Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)
Hajra!! :-)) az jot tesz mindenkepp... en nem is tudom mikor mentem ki egyedul az utcara, gyerek nelkul csak setalni vagy vmi.. ebbe nem tartozik bele a szombat reggeli gyors pekaru vetel 2 utcaval lejjebb :-((
:)) Itt meg tegnap a hó esett, olyan szép volt minden :)
MA végre kimozdulok itthonrol! Amiota elkezdtem a rokázást nem volt erőm elmenni barátnézni, de ma végre összekapom magamat, és elkezdek szociális életet élni :P
Esik az eso 2 napja :-) ugyhogy a felnapos program pocsolyazunk az utcan gumicsizmaban :-))) a masik felet meg atszopizzuk :-( mintha meg mindig 4honapos lenne...
Jo reggelt :) mi a helyzet Hollandiában? :)
Sziasztok lányok! Tegnap nem volt tul sok mozgás ezen a forumon :) Nem mintha én tele irtam volna :)))
Tudod O meg tipikus anyatigris.. bar mindig azt allitotta magarol, hogy O nem ragaszkodik a gyerekeihez (2fiu), O elengedi Oket.. Csak hat tudod olyan korulmenyeket biztosit, hogy Parom batyja 29 lesz es esze agaban sincs elkoltozni otthonrol, mert igy mennyivel kenyelmesebb es olcsobb (tud felretenni, hogy majd egyszer.. de mikor???) Meg anno en mondtam azt hogy jo jojjunk ki mi is , marmint Armin meg en..es ez nem tetszett neki annyira.. sose felejtem el, meg a gyerek elott pakoltunk kint a kis epuletbe es kerdeztem mi a francert tarol ennyi etkeszletet stb, mondta, hogy majd ha a gyerekei kirepulnek ki tudja oket osztani, na most amikor kijottunk utanfutoval hoztuk aki a cuccunkat, es tudod mit kaptunk??? az eppen hasznalatban levo etkeszletbol 2 kistanyert, 2 nagyot, 2 melyt, 3 oreg labost stb.. jo ez is hatalmas segitseg volt, a semmi helyett, de azt hiszem nem igazan hite el hogy tenyleg elkoltozunk toluk!! de azt hiszem most mar kezdi felfogni, hogy tenyleg itt fogunk elni (beszelgetunk a valsagrol stb.. eszunk agaba sincs visszamenni) es jelenleg mindenert cseszegeti a "sogoromat"es annak a baratnojet!! nem vagyok mr ott en meg parom, mert naluk O volt a fekete barany.. es most nincs kin levezetni a feszultseget!! En csak sajnalni tudom az ilyen embert es remelni, hogy en kulonb leszek!! Amugy szeretem meg minden, de jobb igy.. :-)) repulore ugyse szall :-))
Figyu!
Nem döntöttél rosszul!!!!!!!!
Én is megtartottam a kislányomat, pedig még nekem sem volt diplomám és a párommal a mai napig nem vagyunk házasok!
Azt mondom jobb ez így!
Most fogom kezdeni a sulit és igaz, hogy az első évet kapásból halasztom, de nem érdekel, nincs semmi veszve!
Van aki 40 évesen szerez diplomát!
Az esküvő, meg hát van akinek fontos van, akinek nem!Szerintem ha két ember szereti egymást akkor esküvő nélkül is együtt maradnak, de ha nem akkor hiába van az a papír!
Mi ugy gondoltam, amikor terhes lettem, hogy akkor inkább vegyünk lakást, ne pedig az esküvőre költsük ki "felesleges" ezreket!
Ha nagyon akarunk, akkor majd összeházasodhatunk, akkor is amikor rendeződnek a dolgok!
Ha meg ilyen kukák, hogy ezért nem állnak veled, szóba, akkor nem is méltók arra, hogy foglalkozz velük!
Ne csüggedj, minden rendbe fog jön jönni, így vagy úgy!
Aztán később meg majd ő fognak könyörögni a bocsánatodért, ha meg nem akkor szégyelhetik magukat, hogy ilyenek!
Úristen!
Én tejesen ugyan így voltam!
Csak nálunk, addig fajult, hogy nem jön hozzánk soha!Hála istennek!
De mondjuk ő sosem volt az a tipikus anya típus, párom 11 éves volt amikor eldobta magától! Most akarta megmutatni, hogy ő jó anya és ugy gondolta majd az én gyerekem felett anyáskodhat!
Csak hát én közbe szóltam, végtelenségig kihasználta a párom és én már besokaltam!
Végülis röviden ennyi, persze ez nem ilyen egyszerű, de nagyon hosszú lenne leírni az egészet, meg hát nem is ide tartozik!
Midenestre akkor a te történetedrendeződött!
Remélem idővel a mienk is fog, mert hát ez még nagyon friss!
