Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Szia! :D
Régebben állandóan festettem/szőkítettem a hajam és sokkal könnyebben be tudtam szárítani. Ha pedig fodrász szárította, akkor különösen szép volt és tartós (ha találtam olyan fodrászt, aki nem sajnálta rá az időt. Észrevetted, hogy vannak olyanok, akik félig nedvesen hagyják a hajat?!)
Amikor terhes lettem a most 3.5 éves fiammal, rájöttem itt az alkalom, hogy lenövesszem a saját hajszínemet. Sikerült, elkezdtem színezni, elég sűrűn vágatni, de a tartása azóta rossz. Hajlakkot nem szeretnék használni, mert erősen szárította a hajamat annak idején(talán a szőkítés miatt?).
Akkor első körben kipróbálok egy másik hajhabot. Mindenesetre vettem egy doboz L'O festéket. Ha nem segít a hab, befestem. Ha az sem segít, akkor rövidebbre vágatom.
A szinező, amit korábban ajánlottál segített és szép lett az eredmény. Viszont a szép rövid-de-nőies hajat (amit együtt választottunk :D) nem merte megcsinálni a fodrász, méghozzá azért, mert neki annyira nem tetszett (?). Elmegyek valaki máshoz :D
Akkor hajsütővas márkában jó a Remington? Vagy ne siessem el?
szép napot
c
Szia!
Korábban is ilyen volt? A vágás is segíthet vagy a habot kell lecserélni.. Mondassz valamit, mert találkoztam már olyan hajakkal, amik festés után voltak csak kezelhetőek szóval lehet benne valami. Bevált amúgy a színező? :)
Szia!
Kallos Latte pakolás elég jó vagy az alfaparf olajeszenciás ampullái segíthetnek még.. :)
Kedves Naguál!
A fejtetőn nagyon lelapul a hajam. Használok hajhabot, beszárítom kefével, jól néz ki, félóra múlva lelapul. Most a rövid-de-nőies haj felé tendálok, a fejtetőn kb 10 centi. Mit csináljak? Vágassam még rövidebbre, hogy ne lapuljon le? Esetleg használjak hajsütővasat, ha igen, milyen márkájút?
Azt vettem még észre, hogy amikor nincs festve a hajam, nehezen alakítható. Amikor befestem, sokkal puhább és szebb a tartása. Mostanában szinezőt használtam. Lehet, hogy jobb lenne a festék, hogy alakítsa át a hajszerkezeted?
Tudom, tudom, tudom, hogy sokat kérdezek...
C
Köszi, köszi, köszi Nagual!! :)
Utána pedig festem valami fehérrel. :)
Ja és még csak egyetlen kérdés!!... :S A festéket 30 perc után is felhasználhatom? Azt a szőkítőst, ugyebár. Szóval nem lesz a hajamon, csak a tövén, és a tálkából 30 perc múlva is felkenhetem a maradékot? :)
megnézem majd a fodrikellékesben is
Köszi a segítséget:) Most megyek,
szia:)
Értem:)
Már nincs benne sötét, közel 2 éve már sötétbarna, ami már majdnem fekete és nagyon tetszik, megszerettem:) Eddig hajfestéket használtam, színezőt még nem, ezért volt a kérdés.
Akkor ha veszek egy sötétbarna Castingot és a fodrim megcsinálja, akkor szerinted tartós lesz és meg leszek elégedve? (így látatlanba kérdezem:))
Szia!
Vegyél sötétbarna Castingot. Ammónia mentes és csak hajszínező.. :)
Szia Nagual!
Szeretném a segítségedet kérni festék választásban. A fodrászom eddig mindig Terracottár festette a hajamat, de azt mondta, hogy ez megszűnt. Mindenképpen, ha lehet feketét szeretnék, de csak ammóniamenteset vagy egész sötétbarnát, aminek szép a fénye és nem roncsolja a hajamat. Melyik színt ajánlod? Elmennék és megvenném dm-ben vagy rossmannban.
Köszönöm előre is a válszt:)
És az melyik festék lenne? Mert ugyebár ezekhez külön nem kell oxit venni meg ilyesmi, benne van. :)
És utána milyent válasszak? Garnier vagy Palette festéket? Mindenképp fehéreset, igaz? :)
Kösz, hogy válaszolsz! :)
Szia!
Igen. Hajszálvékony melírrel megoldható. Mármint a festésnél kíméletesebb? Anyagfüggő.. :)
Szia!
Szerintem nem sok esély van rá, főleg ha régóta fested feketére. Úgy lehetne egészségesen megcsinálni ezt a színt, ha nem lenne feketére festve a hajad. Vékonyszálú? Amúgy tuti lenne a séró.. :)