Fogj egy könyvet! És csak írd be a 64. oldal 3. mondatát... (fórumjáték)
"Mintha ez még nem lett volna elég, figyelmemet további részletek felé írányítottam, melyek-úgy véltem-szükségesek ahhoz, hogy igazi angol gentleman váljék belőlem."
M.K.Gandhi: Önéletrajz
"Madam Liang felállt, de nem indult el felé"
Pearl S. Buck: Liang asszony három lánya
"Imádták a Vezérüket,áhítattal,jobban az életüknél."
Vujity Tvrtko:Utolsó Pokoli Történetek
Az építészeti-műszaki tervdokumentáció tartalmi előírásai az építésügyi hatósági eljárásokról, valamint a telekalakítási és az építészeti-műszaki dokumentációk tartalmáról szóló 37/2007. (XII. 13.) ÖTM rendelet 5. mellékletében találhatók.
OTÉK
"Mint látható, a Gannt-diagram nagyon jól szemlélteti a rendelkezésre álló időkeretnek és emberi erőforrás felhasználásának lehetőségeit.
Kucsera Tamás Gergely: Kézikönyv civileknek
Mais lá encore,nous n'avions absolument pas prévu la création de ces guides qui ont eu un double effet:crédibiliser notre image et concourir á notre chiffre d'affaires."
Alexandra Da Rocha-Pas si dur d'entreprendre
"Igaz, hogy Planchet alkalmasint nem maradhat sokáig a szolgálatában; de ha újra elfoglalja polgári helyét a Lombardok utcájában, lekötelezettje marad D'Artagnannak, ki a lakásán rejtegetvén, úgyszólván az életét mentette meg, s D'Artagnan egyáltalán nem bánta, hogy kapcsolatban marad a polgársággal akkor, mikor az háborút készít indítani az udvar ellen."
Alexandre Dumas: Húsz év múlva
"-Még most sem értem egészen...."
LLL: Véresszakállú Leif és a lávamező
" A további történések attól függnek, hogy sikerült-e a petesejtnek valamelyik ondósejttel találkozni, vagyis, hogy bekövetkezik- e a fogamzás vagy nem."
Dr. Czeizel Endre: Születésünk titkai
"Velük fejeződött be a gyászmenet."
Jules Verne: Nyolcvan nap alatt a föld körül
OFF:
Csak szorgalmasan írjatok, így én meg a könyvespolcom porolom szorgalmasan:)
"Olivér új barátjának biztatására nekiesett az ételnek, hosszan és jóízűen lakmározott."
Dickens: Twist Olivér
"Ha a kötelességtudat náluk is az átlagos ügyintézők színvonalán állna, sokszorosan több áldozatról tudósítana a sajtó"
Moldova György: Az utolsó töltény 9.
"Az azonban egyetlen kutyától sem várható el, hogy ha mindig másfél méteres pórázon sétál, akkor ezt fegyelmezetten tegye." :-)
Vámosi-Nagy Nóra: Klikk!
"Magát a tartóoszlopot szüntelen vízáramlás mossa: ennek csörgedezése kellemes a fülnek, mintegy orkesztrálja a vizuális benyomást."
Passuth László: Találkoztam esőistennel
"Tudom, hogy ostobák, kisportoltak és jámborak"
Salvador Dali: Egy zseni naplója
"Ugyanígy, enyhén rézsútosan tartják fejüket a mexikói pelikánok, amikor nyílsebesen lecsapnak a magasból a halra Acapulco borostyánsárga öblében."
Eizenstein: Premier plánban
"A magas sóbevitel ezen kívül növeli a szív-és érrendszeri betegségek kifejlődésének esélyét az élet későbbi szakaszában"
Lucy Burney: Hogyan erősítsük meg gyermekünk immunrendszerét?
"Hm -vettem észre."
Sarkadi Imre: Oszlopos Simeon
"A pénz nem kérdés."
Tim Green-Az első 48 óra
"Most megrezzent a fecske, a gólya képzelődésem félrevezeti,és a messzeség, elválás, elreppenés képeit ébreszti fel bennem"
Kármán József: Fanni hagyományai
" De ennél még lényegesebb, hogy a kis eredményekből lesznek a nagy győzelmek. "
Schobert Norbert: NORBI: A 2. titok
"Az odut a jegesmedvemama saját testével és lélegzetével melegíti fel.'
-Miért nem fázik az újszülött jegesmedve az északi-sarkon?-
"Északra a hatalmas, fekete Kara-kum sivatagot hagyták a hátuk mögött."
Larry Collins: Labirintus
Mivel a rugóerő a fenti esetben az elmozdulásvektor első hatványa a (2) erőtörvény a lineáőris erőtörvények közé tartozik.
Budapesti Műszaki Egyetem
Természet és társadalomtudományi kar
Dr. Horváth László FizikaI
"Keserűsége különben is régi keletű és meglehetősen mély volt."
Ellen Lottmann: Dinasztia
"Rongyos katonaruhájukban akár a lelencek; fiatalságuk csak az arcukra száradt mocsok mögül villant elő."
Joseph Heywood: Hozd el nekem Hitlert!
További ajánlott fórumok:
- Tudtok valami jó aukciós oldalt, ahol régi könyvet lehet eladni?
- Rendelt már valaki kreativnyelvtan oldalon kapható könyvet? Mennyire vált be?
- Melyik internetes oldalon tudnék könyvet olvasni?
- Ismertek olyan oldalt vagy könyvet, ahol konkrét munkaköri leírások vannak részletesen leírva?
- Ausztriába kőműves munkához szaknyelvet keresnék, tudtok ajánlani ezzel foglalkozó könyvet vagy oldalt?
- A családdá válás lelki oldalával foglalkozó könyvet keresek