Nekem sajnos nincs lehetőségem külföldre menni, egyenlőre, talán majd a ha befejezte a sulit!
Jó tudni, hogy nem csak én jártam ilyen szerencsétlnül, pedig mindig azt hittem csak velem ilyen igazságtalan az élet!
De akkor sajnos nem csak velem!
én meg majd kilodhatok a kánikulában a szülőszobába :P de mondjuk a Bajcsyba légkondisok a szülőszobák :) Hál istennek :)
őszintén, picit irigyellek, én is szivesebben szültem volna nyár közepén :) Szegény kicsikém kibújik a hidegbe :S :)
köszi, szép délutánt neked is :)
:) Ezek szerint neked megbékélt a családod a döntéssel :) Most velük élsz?
Most megyek, kimozdulok kicsit, nem tesz jót a lelki harmóniámnak, hogy folyton benn ülök :) Puszillak, további szép délutánt :)
:D muszáj, a gyereknek mindent :D
görögdinnye ilyenkor?? a necces lesz :D
most például a görögdinnyére meg a szőlőre vagyok rákattanva :D ...Megyek is anyával a városba vásárolgatni ezt azt :)
A kicsi érdekében az a pár plussz kiló nem árt :) Én is megeszek most bármit ha megkivánom (ami ritka..).. Ennyi év koplalás után ez tök jó :)
hát, én örülnék, ha vissza tudnám fogni magam a kajálásban :) Lehet hogy túlzás volt tegnap este lefekvés előtt az a palacsinta :D ... Muszáj lesz evés helyett inkább többet innom, vagy rengeteg gyümit kajálni, ha nem akarok gurulni a szülőszobára :D
egyetemre járok...Ezt az évet befejezem, aztán halasztok egy évet, s majd kitalálom, hogyan tovább. A Magyar Hírlapnál kezdtem dolgozni, azt szeretném teljes gőzzel folytatni most nyárig még.
Szerintem is kicsit korán temettek el minket :)))
Egyébként te mit csinálsz? most tanulsz, vagy dolgozol?
bakker, ugyanez van nálunk. Én ,,voltam,, a nagy reménység, hogy majd fényes karriert futok be, és mindenki eltemetett most emiatt a fordulat miatt. Szerintük, ha valaki fiatalon gyereket szül, akkor vége az életének
:))) Egyébként most én is fiut érzek :)
Jo neked, hogy tudsz enni! Engem is apa állandoan tömne, csak nem megy.. most is anyit eszem, mint egy ovodás... pedig most lesulyedtem 49kg-ra... azért a 4 honaposan illene többet nyomnom :)
Ugy került szoba, hogy az egész családom kisebb felkelést inditott a baba ellen... Állandoan hivogattak, teletömték a fejemet minden féle butassággal, és mikor már nagyon kivoltam fizikailag a hányások miat,és mentálisan az agymosásuktol megadtam magamat... De itt is a párom rántott vissza a helyes útra :)
Nálunk a családba ez nem nagyon fér bele, hogy valaki ilyen fiatalon szüljjön, ráadásul ugy, hogy még nem is vagyunk házasok és diplomám sincs... A szüleim diplomaták, és mindenki a családba vagy politikus, vagy valami nagy koponya.. én lettem a fekete bárány :) remélem majd egyszer rájönnek, hogy én döntöttem helyesen :) Most egyenlőre senkivel sem tartom a kapcsolatot..
nyugi, szerintem is minden oké a kisbrekivel :)), valamiért én is azt érzem, hogy kisfiad lesz :) is vasgyúró :D ... Mondom én, aki épp tömi magába az epres szaloncukrot :D már nincs más édesség otthon :D :D :D
ha jól emlékszem, te mondtad, hogy az utolsó pillanatban gondoltad meg magad
és mikor, hogy került szóba az abortusz? :S
Szerencsére a párom mind végig mellettem volt, és mondta, hogy ő érzi, hogy nem lesz semmi baja a mi kis manonknak :) a mai napig ő tartja bennem a lelket, ha rám jön a parázás, hogy mi van, ha valami gond van :)
Én is pont ezért voltam csalodott!!! Ugy tudtam, hogy 7 hetesen már lehet látni a szivecskéjét...
Nekem elégg furán indult a terhességem, mert mikor vissza mentem 2 hét mulva, akkor volt 7 hetesnek megfelelő a mérete. 2 héttel le volt maradva a kicsike... Mondta is a doki, hogy a szülés várható időpontja nem juli 21 lesz, hanem juli 30. Mikor vissza mentem egy honappal később, már jó nagyot nőt, és az ultrahang szerint, juli 25.ére várhato a csöppség... Multhét szerdán már Juli 24.et irt az ultrahang :) ha igy haladunk, utoléri magát a növésbe!
További ajánlott fórumok: