Flört a villamoson. Mit tegyek? (beszélgetés)
Ezt érdekesen összeraktad. Főleg az logikus, hogy ha kitartott a bajban, akkor nem lehet annyira csalfa. :))
Azt észrevetted egyébként, hogy ez a levander mennyire azt bizonygatja, hogy a lizi nem is ribizli és azt csinál, amit akar?
Nem vagy egyedül. Csak találgatni lehet.
Lovelyly nem látta a szemezést, mert nem is volt ott. A férje kinézetét leírta, de a nőét nem tudta.
Miután a férje hazaért, számonkérte, hogy csak ő lehet az, aki szemezget egy nővel. Gondolom elétette a fórumbeli beszélgetéseket, "bizonyítéknak", erre reagált a férje Lavenderként.
Abszurd történet, de végül is nem történt semmi azon kívül, hogy otthon létrejött egy gubanc a féltékenység miatt, ami valószínűleg nem új keletű.
Mindenesetre, ha a bajban kitartott mellette a párja, akkor mégsem lehet olyan csalfa ember.
A másik verzió, hogy a fórumindító ismeri lovelylyt és szándékosan dobta be a témát, amire rögtön rá is harapott.
Veszélyes az internet, különösen a Hoxa! :D
A kíváncsiság nagy úr.
Sokan csinálják, ha forrósodik a talpuk alatt a talaj vagy nem akarnak kényes kérdésekre válaszolni, leregiznek.
A 12 egy tucat, aki a topikot indította, csak törölte magát.
Aztán visszajött, de minek?
Bocsi, hogy én is értetlenkedek, de levender lovelyly férje?:)
Lizi meg visszajött, hogy tiszta vizet öntve a pohárba tudtunkra adja, hogy továbbra is szemezgetni fog a nem kopaszodó 35 évessel akinek nincs is telója?:)
Lilike meg kutyához hasonlít minket?:)
Szupcsi:)
Mi a garancia eleve, hogy az új lizi a régi lizi...?
Tragikomédia 😔
Látod ezt nem értem én sem, miért kell tort ülni a másik felett.
Lehet mi kutyafalka vagyunk, de ők aljas hiénák.
Független emberként azt csináltok, amit akartok, de az, hogy idejöttök és próbáljátok lejáratni Lovely-t, az nagyon gusztustalan.
Megtalálta zsák a foltját
De nagyon véded a kis lizit :) Még azt is kikérted magadnak, hogy én hogy merem mondani, hogy "mindenhol vannak ribizlik".
Semmi akadálya ezek szerint, hogy egymáséi legyetek. Mi a gond?
Na, ti okosok!
És ugyan minek tenné? Az kiderült, hogy a "szemtanú" kamu volt. Róla nem tudja senki, hogy kicsoda-micsoda. Független emberként pedig azt csinál, amit akar.
Eszemmegáll.
További ajánlott fórumok:
- Megbüntették a fiam a villamoson, pedig volt bérlete!
- Mi a véleményetek a buszon, villamoson vég nélkül telefonáló, hangosan beszélő emberekről?
- Elnézegettem a villamoson két meleg párt, akik olyan...
- A 65 év felettiek a metrón és a villamoson is ingyen utazhatnak?
- Ma láttam egy nőt a villamoson sírni, annyira megsajnáltam,...
- Milyen a jó babakocsi, amivel tömegközlekedni is lehet villamoson és nem alacsonypadlóson is?