Flört a villamoson. Mit tegyek? (beszélgetés)
Ennyire gagyinak ismerted, gondoltad? :/
Én nem.
Én ha jól értelmezem, akkor ez a valaki állítólag a Lovelyly férje, aki szerint áll a bál otthon, mert Lovelyly szerint ő az a pali, aki hónapok óta szemezget a villamoson a lizi04-gyel, titkos kapcsolat reményében valószínűleg, és hogy ő ezúton akart üzenni a feleségének, a Lovelylynek, hogy ő nem csinált semmit, csak ez a lizi04 akaszkodott rá.
Agyfax 😁
Nincs.
És bárki is a kiíró, helyesebb lenne, ha nem rib*ncozna le (102.) embereket, akikről nem tud semmit.
Akit megszólítottak, nem reagál.
Kezd kicsit szappanoperásodni eme fórum.
Bocsi, de elolvastad te egyáltalán a nyitó hsz-t? Az nem elég bizarr és beteges már eleve önmagában, szerinted? Azon lehetett még valamit színezni?
Te most lizi04-et nézed teljesen hülyének, aki szerinted kifigyelt téged, de te nem is tudsz róla, vagy Lovelylyt?
Én is elvesztettem a fonalat...
🤔
Kíváncsi voltam, mitől áll otthon a bál, mi ez az értelmetlenség, ki ez a Lovelyly, aki kígyót-békát-tücsköt összehord, és a feleségem rá hivatkozik. A fogalmazásmódja ismerős volt:) Regisztráltam és láttam a képeslapjait - az általam készített fényképeket, a kutyámat, a karácsnyi kaktuszt a verandán.
Ennyi,nincs mondanivalóm.
Nem érdekel.
Nem vállalod fel magad.
Nulla.
További ajánlott fórumok:
- Megbüntették a fiam a villamoson, pedig volt bérlete!
- Mi a véleményetek a buszon, villamoson vég nélkül telefonáló, hangosan beszélő emberekről?
- Elnézegettem a villamoson két meleg párt, akik olyan...
- A 65 év felettiek a metrón és a villamoson is ingyen utazhatnak?
- Ma láttam egy nőt a villamoson sírni, annyira megsajnáltam,...
- Milyen a jó babakocsi, amivel tömegközlekedni is lehet villamoson és nem alacsonypadlóson is?