnt már nem is tudom.
Viszont az oktató adott lemezt azt másolták le aki kérte.
A vizsgán mi a fő kérdés sorozat mármint mire szoktak jobban rámenni?
Sziasztok:)
Ne aggódj,nem vagy öreg!Remélem a szülinapod szuper lesz!Az a nap csak rólad fog szólni!Van már v.mi terv,h mivel töltitek?
A tanuláshoz kitartás!
Ancsika:Hogy megy a kresz?Használod már a programot?:)Milyen a tanfolyam?
Vivi:Mi újság veled,hogy vagy?
Nívea:Ha lesz már neted,remélem teszel fel fotót meghívóról,h milyen:)))
Én is sulizok,meg elég sűrű lesz ez a hét!Holnap talizok egy régi bnőmmel,aki londonban él,és most itthon van még pár napig!Csütörtöki napom az brutál lesz a suliba:D 8-16ig!Pénteken megyek a szülimhez a párommal,vasárnap jövünk majd vissza.
igazad van.:)
előbb túl kéne élnem a szakvizsgát, aztán munka, esküvő, gyerekek:)
Na látod így is lehet nézni!
De tényleg ne legyél depis,van egy óriási szerelmed,lesz esküvőtök és Téged fog elvenni nem mást!
Mi kell még a boldogságodhoz???majd egy pici baba:-)))
Drága Anetta ez a legszebb kor!:-)))
Mit szólnál ha ennyi lennél mint én................
sziasztok
remélem minden rendben veletek:)
én sajna tanulok vizsgára mint egy őrült...:(
na meg érzem a depressziót is... öregszem sajna:( eléggé ki vagyok akadva hogy 25 leszek vasárnap:(
Sziasztok!
Még mindig nincs gépem, így csak az üzeneteimet olvasom a melóhelyen. De minden rendben van. Megjöttek a meghívóink, most azokat osztogatjuk.
Remélem Veletek is minden rendben!?! Gyorsan beleolvasok a naplók utolsó bejegyzéseibe, aztán lépek is. Puszi! Jó hétvégét!
Csajok,mindenki eltűnt?:D
Remélem rendben vagytok!Jó hétvégét mindenkinek!
A leírtak alapján szerintem megéritek az évfordulót is,pláne hogy azért már jegyesek vagytok,és a lagzi is közeleg:)))Nekem is ez eddig a legjobb:D
Nekem megszakításokkal volt eddig több év is,de hát az elég abszurd kapcsolat volt...A mostani a legszuperebb.Jaj már csak 2-t kell aludnom és végre láthatom a párom,úgy hiányzik h csak na!
Holnap sulizom és csüt-ön is jó sokat,plusz már házidogákat kell írnom,no meg takarítok főzőcskézek.
Úgy döntöttem activiázom:)Napi 1et eszem,nem szedem már a vitaminokat,se a fog.gátlót és így sokkal jobb,talán én is elkezdek fogyni megint...
hát nekem kb ez az eső olyan kapcsolatom ami boldog is és eljutott addig hogy valentin nap:)
ilyen eddig csak egyszer volt de annak a kapcsolatnak csúnya vége lett 10 hónap után. az volt a leghosszabb eddig. akkor is voltam menyasszony.
jelenleg most leszünk a párommal a 8 és fél hónaposak 18.án.
nagyon kiváncsi leszek kibirja e és átlépjük e a 10 hónapot...
plusz én ugye nem tudom milyen lehet évfordulót ünnepelni mert sosem volt:( erre is kiváncsi vagyok:)remélem megélem.
Én júliban leszek 24,és kb még sehol nem tartok az életben,de a legnagyobb boldogság szerintem a szerelem,úgyhogy én hálát adok:)))
Remélem azért nem szomorkodsz majd 27én!
Virágtéma..hú megtudlak érteni,én is vártam a különböző ünnepeket,aztán sose kaptam.Míg szülinapom után pár héttel ki nem fakadtam neki,jól kibukott rajta szegény.(szóval akartam volna 1 szál vmit mindig,...)Aztán végül kaptam évfordulóra,de az már nem ugyanaz,mert kényszerből vette szerintem.Ezek a pasik baromi tudatlanok!!!!
Az én párom külföldön van,majd csüt-ön talizunk(tavaly is így volt,h pont valentinon nem láttam...
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim