Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
:)))jaj.Ha ilyen idő lesz végig januárba is akkor hóba megyek szülni:)Csak ne éjjel jöjjön rám.Nagyon hideg kint:(Amugy mennyire vagy kíirva?
Én sem féltem, csóppet sem...
AZtán már kb a 41. héten bementünk a korházba, és leültem egy padra.. éreztem, hogy vizesedik a nadrágom.. Azta! Gondoltam elfolyt a magzatvíz!
Remegő lábakkal keltem fel, és elcsukló hangon mondtam már a sírás szélén, hogy "apa.. szerintem ez belőlem folyik", már pont elkezdtem voln asírni, ugy megijedtem, amikor Zoli nevetve mondta, hogy az nem az enyém volt, hanem aki előttem ült ott :D
Mindenki azt kérdezi félek-e.Most még egyátalán nem érzek olyat,hogy félnék vagy aggodnék mi lesz.De azt mondják ha ott lesz a helyzet akkor lesz a para:))Én csak azt mondogatom megéri hogy szenvedek:)
És baba még nem maradt bent (bár már kezdtek kétségeim lenni, ahogy teltek a napok és már 42+1-nél jártunk :) )
Arra meg az a biztos, hogy igy vagy, de valahogy ki fog onnan jönni az a baba :D
Ha tetszik, hanem :)
Akkor csak túllesztek valahogy az eslő heteken, az én párom ugy dolgozik hogy van mikor este 8-9 kor jön haza, a szüleim meg 52 évesek még dolgoznak szóval inkább az egyik barátnőm fogidőnkét segiteni, de a másodikat akkor szeretném ha a kislány már legalább 2 éves, hacsak nem történik olyan baleset mindt nálatok :D
Hát ez nem rossz ötlet:)Hát én meg a szüléssel vagyok igy:)
Szerintem egy a fontos: türelem, türelem, türelem :)
És no pánik!
Én mindig arra gondolok, hogy nálm sokkal butább embereknek sikerült már "életben tartaniuk" egy kisbabát, akkor nekem miért ne sikerülne? :D
Hát igen,ugy fogod föl menni fog,én is ezzel biztattom magamat.Azt majd ha ott lesz a helyzet:)jujujuj:))
Anyu és a férjem :)
Ők a két tpillreim :)
Domi 4 hónapos, és most már egészen jól kijövünk :))))
Uristen:(Már most roszul vagyok:)Hát valahogy én is igy vagyok vele.Csak a vérvételtől irtozok.De ez még akkor keményebb lesz.Ahhhhh holnap hívom is a védőnőt mi lett az eredmény.Erre fel kell magamat készítsem:)
Nálam is első baba lesz, a nagynénmnek most 2 éves a kisfia, szerinte az első fél év a nehéz utána túl lehet élni. :)
Én sem birom a tűt (csak ha piercing vagy tetkórol van szó :) ).
kb. 1 hónapig, de abból 3 hétig mindennap, aztán kb. 2 hétig minden más nap.
De ez attól is füg, hogy reagál rá a szervezeted... Nekem azt hiszem egészen jól, pedig már 78-as volt a hemoglobin szintem :S
Nagyon lassan adják be az adagot, akár 15 percen át, a karban a vénában, mint a vérvételnél, de már olyanról is halottam, hogy infuzióba adjákj be.
Gondolom orvosa válogatja!
Hát szerintem nem lesz könnyű.Hiába van segítség.Én még ettől az egytől is félek egy kicsit:)Amíg nem tudod milyen..vagy is nálam mert ugye első baba lesz:)
Az az igazság én irtozok minden ilyentől.De ha lehet választani én is inkább intravénás vasat választanám.Bár most tudtam meg tőled,hogy az ugy mükődik hogy minden nap be kell menni a kórházba.Jézusom:S És amugy mennyi ideig kellet menned?Sajnos én olyan vagyok a vérvételtől is rosszul szoktam lenni:(
Én arra leszek kiváncsi hogy Voltaire hogy fogja virni 2 ujszülöttel meg egy 1 évessel :S
Örülj neki!!!
Inkább szednék fel 20kg-ot, mint az a folytonos rókázás :(
Ezek szerint akkor én valami kivétel vagyok még az első 3 hónapban sem voltam rosszul :) ezért is kezdtem hamarabb hizni.
Pontosan.. Hiába aszedtem a vasat, sz@rt sem ért!
Te hogy állsz a trafóhoz? Én elbőgtem magamat, igy usztam megem.. És szerencsére jól döntöttem :)
Hát amugy én is ugy gondoltam.25 évesig szeretném ha lenne még egy:)Aztán még nem tudom mi lesz:)Hogy birom-e ezzel az egy manoval is:)
Hát mit mondjak.Detto én:)Sőt most voltam vérvételen napi 2 vas tablettát kell szedjek már 2 hónapja,annyira alacsony a vasam.Most majd kiderül mi lesz az eredmény.Bár szerintem Ugyan az lesz mint neked.A védőnőm már felkészített rá ne várjak csodát:S
De én nem is bánom nem vagyok karrier mániás, 25 éves koromig meg akarom szülni a másodikat, ha Elizabeth-nél nem lesz gond. :)
Az tuti! Nem győzöd majd a km-eketek futni a baba körül :)
Ha a foglalkozásomra gondolsz, akkor kereskedelmi ügyintéző vagyok, juniusban fejeztem be a sulit, 21 éves vagyok szóval még nem nagyon dolgoztam a diákmunkán kivül. Jelenleg háziasszony vagyok :D
na, én ugyan igy voltam! Ocsó hónapra néztem ugy ki, mint akibe van némi élet :)
első 6 hónapot végig hánytam (de szószerint végig.. naponta 6szor is), nem tudtam állni, mert amint egyhelyben álltam elájultam, stb..
Aztán olyan vérszegén ylettem, hogy meg akartak trafózni, de végül kihisztiztem magamnak az intravénás vasat, amivel minden nap be kell menni a korházban...
De az utolsó hónap már nem volt olyan rossz :)
Uh:)Hát soha nem lehet tudni.Aztán lehet én is túlhordom.Bár nálunk nem volt valami rózsás a terheségem sajnos:S Talán most az utolsó hónapba mondom azt hogy elvagyok..
További ajánlott fórumok: