Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
én nem adattam be de a januáriak közül sokan mások igen nekem is mennem kell tanácsadásra és attól hogy én nem megek sehova a férjem és a szülei hazahozhatják és inkább megprobálom megelőzni a bajt kitudja mennyit árt az oltás. és azt se feledjük nem a z influenzába halnak bele hanem a szövődménybe a tüdőgyulladásba.
crl = hosszuság
Még hogy nagy élmény az én férjemne nem az első de látnotok kellene az uh-k alkalmával, majd el olvad a drága na és a szülést sem akarja kihagyni.
Még a munkahelyen is dicsekszi hogy milyen cuki babánk van mert ha hazaér a munkából hát azt látni éne hogy mit művel a hasammal a kicskénk bujna az apához már most nagyon szereti.
De szegényemnek az már nem tetszik haszeretget az apa mert akkor nagyon rugdos és kellemetlenül kinymja magát hogy egy percre se feletkezzünk meg rőla hogy ő is itt van .
sziasztok!tudom hogy már "közhelynek"számít,de nem tudom mit tegyek.21 hetes várandós vagyok s van egy 1 éves kisfiam.Ti beoltattátok magatokat h1n1 ellen?Én nem tudom melyiktől félek jobban az oltás mellékhatásától vagy a betegségtől.Ma hallottam a tvben ,hogy meghalt 1 kismama...A nőgyógyászom azt mondta még mindíg jobb az oltás mint a betegség,a háziorvos nem ajánlotta,a gyerekorvos kisfiamnak nem,de nekem igen!Félek,nem akarom ,hogy bármelyik gyerekemnek baja legyen.Apa beoltatta magát,de ez nagyon kevés.Ne menyjek emberek közé,hát ezt nem lehet egész télen,meg uhra,vérvételre,tanácsadásra csak mennem kell!mindenkinek előre is köszi.
A 16.héttől de csak mázlim volt.
annyit tudok,h 35mm nehahargudj de mi az a crl??
Az uh mindig nagy élmény, és milyenek a méretei mekkora a CRL-je?
Sziasztok!!Na itt vagyok végre!!Majd teszek fel manós képet!!Megjártuk a dokit meg a vérvételeket!!Láttam a manóm is, kis lustaság feküdt felemelt lábakkal és kezekkel, dobogott a pici szive teljes az orrcsonttya meg a gerincével is minden rendben volt vagyis gondolom mert nem mondott semmit a nyikredőt alig birta megnézni mert nem ugy feküdt és akárhogy fordultam nem tudta megnézni ezért kellet innom fél liter vizet meg fél óra séta és ujbol nézte akkor nagynehezen a nyakiredő is meglett!!Utánna mentünk genetikai vérvételre!!Aminek az eredménye már a héten meglessz!!A férjecském is látta azóta mindég azt kérdezi, h mozog??Mit csinál??Nagyon odavan!!Olyan jól esik!!
De én sem vagyok teljesen magyar a nagyszüleim németek voltak, talán emiatt vonzottam be egy külföldit :D
5 év az már szép a mai világban, sajnos sokan az 1-2 évet sem érik meg együtt. Mi nyáron leszünk 4 évesek, és márciusban lesz az esküvőnk, nekem fontos mivel nem magyar a párom és a családom mindig attól fél, hogy hazamegy, talán az esküvő meggyőzi őket hogy nem akar lelépni :)
16-ára kaptam időpontot uh-ra, meg vérvételre, akkor már majdnem 13 hetes leszek...de már alig várom, hogy láthassam a kis manót:)
Mi a párommal áprilisan leszünk 5 évesek, megvan egy éve a közös lakásunk, és a biztos anyagi háttér is, ennek ellenére, csak most jutottam el eddig a döntésig...Nem vagyunk összeházasodva, nem is tervezzük, majd csak a baby születése után, de igy is hihetetlenül boldogok vagyunk!
Én kb a 14 héttől érzek valamit, de ez még elég gyenge mozgás, az 5. hónaptól fogod igazán érezni.
Szia smukky , akkor gondolom jövőhéten mész a 12. heti uh-ra. 26 nak néztél? akkor te vagy a rekorder mert max 25 nek néztek eddig, de álltalában 22-24 nek sminktől függ :D Hát mivel 17 éves korom óta ugyanaz a párom aki már 30 éves nem volt kérdés hogy nem várunk sokat a babával :)
Sziasztok!
Kicsit visszaolvasgattalak Titeket!:)
Mona! Nagyon szép a történetetek, és az a lényeg, hogy Ti boldogok vagytok!
MissUrsula! Kicsit leesett az állam...21 éves vagy? Én legalább 26nak néztelek...:)Csak kettővel vagyok több nálad, mégis irigykedek, hogy olyan igazán fiatal anyuka leszel:)
Én amúgy a 11. hétben vagyok!
Ti hányadik héttől éreztétek a pici mozgását?
Én már alig várom, hogy érezzem...
