Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Fiatal anyukák 20-tól 23-ig fórum

Fiatal anyukák 20-tól 23-ig (beszélgetés)

34. Ármin Márk Anyu (válaszként erre: 33. - B393c24117)
2009. febr. 9. 13:28
Mindkettonek fogsz orulni szerintem ! :-)) mi tudtuk hogy fiu lesz es Apa megigerte hogy a kovetkezo lany (Dorina Hanna) lesz! De ha megis fiu, akkor abbol ketto kell meg, mert fiubol 3 kell, hogy legyen egy harmadik mindig aki okosabb! :-)) ugyhogy nem merek vallalni meg egyet, mert 3at meg nem akarok... ennek ellenere azt almodtam mar ketszer is hogy ikrek lesznek.. ket fiu egy lany :-))))
33. b393c24117 (válaszként erre: 29. - Ármin Márk Anyu)
2009. febr. 9. 13:20

Erre azt illene vállaszolnom,hogy minden, csak egészséges legyen :) de...

Eddig kislányt szerettem volna, és ugy is éreztem, hogy kislány lesz (Zoé), és mindneki azt mondta, hogy nekem nem is születhetne más, csak kislány, mert én "kislányos anyuka vagyok" (ez mit jelent, azt nem tudom.. :) de...

Pár nappal ez előtt azt álmodtam, hogy kaptam egy papirt, hogy kisfiam lesz, és tegnap amikor voltunk a tescoba, sokkal jobban tetszettek a sárga és zöld rucik, mint a rozsaszinek.. Szoval kezdek megbékélni a gondolattal, hogy Dominik lesz, és nem Zoé :))

Sajnos a 16hetes uh-n nem lehetett látni.. szoval még egy honap...

32. b393c24117 (válaszként erre: 31. - Ármin Márk Anyu)
2009. febr. 9. 13:15

:))))

Szerencsére én is nagyon jóban vagyok az anyosommal, és nagy támaszt nyujt nekem (nagyobbatt mint a saját anyukám, akivel nem beszéltem, miota kiderült, hogy terhes vagyok..), de azért szerintem én is bele kergülnék, ha 8 honapig ott kne élnem náluk! Végtelenül aranyos és segitőkész ember.. de azért kell a magán szféra :) Párom már mondogadta, hogy vegyük meg a melletük lévő telket.. de azért ebbe nekem is van beleszólásom! :P

31. Ármin Márk Anyu (válaszként erre: 30. - 6bdf68b1e4)
2009. febr. 9. 12:36
Az a helyzet tudod, hogy a vilag legjobb fej anyosa volt, mig meg nem szuletett Armin!!! Komolyan!! Imadtam!!! Az egyik munkatarsnom mondta, hogyha nem koltozunk el idoben pokolla teszi majd az eletemet!! En mondtam neki hogy nem igy nem tud megvaltozni senki!! De sajna igy lett... nagy problema nem volt, csak nem akarta megerteni, hogy nem az O gyereke, hanem a mienk, es mi szeretnenk felnevelni!! Na mind1.. vege :-) innen messzirol megint jo anyos.. es ritkan megyunk Mo-ra, altalaban 1 hetre, kb felevente, de azt az egy hetet nekem 1honapig tart mire visszanevelem a gyereket!!
30. 6bdf68b1e4 (válaszként erre: 27. - Ármin Márk Anyu)
2009. febr. 9. 12:30

Úristen!

Te szegény!

Nem lehetett könnyű! Én sem vagyok jóba párom anyjával!

Mára ott tartunk, hogy nem is jön hozzánk! Mondjuk ennek külön története van, pedig mi csak 40km-re lakunk egymástól!De jobb is így a gyereknek is meg nekünk is! De nekem mindenestre!:)

29. Ármin Márk Anyu (válaszként erre: 24. - B393c24117)
2009. febr. 9. 12:28
Gratulalok en is!!! Mit szeretnetek? Vagyis bocsi kit? :-)
28. Ármin Márk Anyu (válaszként erre: 25. - 6bdf68b1e4)
2009. febr. 9. 12:27
Mi majusban leszunk 5 evesek :-))
27. Ármin Márk Anyu (válaszként erre: 24. - B393c24117)
2009. febr. 9. 12:26
Szia! Hollandiaban elunk :-)) Nem menekultunk, bar en orulok hogy ekkorra a tavolsag :-)) Parom kapott itt munkalehetoseget tavaly januarban, en meg ott maradtam a feleves gyerekkel anyoseknal 8 honapra!!! Gondolhatod!!! :-))
2009. febr. 9. 12:23

sziasztok

én 23 éves leszek idén, és van egy 10hetes csöpp fiam, nálunk is tervezett baba volt, én mindíg is fiatalon szerettem volna babát . én késői gyerek vagyok sokat voltam felnőttekell így nekem is más a felfogásom mint sok fiatalnak.

2009. febr. 9. 12:14

Sziasztok!

Én is fiatal anyuka vagyok!

Ebben az évben leszek 21 éves, és van egy 4 hónapos kislányom, Vanda!

Én sem bánta meg, hogy fiatalon szültem!

Sőt szerintem jobb is így!

Sok-sok bántalom ért, azért mert fiatal vagyok ,de gondolom ezzel nem csak én vagyok így, de próbálok mindig kiállni a hozzám hasonló helyzetűekért és ha kell elég keményen odadörgölöm az embereknek a véleményem!

