Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem. (beszélgetés)
Eszembe jutott még egy nagyon ritka és szerintem szép név:
Gellért
Talán kicsinek komoly, de egy felnőtt férfinak...:)
En nem engedelyeznem Magyarorszagon az idegen,szappanoperakbol,konyvekbol innen onnan osszeszedett neveket.
Annyi szep magyar nev van,ha megsem tetszik a szuloknek akkor lehet valogatni a magyaros hangzasu nevekbol van beloluk tobbezer.
de ha nem Töhötöm, hanem Tétény? :) az mindjárt más kategória, miközben ugyanarról beszélünk...
(nem kötekszem, értelek, egyet értek :))
miért sajnos???
szép név az, tudom ;)
a lényeg, hogy a szülőknek tetsszen... azután hogy tucatnév, vagy szappanoperából van, sztem lényegtelen :D
Más gyerekének a nevét agyrémnek nevezni, csak azért mert neked nem tetszik... Téged minősít. A kérdés nem arról szólt, hogy a beírt javaslatokat ócsárold, hanem az ötletelés volt a cél.
A fórumindítónak: Erik
azért elég gyakori az Áron név. nálunk a bölcsiben több is van. amikor az enyém Áron született, akkor is volt egy kisfiú, aki szintén Áron.
am statisztikában 15. helyen van a leggyakoribbak között...
Mármint a mi vezeték nevünkhöz:-)
Nálunk Tóth.Ami ugyebár igen sűrű.Én is mindenképp ritkát szerettem volna,de nem magyar nevet mert az nem tetszik és nem is túl extrémet.
Ádám,Ákos,Máté,Bence nálunk a környéken kb:minden 2. kisfiút így hívnak.Áron viszont nincs és statisztikába se olyan sűrű.Kislányom is ezért lett Tamara..az is igen ritka név mégsem túl sűrű..Ha sikerült döntened azért örülnék ha megírnád,kíváncsi vagyok..szép napot
Keve jól hangzik, köszönöm! :)
Mit szóltok a Zente, Zaránd,Leon nevekhez? Vezetéknevünk nem mindennapi,ezért bocs,hogy nem írom ki.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Bevásároltam ma is ruhákból. Pedig már nincs is szükségem...
- Segítsetek!!! Tanácsra lenne szükségem! :(
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...
- Segítségre, ötletre, tapasztalatra van szükségem, valamire, ami segít megérteni őt és eligazodni ebben a számomra idegen világban