Fogyi-dili április 1-től :) (beszélgetés)
jol van na!
ha azt akarod hallani,hogy hiányoztál akkor tudd meg
HIANYOZTAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jé te is itt vagy
úgy látszik már megszoktam,hogy egy honapba csak egyszer ide fellátogatsz és eltunsz...
mennyit írtatok?!
koszi pimpi nagyon jol vagyunk,de neked sem unalmas az életed,ahogy olvasom
mért fog hívni a barátnoje holnap?vagy o fog hívni?
hát ezt jkol kifogtad!:))és ö mit szolt hozuzád?
amugy nem csak én szenvedek,ö is!ez igy mégrosszabb!és képzeld a barátnöje is velünk volt!
szerintem holnap megint hívni fog!sajna most engem is felkavart rendesen ez a dolog!
Szia!
nem szoktál gyümölcsnapot tartani?nekem attól beindul.
HOGY VAGYTOK TIMI?
képzeld ,ma voltunk keresztelön a lányokkal!de most jön a csattanó!kivel ültem egy kocsiba,egy asztalnál?szerintem ha annyit mondok hogy pasi és most szenvedek,már tutod is!tiszta hülye vagyok!:((
a lányok eggyik unokatesomnál alszanak!most kéne romantikázni az urammal,de nincsen kedvem hozzá!
sziasztok!
méreckedtem!8 nap alatt megint csak 1 kilo ment le!de legalább megyeget!:))
Timi!
A Te családod is nagyon aranyos:)
Köszi szépen:)
Hát 95 kiló voltam és 65 szeretnék lenni.Jelenleg 77 kg vagyok:(Még messze van a kitűzött cél.
na ez megvolt
ALICS
nagyon aranyosak vagytok és csinosak te is és a párod is,orulhetsz,hogy ilyen szép kis családod van,minden jot
hány kilo voltal és mennyi akarsz lenni?férjed mit szol,hogy ilyen ugyes vagy?
na akkor visszatérek énis
ALLICS nem semmi amit elértél,megyek megnézem az adatlapodat.
sziasztok lányok!
totál kicsinálta a gépemet egy vírus!most lett kész,de vagy csak kicsi vagy nagy betüvel tudok írni!ezért bocsi!holnap aki ért hozzá megcsinálja!:))))
remélem mindenki jol van!ugy hiányzott hogy nem dumcsizhattam veletek!
üdv allics!nem semmi milyen ügyesen fogyozol,nagy gratula!
4x eszem egy nap,inkább délelőtt,délután már csak gyümölcsöket,joghurtokat...
Hetente 4x járok futni és 2x kézire.Ezenkívül 1 hónapon belül lemerészkedek a fittnes terembe is.
Ti hány kilótól szeretnétek megszabadulni?Bár láttam hogy jóval kevesebbről indultok mint én.
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok.Én márc.30-án kezdtem el fogyózni.Nem követek semmilyen diétát mondhatni életmódot váltottam.Jelenleg -18 kg-nál tartok.
gratulálok!
én nem diétázok,
nincs vacsora és ezerrel tornázom Norbira kb 70 perc minden este,nyakunkon a nyár és sietnunk kell a fogyással és hogy jol is nézzunk ki tornázni kell,jovo héten akarok venni furdorucit
tescoban nincsenek valami jok?
a párom még mindig csúfolodik milyen nagy a hasam és hogy fodrossak a lábaim,a kis mocsok,de használ neki
most rendeltem az avonbol narancsborre krémet,ami egyben feszesít is és barnít,meglátjuk hogy segít e
felállítottuk a medencét és már szuper a víz,holnap pancsizok,igencsak jol haladsz a fogyással ez tetszik,le a kalappal
jaj én is kész vagyok a kisfiammal o még nem jár és egész nap kell vezetgetni meg cipelni a fenekét,11,5 kg hát elég nehéz