Flört a villamoson. Mit tegyek? (beszélgetés)
Van egy D variáció. "Lovelyly" az általa leírt férfi felesége, mert úgy gondolta már az elejétől, hogy az ő férjéről lehet szó, ezért megpróbálta "kiugratni a nyulat", bár senki, a kérdező sem igazolta a jellemzést. Ettől olyan bizarr valójában a történet és ettől van olyan betegesre kiszínezve az egész sztorija "Lizi04"-nek az általa kifigyelt férfival. A férje nem tud ugyan semmilyen vele flörtölő nőről, de "Lovelyly" köti az ebet a karóhoz.
Ki mit hisz, azt hiszi. Az abban él. Így (is) el lehet rontani az életet. Pont.
:(
Nincs itt újdonság már...
Akkor ugrás : a kisfiú önfeledten ugrándozik egy kutyát vezetve a kislány pedig ugrálókötéllel :)
Nekem is egy ideje ez az érzésem, valaki szórakozik velünk. Egy helyütt elkottyintotta magát, azóta következetesebb próbál lenni, mindenesetre érdekes.
Ööö... vagyis nem érdekes, mással is megesett, ugorgyunk :D
Én a határ útnál csak az 50-es villamost ismerem ami a szarvas irányába jár.
Kedves vagy, de nem a fórum kiírója vagyok. Személyit nem mellékelek, de tényleg nem az vagyok :)
Tudod te nagyon jól, hogy az 52-esnél, Lizi :)
Én tényleg szurkolok, hogy összeszedj végre már vmi pasit, öreget, fiatalt, mindegy, csak legyen már végre valaki :)
Akkor ez az 50-es-nél van? :D
Én azt hittem másiknál.
Nem jártam arra azóta.
Te láttad őket? 😊
További ajánlott fórumok:
- Megbüntették a fiam a villamoson, pedig volt bérlete!
- Mi a véleményetek a buszon, villamoson vég nélkül telefonáló, hangosan beszélő emberekről?
- Elnézegettem a villamoson két meleg párt, akik olyan...
- A 65 év felettiek a metrón és a villamoson is ingyen utazhatnak?
- Ma láttam egy nőt a villamoson sírni, annyira megsajnáltam,...
- Milyen a jó babakocsi, amivel tömegközlekedni is lehet villamoson és nem alacsonypadlóson is?