Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
hát én nis remélem hogy egyben maradok legalább jan második hetéig. És ténleg mi lehet manócskával??
Talán manócska már szül...
azért remélem hogy januárig egyben maradsz. most mennem kell mindenkinek kellemes napot.
de ő még csak nem is vállalkozó csak középvezető de mióta kinevezték alig látom és annyi gond szakadt a nyakába hogy a drága teljesen elfogy.
Á nem és legközelebb csak 28.án megyünk és már másik dokihoz mert már a korházba kell mennem ahol majd szülök és még azt sem tudom hogy ott ki lesz meg milyen doki lesz. majd meglátjuk
Megértelek az én vőlegényem is vállalkozó van hogy este 8 kor jön haza :( nem nagyon fog a baba körül segiteni.
egyébként mit mond a doki elöbbre várható a kiírtnál?
És egyre nehezebbek a napok sok a plussz kiló na meg a kevés alvá és még a férjem is az agyamra megy ezzel a sok melóval ma megint csak telefonon közölte hogy benn kell maradnia mert szólt a nagyfőnök,hogy van valami sürgős meló
Várok is a szülést várom hogy végre a kezembe foghassam és tudjam nincs semmi baja mert a napokban nagyon lusta.
Mona ugy mondtad hogy most jön a java mindtha várnál még valamit, de már csak 6 heted van hátra nemhiszem hogy gondod lesz.
Naiv ne aggódj én 16 hetesen lázasan kerültem korházba antibiotikumot is kaptam de semmi baja a babának. Vannak olyan gyógyszerek ami ha muszáj szedni nem árt a bébinek.
Sziasztok!
Az jó,hogy nem fáj már annyira a torkod!
Azon meg ne aggódj,hogy a kis pocaklakó mennyire károsodhat,mert Semennyire sem!
A magzatra ami káros lehet,az az antibiotikum és a magas láz!legalább is ezek a leg veszélyesebbek,én úgy tudom!
De legfőképpen a láz!A H1N1-nél is ez az első amit meg kell szüntetni,na meg persze az oxigénhiányt a tüdő károsodása miatt!
Szóval ne aggódj!nem lesz semmi gond!!!!!
jó reggelt!!Tegnap reggel óta fájt a torkom!!Jelentem kicsit jobb a torkom igaz megittam már 3-4liter teát meg egy rakás eukaliptuszos-mentolos cukorkát elszopogattam bekötöttem éjszakára a nyakam igy aludni is birtam!!Most azon gondolkodom, h a manóm ebböl a torokfájós orrfojós dologból mennyit kaphat mennyire károsodhat??FÉLEK!!LÁZAM NEM VOLT!!
Szia ezekre a gondokra én is kiványcsi lennék igaz nekem már nincs sok hátra de én eddig már 2x voltam korházba és még csak most jön majd a java.
hát nagyon sok gond volt.
inkább leírom privátba.
Miért mi volt a gond eddig? én szombaton töltöm a 18. hetet de eddig nem volt semmi panaszom.
majd csak túl leszek rajta valahogy!
eddig is nagyon sok nehézségen mentem át a terhességem során.ez már nem lesz nagy ügy.
Hát részvétem állitólag az a vizsgálat sokaknak szörnyű, nem virják meginni a cukros lét :S
ismerős!tegnap este 10kor még vajaskenyeret zabáltam az ágyban!ráadásul csütörtökön megyek cukorterheléses vizsgálatra és ugyebár előtte nem lehet enni.én már reggel 6kor arra kelek fel,hogy majd éhen halok!nekem muszály ennem.szóval anyukám jön el velem,nehogy rosszul legyek.
:)
igazából azt kéne megállni hogy lefekvés elött 2-3 órával már ne egyek, nekem az nehéz, nem szeretek éhesen aludni :)
én a terhesség elején kívántam nagyon a mekis kaját!persze most is szívesen megeszem...
:)
Nálam is volt már ilyen :) de mostanában a mcdonalds-os kaját kivánom, de max csak hetente egyszer eszem :)
mostanában igen!tudom,hogy nem szabad,de ha nem ehetek szó szerint megőrülök.muszály ennem...
azért este 6 után is mérd majd meg akkor magasabb szokott lenni.
a védőnő szerint az 50 kiló alattiak hajlamosak a 20-30 kiló hizásra, de azért tényleg nem árt odafigyelni, sok édeset eszel?
162cm vagyok.a terhességem előtt soha nem voltam több 50 kilónál.most meg...
Hát mikor ilyen virusos időszak van talán jobb ha mégis mész dokihoz, nehogy nagyobb baj legyen, lázad ugye nincs? mert ha van akkor kérj meg valakit hogy vigyen el minél hamarabb dokihoz.
Sziasztok!!Fáj a torkom meg fojik az orrom most kicsit elkezdett égni a szemem!!Lehet csak meghülés??Voltam a gyógyszertárba a torkomra kaptam szopogatós tablettát mentolos izü lehet attol indult meg folyni az orrom!!Emigy jól vagyok!!
Nem merek orvoshoz menni mert ott még több nyavaját összeszednék!!!Jaj ugy félek!!
További ajánlott fórumok: