Flört a villamoson. Mit tegyek? (beszélgetés)
Ebből filmet, hogy egy öregedő pali meg egy lánya lehetne csaj lesik egymást hónapokig a villamoson?
Snitteket bevágni a múltjaikból, hol siklottak félre?
Nem rossz ötlet! ;)
Vagy összehozzuk őket :)
Ez már egy jó kezdő mondat:
-helló, képzeld, rólunk beszélnek az interneten!
-Ó, szia, tényleg?
:DD
Úgy lenne jó, ha lizi04 nem lépett volna le gyorsan, vagy a másik nickjén szólna, hogy hellósztok, itt vagyok ám! :)
De így, nélküle nem is ér semmit az egész "Mit tegyek" fórum :D
Így a fotó se érne semmit :D
Dehogy!!!
Eszembe sem jutott!
Tényleg nem lenne ildomos.
Azt gondolod, hogy kamuzok?
A Határ utat ismerem, de én az 50-es villamossal járok ha úgy van :D
Egyszer majd abban az időpontban oda megyek!
Abban az időpontban max. 10 ember vár már akkor a megállóban :) Külvárosi járatok :D
Nekem elég fura a zavarban levő, de kitartóan szeme sarkából leső kopaszodó idősödő fazon, meg a 12 egy tucat csaj, ahogy "türelmetlenül" várja a járatot, haját dobálva, csípőjét jobbra-balra kitolva :D Közel állva egymáshoz. :D
Kicsit távolabb 1-1 fiatal férfi, kisgyerekes anya, középkorú nő ... mindenki tisztes távolságra egymástól :D
Hát én nem tudom, mit gondoljak, továbbra is fura nekem ez a pasi, és inkább tartanék tőle, mint hogy be akarjam cserkészni.
Egy időben rendszeresen jártam egy közeli városba, és a busz ablakából rendszeresen láttam egy ház parkolójában egy bizonyos autót, amely típus most is az egyik kedvencem.
A bejárást azzal kombináltam egy idő után, hogy ha látom a kocsit, akkor jó napom lesz.
Lehet, a pasi is babonát épített ki magának? Ha látja Lizit, ez vagy az fog történni aznap?
Én csak megkérdeztem, hogy Határ út-e.
Mert ott szoktam látni elég gyakran egy ilyen fura párocskát. Lizi mondta, hogy igen. És az időpontot is ő mondta, hogy mikortájt. Hát most akkor mit mondjak? Tényleg ilyen kicsi a világ.
Ettől függetlenül meghökkentő, hogy pont rájuk ismertél Lovely.
Kicsi a világ, és durva, hogy ennyire feltűnőek ahogy nézik egymást.
További ajánlott fórumok:
- Megbüntették a fiam a villamoson, pedig volt bérlete!
- Mi a véleményetek a buszon, villamoson vég nélkül telefonáló, hangosan beszélő emberekről?
- Elnézegettem a villamoson két meleg párt, akik olyan...
- A 65 év felettiek a metrón és a villamoson is ingyen utazhatnak?
- Ma láttam egy nőt a villamoson sírni, annyira megsajnáltam,...
- Milyen a jó babakocsi, amivel tömegközlekedni is lehet villamoson és nem alacsonypadlóson is?