Szia, bocsi csak egész nap mászkáltam sétáltam ma legalább 3 kilómétert :) vettem cipőt voltam védőnőnél, piacon stb Lehet hogy a nagy poci az oka hogy most még nem gondolkozol a következőn, de akinek már 1-2 éves gyereke van az elkezdi irigyelni a pocakosokat, lehet majd neked is akkor jön meg a kedved az ujhoz :) én legalábbis ugy tervezem hogy 25 éves koromig megszülöm a következőt is.
most ugy érzem egyenlőre nem kell több gyerek elég ez a kis manó is, de lehet hogy pár év mulva ha ugy áll a helzet akkor jöhet a következő
Hú mona nem semmi a történeted, én biztos nem lettem volna ilyen bátor, nekünk eljegyzésünk is csak 1 év után volt, nekem ez igy volt ideális hogy 3 év után jön a baba, a párom már tavaly is akart volna de én ugy vagyok vele hogy megvárom mig biztos lehetek benne hogy nem hagy el fél év után mert sajnos sok ilyet hallani. :S De ha nektek ez a baba is ilyen hamar összejött akkor talán a második is össze fog persze ha szeretnétek, én minimum 2 öt szeretnék de ha lesz akkora házunk akkor akár 3 at is :D
Szia Re87 nálunk nagyon vegyesek voltak az érzelmek de mindenkinek el kellett fogadnia a döntéseimet.
Bocs ha hosszú leszek!
Én tavaly szeptemberben ismertem meg a férjem ő feladta az addigi életét miattam csak abban az életben van 2 kislány is ami sokaknak nem volt szinpi és én lettem a gonosz csábító. Januárban megkérte a kezem és májusban összeházasodtunk. A történethez hozzátartozik hogy engem elkezdtek kezelni egy öröklött betegséggel és februárban azt mondta a doktornő, hogy ne nagyon reménykedjek, hogy egyhamar terhesleszek, na elég nagy pofon ez az élettől. Egy világ omlott össze bennem nem is csak magam miatt inkább az miatt hogy neki van nekem meg talán soha sem lesz. Áprilisban abbahagytam a fogamzásgátlót mondván minek ha ugy se lehet,addigra teljesen kikészültem boldog voltam hogy végre megtaláltam életem szerelmét de elkeseredett hogy talán soha nem lehetek anya. máj 23.án volt az esküvőnk akkor már 4 napja késett gondoltam a sok stressz az esküvő miatt de atért motoszkált a kisördög hogy mi van ha. Beszéltünk ugyan arról hogy az esküvő után milyen jó lenne de ha nem hát az sem lesz tragédia majd alakul.
Esküvő után nászút na hát azt soha nem felejtem el haza kellett jönnünk horváto-bol egy nap után mert annyira odavoltam azt hidtem attól hogy megfog jönni. a határ után az első szupermarketben vettem (nemtudom milyen megfontolásból) egy terhességi tesztet ami Pozitív lett hát igazából mindenre számitottam csak erre nem. Sírva,remegve mondtam el a férjemnek hogy pozitív nem tudtam hogy örüljek vagy sem nem voltam felkészülve ráés azt sem tudtam hoyg megtarthatjuk-e vagy eggyáltalán akarjuk-e ilyen hamar. Nem volt sok idő gondolkodni de mivel nekem az első és nem volt biztos hogy valaha összejönne-e mégegyszer igy megtartottuk kaptunk érte hideget meleget de nem bánom és most így a végéhez közeledve én vagyok a világ legboldogabb embere.
köszi hogy elolvastátok és bocsi hogy ilyen hosszú lett.
Nekem nincs ilyen gondom mert 23 nak nézek ki szóval az lepődik meg akinek mondom hogy 21 vagyok, de ilyenekkel nem kell foglalkozni csak irigyek, mert lehet nincs olyen párjuk akivel vállalhatnának babát, én már több mindt 3 éve élek kapcsolatban és márciusban lesz az esküvőnk.
Nem,a közvetlen környezetem örült(család,barátok),de sokan összesúgtak mögöttem és sokszor halottam:(.Fájt nagyon:(Leginkább a 30-as gyerektelen nők.Pedig készültünk rá,meg tervbe volt,még azt sem mondhatják,hogy a "felelőtlen sex".Primitívek az emberek:(
a barátaim örültek :) miért nálatok gond volt?
Szia, én 21 vagyok, de még csak 4 hós terhes. Nálunk vegyesen fogadták de igazából nem az volt senkinek sem a baja hogy fiatal vagyok, mert a szüleim is 19 évesen házasodtak, inkább az anyagiak miatt aggódtak, de a párom 30 éves és jól keres szóval nem volt kérdés hogy vállaljuk e.
22 vagyok,2 éves a fiam.Nektek mit szóltak hozzá a barátok,család stb??
:) ok, majd szólj ha felraktad.
majd holnap ha jókedve lesz apának akkor megkérem hogy csináljon képet
Sziasztok! Smukky örülök hogy jól vagy/tok :) hányadik hétben vagy? Mi is csak 10 edike körül kezdünk majd vásárolni, de mindenki csak valami hasznos dolgot fog kapni, én mindenkitől kismama ruhákat kérek, az egyik nadrágom már nem jön rám, majd lassan rakok fel képet a pocimról, holnap kezdem a 16. hetet. :) Mona majd te is rakj fel uj képet. remélem Manócska is egyben van még, bár neki már bármikor jöhet a pici.
Sziasztok ma voltunk uh-nnagyon jó volt apa is bejöhetet és nagyon élvezte hogy láthatja a picurkánkat.
Karácsony hát készülünk is meg nem is a dekoráció készülget de ajándék vásárlás majd csak fizu után.
Ja és most ment el a védőnő hozott dvdt a szülésről na ha megnézem majd megirom milyen volt.
ÉS ti hogy vagytok??
Szia!
Nem tűntem el, csak ritkán jutok el ide...:)
Amúgy holnap megyek uh-ra, és minden rendben, jól vagyunk:)
Ti is? Majd ha lesz időm, kicsit visszaolvasok...
Szia, bocsi nem volt időm irni, hogy vagy? készültök már a karácsonyra?
helló lányok nincs itt ma senki??
További ajánlott fórumok: