Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem. (beszélgetés)
Én már gyűjöttem magunknak párat. :)
Megosztom veletek:
Gergő, Patrik, Gerő, Ödön, Apor, Béni, Teó, Zoárd, Timur, Zuriel, Zuboly, Zuárd, Deniel
Nem mindegyiket adnám a gyermekemnek, de mind tetszik. :D
Nekem is van ilyen ismerősöm, János Levente, otthon a mai napig Jancsizzák, ő meg 6 évesen bejelentette a suliban, hogy ő Levente, az összes nem családtag így is szólítja. :)
Állatnév-embernév: mikor a kutyánk 12 éve nevet kapott, akkor konkrétan Jókainál olvastam ezer éve a Bóra nevű balkáni szélről, annyira megtetszett a név, hogy 15 évet vártam, mire lett kutya, hogy adjam neki. Pár hónapra rá kijött a Volkswagen Bora modell, majd pár év múlva megjelentek a kis kétlábú Borák, Borókák, Borbálák. :)
Nekem a Betti meg Detti nagyon nem tetszik, ha Bernadett lett volna a lányom, biztos Berninek szólítom.
Egyébként hülyeség ez a kutyanév meg nem kutyanév, attól, hogy állatoknak is szoktak "embernevet" adni, attól az még nem lesz állatnév.:)
Sziasztok,
Én azért adtam kettőt, mert a ritka név lett az első és ha nem szeretné akkor legyen lehetősége így a nagy lányom Leona Vanda a kicsi (akinek nem is olyan ritka a neve amint utolag kiderült) Linett Noémi mind a két lány tudja a nevét, ha majd nem tetszik tud változtatni okiratváltoztatás nélkül :) A sogorom nevét anyosom szüléskor nem mondta helyes sorrendbe így Zsolt József lett otthon Joconak hívjuk az iskolába Zsoltnak ez is érdekes helyzet :)
Én állatnak nem adnék emberi nevet se lányt nem bántásnak írtam, én ilyen vagyok.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Bevásároltam ma is ruhákból. Pedig már nincs is szükségem...
- Segítsetek!!! Tanácsra lenne szükségem! :(
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...
- Segítségre, ötletre, tapasztalatra van szükségem, valamire, ami segít megérteni őt és eligazodni ebben a számomra idegen világban