Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
akkor már nincs sok vissza!
:)
Szia!
Én lassan a hetedik hónapba lépek és 15 kilót híztam.
Gratula addig is a kislányhoz, annál nincs rosszabb mikor félidőben változtatják meg a nemét, de ilyenre is volt példa.
Mennyit hiztál Mona? én a 4 hónap alatt 4,5 kilót szóval nekem is vigyáznom kell messze van még a május.
Szia!
Eddig úgy néz ki,hogy kislányom lesz!
De majd januárban kiderül 4D-s ultrahangon.
Itt is pocsék az idő és egyedül vagyok igy még csak a páromhoz sem tudok odabújni utálom az ilyen időt, ja és nekem is elkellene mennem vásárolni de majd ha hazajött a drága akkor kettesben elmegyünk.
Ja és képzeljétek dec 28-án megyek uhra és nstre már aligvárom hogy a véghajrában legyünk
Szia!
Nekünk is menni kénne a városba és gyalog szerettem volna egy kicsit kifárasztani magam de hát igy hogy!!Elázunk:S:S:S
Szia!
Nálunk nagyon hideg van!És most kell mennem tanácsadásra,ami nincs valami közel!
:(
Szia!
Én nem tenném a helyedbe!Aki árul és kisegít a boltban,az általában pakol,leltározik,és hajuldozik a ruhaüzletekben.És szerintem nem kivételeznek valakivel,aki terhes!Meg nem biztos,hogy jót tenne,ha megemelnéd magad,vagy ha túlóráznod kellene a leltár meg az új ruhák kirakása miatt!
De te tudod!Ez az én véleményem!
Sziasztok!!
Milyen idő van felétek?Itt szomorú esős!!
Ki hogy van??Kismamik?
Sziasztok Orsi ne aggódj jól vagyok de azért jól esik hogy hiányzom. Hétvégén itt volt a férjem lánya és kivételesen a férjem is itthon volt így nem ültem ide inkább velük foglalkoztam.
Szia Gy Andi én is első babás vok és Keszthelyen fogok szülni te oda jársz a korházba tanácsadásra?? Van választott orvosod??
Szia!
Én 22 éves kismama vagyok,24 hetes terhes!az első megszületendő gyermekemet várom!
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák!
- Miért néznek rossz szemmel a fiatal kismamákra, anyukákra?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?
- A 12 - 18 év közötti fiatalok nagyon szeretnének beszélgetni, de nincs kivel.
- Fiatal (akár nagyon fiatal) Pécsi anyukák és kismamák
- A debreceni White Angelbe mennyi a belépő, és kell vinni személyit? Könnyen lehet ismerkedni? Sok fiatal van? (17-18 között is akár)