Flört a villamoson. Mit tegyek? (beszélgetés)
300.
Ha már...
Milyen érdekesek vagytok! Mondjuk én is. Egyetlenegy téma miatt regisztráltam ide, de rányomtam a fórumokra. Aztán az első: Intim plasztika?
Mondom ebbe bele olvasok. Hát írják, hogy leakarnak belőle egy kicsit vágatni? Nem tudtam hova tenni, aztán rájöttem! Hát ez egy női oldal! :D
A felett én sem ítélkezem, hogy ha valaki hibázik, de ha nem látja be és ezért saját magának okoz egy csomó szenvedést, betegséget, azért tudok haragudni.
Magának is megkönnyítené a továbblépést.
Általában úgy szokott lenni, hogy mindenki azt hiszi, hogy vele nem történhet meg.
De ha már megtörtént, és mégis tovább megy elvakultan.. Lovelyly itt hibázott, de nagyot. És nem ítélkezem!
Nem bántom, csak ahogy írtam, engem tényleg nagyon meglepett. Én nem ismertem a másik nickjét, nem tudom ki volt ő. Eddig teljesen más hangvételű hozzászólásai voltak.
Egyébként szívesen venném, ha visszajönne és megpróbálná úgy folytatni a fórumozást, ahogy ez előtt a fórum előtt tette. Lehet, hogy neki is jót tenne.
Annyi ilyen történetet olvastam már itt a Hoxán.
Sajnálom az érintetteket, de a legtöbbször azt látom, hogy ez részben az ő hibájuk is és sokszor nem látják ezt be.
Már amennyire hibának nevezhetem az elvakultságot.
Nem ítélkezem. Tudom, nagy hibám, hogy nem tudok azonosulni a szerelmi bánattal.
Én sajnos nem vagyok ragaszkodó típus, gyorsan túltettem magam egy-egy szakításon és nem keseregtem sokáig. Azon se sokat gondolkozom, hogy ha valaki olyat tesz, akkor vele maradjak-e. Hát nem, főleg egy olyan prosztóval, aki a jelenlétemben pofátlanul bámul más nőket, majd elintézi azzal, hogy legközelebb nem előttem teszi.
Emlékeztek mazsumazsura?
Nekem máig hiányzik.
Olyan jókedvű volt mindig, olyan klassznak tűnt az élete, sokszor vele örültem. Aztán egyszer csak a férje .. És onnantól ő is más lett. Aztán eltűnt. :(
Szóval sose lehet tudni.
Ne ítélkezzetek.
Cindi, lépj már túl ezen, ha nem inged.
Ha inged, viseld büszkén... Vagy... :D
További ajánlott fórumok:
- Megbüntették a fiam a villamoson, pedig volt bérlete!
- Mi a véleményetek a buszon, villamoson vég nélkül telefonáló, hangosan beszélő emberekről?
- Elnézegettem a villamoson két meleg párt, akik olyan...
- A 65 év felettiek a metrón és a villamoson is ingyen utazhatnak?
- Ma láttam egy nőt a villamoson sírni, annyira megsajnáltam,...
- Milyen a jó babakocsi, amivel tömegközlekedni is lehet villamoson és nem alacsonypadlóson is?