Fiatal Kismamák 20-25 éves kor között (beszélgetés)
sziasztok.
én 20 vagyok,június 29.én szültem akkor még 19 voltam és júli 3.án jöttünk haza akkor lettem 20 éves:)
Kisfiam Kovács Viktor 3700 grammal 57 cm el jött hosszú és fájdalmas vajúdás&szülés után a világra.
de megérte most 5 hós egészséges,7360 gramm 70 cm :)
Jan 23 de azt mondta a doki hogy kicsit kissebb min t a 32 hét de nem lesz gond, meg van még ideje nőni .
Igaz én már szeretnék túllenni a szülésen és itthon lenni meg az az igazság hogy szeretnék kicsit előbb szülni nem pont a 40. ik héten mert nem akarok sokáig korházba lenni
Manócska köszi szépen az enyémek is hasonlóak,most kicsit megnyugodtam.
Naiv a pocid lehet keménby attól ,hogy a méhed növekszik és ezzel egyidőben a beleid kezdenek átrendeződni hogy legyen helye a babának és persze ettől néha lehet olyan érzésed is mintha széttpukkadna a pocid.
Nórával 30.heti (vele nem voltam 32.hetin):
BPD: 77.7mm
OFP: 95.9mm
TAD: 78.7mm
FL: 58.1mm
AC: 264
HC: 271.3
Ádámmal 32.heti:BPD: 88mm
TAD:91mm
FL:61mm !!
tettem fel pár képet a naplómba
lányok mitöl feszes a pocim mikor nyomkodom óvatossan akkor kemény??
Azt nagyon megköszönöm
addig is megek zuhanyozni
Olyan jól mint kamasz koromban!!:)) Ha nem néznék le és nem mozdulna meg észre se venném már hogy babás vagyok!!Néha van valami de ez már semmi sem azokhoz képest amik eddig voltak!!
10 nap van még!!!Holnap megyek NST-re kiváncsi vagyok megvizsgál e a doki!!
bpd=fejszéleség a két halánték között
ém itt vagyok csak apával beszéltem
Sziasztok!!
Van valaki??
sziasztok!!Meg jöttem az itteni dokitól CRL54mm BPD21mm-ez nem tudom mi lehet!!Integetett!!MamaVitet kell szednem!!
Megint áldozat azt nem mondták, h volt-e még valami betegsége??Nem nézek hiradót pár napja!!
További ajánlott fórumok:
- Fiatalon (akár nagyon fiatalon) már kismamák, anyukák!
- Miért néznek rossz szemmel a fiatal kismamákra, anyukákra?
- Mi a különbség köztem és a fiatalabbak között?
- A 12 - 18 év közötti fiatalok nagyon szeretnének beszélgetni, de nincs kivel.
- Fiatal (akár nagyon fiatal) Pécsi anyukák és kismamák
- A debreceni White Angelbe mennyi a belépő, és kell vinni személyit? Könnyen lehet ismerkedni? Sok fiatal van? (17-18 között is akár)