Fogyis Barátaim! Várlak Titeket! :) (beszélgetés)
Ne mondj ilyet......szülni minden nőnek kell.
A para miatt nem szabad lemondani erről az érzésről, mindennél csodálatosabb anyának lenni.
Jó reggelt!
Ezzel csak magamnak ártottam :DDD Most már teljes a para. Nem fogom kibírni, így esélyt sem adok rá, hogy legyen gyerekem.
nem mondanám,hogy rossz!!!!!!!Nekem nem a legkönnyebb szülésem volt elsőre....21 órát vajúdtam,gyenge fájásaim voltak,de mikor lehetett
nyomni,akkor két nyomásra megvolt a bébim......
nincs akkor idő agyalni azon,h mennyire vérzel,hogy a vágás mekkora ha van,ma már nem divat.
Édeske vagy:)Igen a szülés jobban fáj,nem kell engem ijesztgetni,félek én magamtól is:)))Nem kell
a szomszédba mennem ilyenekért....biztos vagyok benne,ha mégegyszer szülnöm kéne,ugyanúgy paráznék......
köszi szépen a választ:) tényleg arra voltam kiváncsi mennyi időd van hétköznap az ilyen dolgokra, de akkor nem aggódom hogy ha esetleg én is majd hétvégére halasztom. bár a párommal már most is közös pl a főzés és a mosogatás is:) segít mindenben, annyira édi:)
pláne hogy azért a főzésben nem vagyok gyakorlott de igyis sok kajámat megeszi:)
Jó reggelt!
Epres olvastam a naplódat. Látom, hogy jól vagy :) Örülök neki :)
Hát én elég szerencsés vagyok, hogy a szakmámban dolgozhatok. Mivel én 11:25-re járok(az iskola mellett lakok, így elég 20-kor elindulnom) és már 16:00-kor végzek, általában negyed 5-re itthon vagyok. Ma például reggel főztem. Felkelek 9-kor, leviszem a kutyát és megfőzök. Közben reggeli, aztán megyek is dolgozni. Így tudok reggel 8-kor mosni is, amit 10 körül ki is tudok teregetni. Van erre időm. Takarítani persze hétvégén szoktam, de ha nem úgy jön össze az időm, akkor megcsinálom hétköznap is. Vagy persze ma is porszívózni kellett, mert a kutya szétszaggatta darabokra a fekvőhelyéből a szivacsot. Ilyenek bejönnek. Ezt is 4-kor csináltam(ma előbb végeztem).
Van még egy nagy szerencsém. A Párom szakács is volt(régen), tud főzni. Így bármikor megfőz, ha enne vagy ennék valamit. Hétvégén általában Ő főz. És kiporszívózik és leviszi a szemetet, besegít a lépcsőház takarításában....stb. Kitereget, megágyaz...stb. Így vele megfogtam az Isten lábát.
A lényeg az, hogy majdnem minden nap főzünk, vagy kétnaponta. Nem fagyasztunk le soha semmit(csak az alapanyagokat), úgy meg sem ennénk.
Bár én megfőzök délután is, ha úgy van.
tőled azt szerettem volna megkérdezni, hogy ugye ti együtt éltek a pároddal. mindketten dolgoztok. és így a főzést és a takarítást hogy intézed?
pl takarítás hétvégén, főzés pedig mikor hazaérsz a munkából vagy hétvégén főzől és lefagyasztod vagy hogyan?
Ismerősök szerint ez természetes,van hogy előtte való pár nap,jön a nagy para,hogy "biztos így akarom-e..."
Ha úgyérzed nem hagytál ki az életből semmit,és ő vele vagy a legboldogabb,akkor minden stimmel:)))
További ajánlott fórumok:
- Blikk Nők Barátaim az állatkölykök! - matricás, ingyenes csere-bere oldal!
- Szerintetek mit csináljak?Ha sokszor bunkó a pasitok akkor várlak titeket!
- Nincsenek már Barátaim.
- Nincsenek barátaim, de ez vagyok én. Ha barátaim lennének,...
- Hoxás Barátaim, gyertek egy helyre mind:)
- Bajban derült ki, hogy nincsenek igazi barátaim