Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Pihenj! A többi nem számít. Nem fontos főzni, takarítani. Van gondolom valami hideg a kaja otthon, ha más nem az is jó.
Én most lettem kész a takarítással. Minden ragyog, de a kutya már alakít a dolgokon megint.
Megfőztem, már a krumpli is fő a májhoz. A Párom is nemsokára hazaér, aztán eszünk. Már nagyon éhes vagyok. Ma még nem is nagyon ettem.
Hello!
Végeredmény ugyanaz. Mi lenne, ha ott is hó lenne, ahol mész az autóval. Igazán vakítana. Bár gondolom így is elég szar volt.
Halihó!!!!!!Nem egy hétre megyek kórházba,majd főzök utána.Ma a fiam apázik,mi valamit eszünk hétvégén,aztán talán holnap főzök valamit.
Kicsit idegeske vagyok ttudat altt is.Asszem le kéne feküdnöm kicsit aludni,nyomás van a fejemben,lehet a clostitól,vannak akik mondják tud édes kis tüneteket produkálni.:((
Jó reggelt!
Ne izgulj! Biztosan minden simán fog menni. Meg sem érzed majd. Aztán meg már lehet, hogy babázhattok is.
Nekem is kellene takarítani meg főzni, de szúr a hasam. Nem nagyon bírok kikelni az ágyból. Még a kutyát sem tudtam levinni. Azt hiszem várok még egy kicsit vele. Csak nem pisil be addig szegény.
Sziasztok! Húzós egy napom volt, jól be is kajáltam édességgel. Valahogy úgy éreztem ez segít levezetni. De végre itt a hétvége. Erőgyűjtés.
Igen, már majdnem kész vagyunk. És vasárnap irány a pap is. Egy kicsit most el vagyok szontyolodva. Nem tudom, hogy helyesen döntöttünk-e vagy sem. Egyébként sokan leszünk. Olyan 120 körül.
sziasztok!
Én ma vezettem,nem voltam annyira toppon,de a napsütés jókedvet csinált:))Mindjárt vacsizom hízlalót:D aztán visszafogom magam.Már két új lyuk kéne az övemre,annyira nagy már rám!Nem tudom mi történt...Tömöm magamba a suprady-nt,kalcium pezsgőtabit,és a grapefruitcseppeket!
Mit terveztek hétvégére?
Szép estét mindenkinek!
Szia!
Nem a vizsgák miatt fogytam.Anyum segít a fogyókúrában.
sziasztok!
Anette:7 centi hasból,az állati szuper!!!Rengeteg!:))Csak így tovább:)
Miért pont dec-ben esküsztök?Olyan hideg lesz...:/:D
Niki: Te diétázol,vagy a vizsgák miatt fogytál ennyit?:)Gratula neked is!
Én vezetgetek,ma csak 1órát voltam,így sokkal jobban megy.Este megyek végre bőrdokihoz,mert szétkapartam magam álmomban megint:(((
Szép napot csajszik!
Jó reggelt!
Nem pedagógián vagyok.Teljesen máson.Keszthelyre járok a Pannon Egyetemre természetvédelmi mérnöki szakon,csak ezek a tantárgyak nagyon jól mennek.Kicsit félek,mert sosem korrepetáltam.
Hajra!!Majd meglódul az a mérleg lefelé!
Ejha! Te is pedagógusi pályán mozogsz?
Én leadtam azt a 3 kilót, azt tartom is. Nem megy lentebb. De majd alakítok rajta, ha nyugisabb napjaim lesznek.
Sziasztok!
Tisztára kivagyok!!!Gyakorlaton voltam a suliban és most értem haza.pffff.Fogyókúrám alatt 5 kilót fogytam!!!!:):)Ti hogy haladtok?Nívea??Ja és képzeljétek,a boltos néni meg kért,hogy korrepetáljam a lányát töriből,nyelvtanból és irodalomból.
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim