Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Sziasztok!
Még mindig szenvedünk kai ügyben:(
Hallotatok már erreől a szélcsöves dolgoról?Aki igen az kérem írjon!
És az nem lehet h nem jó neki ez a tápszer és váltanunk kellenne?
Jajj én már annyira sajnálom szegényemet.Anynit nyög meg küszködik de nem jön kis az a fránya kaki:(((
Szia!
Bejelöltelek iwiwen! :)
Hogy van a kis Domi baba?
Láttam az adatlapodon a képet,nagyon édesek vagytok!
Sziasztok!
Domi tényleg elég szép súllyal született!
Vandám szerencsére hamar túl esett ezen a náthás nyavalyán, én viszont nem....valahogy nem akar jobb lenni a helyzet, sőt rosszabb....alug bírok kiszállni az ágyból! Holnap meg még suli is....:S Most valahogy nincs kedvem...!
Amúgy mizu? Mindenki jól van? Nagy a csend.....
Sziasztok!
Nálunk sem volt olyan, hogy egy hétig nem kakilt volna, max. 2 napig! Inkább többször kakilt egy nap! Én is csak hallottam, unokaöcséim voltak ilyenek, hogy egy héten csak egyszer kakiltak! Nekem mamim mondta, aki védőnő, hogy amíg csak tejes, előfordulhat, hogy csak egy héten egyszer produkál, tápszer mellett viszont kellene, minden nap! Szóval én csak ebből indultam ki!:)
Egyébként nekem már nem kap Vanda tápszer, hanem csak sima rendes bocitejet issza kakaónak, meg már ugyanazt eszi mint mi és néha előfordul, hogy nem kakil, de azt másnap be is pótolja!
Képzeljétek most meg betegek vagyunk, mindenki! Egész éjjel egy cseppet sem aludtunk, reggel fél hét körül sikerült elaltatnom!:S Nekem meg fél egyre fogorvoshoz kellett volna mennem, szerencsére sikerült lemondanom, mert biztos megörültem volna még ott is!:S
Bocsi amiért hosszú voltam!
Szia!
Nem is irtad még szerintem,hogy mennyivel született Domi?
Most már csak anyatejet adok neki. Igaz, tegnapelőtt kapott tápszert, mert itthon kellett őt hagyni nagyival, hogy a fontosabb hivatali ügyeket el tudjam intézni. Tegnap este már kakis volt a pelus, de még nem volt az igazi. Szerintem az édeskömény-tea segitett, meg az infacol csepp kaja előtt.
Andykám, már én is egész jól belejöttem a dologba, az éjszakát már nagyon jól átvészeljük, pedig eleinte nem is aludtam egy percet sem :S ... Apa nagyon sokat segit, sokszor arra ébredek, hogy Domi nyöszörög a kiságyban, de amint odanézek, apa már ott is van mellette :))
Sziasztok Lánykák!
Köszönöm mindenkinek a segítséget,aranyosak vagytok.
Próbálkozunk a teával aztán majd meglátjuk!
Nina Drága!Domi annyira kis szépség,és úgy örülök h mindne oés veletek.Hip hop belejössz ám,minden kezdet nehéz,mostanra már én is belejöttem egész jól!
Kaki ügyben ne aggódj ha szopizik akkor lenni fog sztem már akár ma.Legalábbis nekünk úgy volt amikor szopuztunk mindennap volt sőt akár egy nap kétszer is.
Inflacol nekünk is volt mi is hazsnáltunk minden kajcsi előtt,de most újabban a teával próbálkozunk.
Aztán most h tápszeresek lettünk teljesen most jöttek elő kisebb nagyobb problémák de próbáljuk kezelni és bízok benne h hamarosan beáll neki és menni fog magától.
De egyébként Boti is ezt a hipoallergén tápit kapta a kórházban is és ő már sajni itthon is mert nincs tej:(
Jó babázást nektek,sok puszit küldünk innét is:)
És többiek nektek is puszkó és köszönöm mégegyszer a segítséget!
Puzsi mindenkinek!
Sziasztok!
Nos kaki ügyben nekünk is a hozzá táplálás segített!
Így 19 nappal a kiírt időpont előtt,jobban viselem mint nyáron a nagy melegben!nyáron sokat voltam rosszul,és sokszor volt úgy hogy kórház lesz,de most....nagyon jól bírom!:)
Szia Andy!
Az én kisfiam ugyan nem volt tápszeres, csak szopizott, de kakilni nem tudtott magától egy hós kora óta. Lázmérő sem használt neki, csak a Glicerines kúp. Már teljesen belevoltam betegedve hogy az én fiam nem tud magától kakilni. 5 hós koráig, vagyis 5 hónapig 4-5 naponként kapott kupott. Szerencsére neki nem fát a pocija miatta. Akkor kezdett el magától, mikor 5 hósan elkezdtük a hozzátáplálást. Ne tudjátok meg, hogy örültem mikor magától tudott kakilni!
Mummoska ügyi vagy hogy megtudtad csinálni a laptopot és nem kerüt pénzbe:-)
Voltaire ez most így alakult, majd a másodiknál már nem lesznek ilyen gondok.
Dalária üdv köztünk! Huha te nemsokára szülsz! Hogy viseled mosmár így a végén?
Ezt megcáfolnám,mert Roli 6 hós koráig csak anyatejet kapott és soha nem volt hogy 2 napnál tovább ne kakiljon. :)
Viszont igen,hallottam Én is erről
Szia Anita!
Mikor kapott tápszert?
A tápszer után kakilt már?
Mert ha igen, és most csak tejcit kap, akkor normális, hogy nem kakilt! Az anyatejes babáknál, az is előfordulhat, hogy csak hetente egyszer kakilnak!
Viszont ha folyamatosan kap valamennyi tápit, akkor kell, hogy kakiljon mindennap! Persze az lehet, hogy egyszer egyszer kimarad egy nap! Előfordulhat az is, hogy kicsit bekevert a tápi, ha nagyon aggódsz és nem jön össze a kaki holnapig akkor nézesd meg dokival! De szerintem nem lesz gond!:)
Szia!
Örülök,hogy jól vagytok,és olyan jó olvasni,hogy végre Te is anyuka vagy és milyen boldogok vagytok!
Mostmár van elég tejcsid?Csak szoptatsz?
Ilyen kaki dologban sajna Én nem tudok tanácsot adni,mert nekünk soha nem volt gond vele.