Egyébként mi a párommal 5 éve és 3 hónapja vagyunk együtt, tehát nálunk sem kalandból született a baba!

Remélem nem baj, hogy írtam és szívesen csatlakoznék hozzátok!:)

24. b393c24117 (válaszként erre: 22. - Ármin Márk Anyu)
2009. febr. 9. 11:58

Szio,

1500km?? külföldre menekültetek? :)

23. b393c24117 (válaszként erre: 20. - Bogyeszkusz)
2009. febr. 9. 11:57
Köszönjük szépen! :)
2009. febr. 9. 11:41
Csatlakozhatok? En 23 leszek majusban, van egy 19 honapos kisfiam (kepek fent rola). Nekunk varatlanul jott, nem terveztuk konkretan, de semmi penzert nem vetettem volna el... kicsit laktunk anyoseknal (ami eleg szornyu volt a vege fele!!!), aztan sikerult jo messze koltoznunk (1500kmre) kulon.En nem bantam meg hogy fiatalon szultem...
21. Bogyeszkusz (válaszként erre: 18. - Any19)
2009. febr. 9. 11:37
Nálam is ez a baj... de ha pl nyernék a lottón,már honap szülnék :D
20. Bogyeszkusz (válaszként erre: 19. - B393c24117)
2009. febr. 9. 11:36
Neked is gratula a babához,és jó egészséget mindkettőtöknek. :)
2009. febr. 9. 11:07

Sziasztok!

Gratulálok Nina, a kisbabódhoz! Nagyon szép pár vagytok, minden szépet és jót kivánok nektek!

Én is "fiatal kismama" vagyok, 21 éves. Mi Julius végére várjuk a babát, picit elődted, ha minden a terv szerint alakul :)

18. Any19
2009. febr. 9. 10:58

Szia Nina!:)Itt is gratuálok a kis csöppséghez!:)

Amúgy én is szeretnék babót és én is 20 éves vagyok, de még nincsenek meg az anyagi körülmények hozzá.De ahogy meg lesz máris elkezdjük a babaprojektet.:)Azt hittem előző hónapban hogy terhes vagyok, lefogadtam volna, de hát sajnos nem.:(

2009. febr. 9. 09:38
Gratulálok a csöppséghez! Nagyon vigyázzatok rá. Nálunk a 13 hetes UH volt a tuti! Ha bármi kérdés van, szívesen segítek!
16. Bogyeszkusz (válaszként erre: 15. - Nina89)
2009. febr. 8. 23:08
Na ná! majd páromnak mesélhetem,hogy látod,más is van rajtam kívül,aki fiatalon vállal((na) -->ez rám értendő)) babát!:) Addig is bejelöltelek,szóval megtalállak,legalábbis itt hoxan :)
15. nina89
2009. febr. 8. 23:04
most tervezek blogolni, csak még ismerkedem a lehetőségekkel, kicsit kínai nekem ez még :D Aztán van egy fotóalbumos oldal, azt mindenképpen szeretném majd elhalmozni képekkel, ha érdekel, szivesen megadom majd a címét :)
2009. febr. 8. 22:59
Remélem majd írsz vagy ilyen babaváró naplót vagy majd ha meglesz a baba,akkor babanaplót,szívesen olvasnálak ;)
13. nina89
2009. febr. 8. 22:53
nálunk mindenki kislányt vár :)...megérzés...Nekem teljesen mindegy, már most imádom a kis lényt :D Ktéféle terhességi kalkulátor szerint is lányka a valószínűbb :)
12. Bogyeszkusz (válaszként erre: 11. - Nina89)
2009. febr. 8. 22:49
:)) Én is szeptemberi babcit szeretnék majd,idén egyelőre be kell kell érnem bátyám babájával,akiről jövő héten derül ki,hogy kisfiú vagy kislány :) azért 3 fiú mellé jól jönne a lány,mert néha amikor én vagyok velük a sírba tud tenni a 3 rosszcsont örödgfióka :))
11. nina89
2009. febr. 8. 22:44
előreláthatóan szeptember 22 körül érkezik :) Most vagyok a nyolcadik hétben, de már alig várom a tizedik heti ultrahangot...A doki szerint addigra már jól eklülönülnek a végtagok és formás kis buksit fogunk látni a képernyőn :D
10. Bogyeszkusz (válaszként erre: 9. - Nina89)
2009. febr. 8. 22:41
Mikorra várjátok a picit?
2009. febr. 8. 22:28
köszi a gratulációt :)
2009. febr. 8. 22:23
Sziasztok! Én is nagyon szeretnék már babát,imádom őket,az unokaöcséimet és hógomat szétnyúzom rendszeresen :) Csak az a probléma,hogy még "nincs hova" szülnöm... :S Pedig annyira jó lenne már ott tartani!:) Neked hatalmas gratula Nina98! ;)
2009. febr. 8. 22:19
én is sok értetlen női arccal találom szembe magam, ha megtudják, hogy babát várok. Mindenki azt gondolja, hogy csak úgy véletlenül sikerült be a pici. A mai világban szerintem ilyen nagyon kevés eséllyel fordul elő, valamilyen szinten vágyik rá, aki anya lesz
2009. febr. 8. 22:17
úgy érzem mindanyian, akik irtatok jóval érettebb gondolkodással rendelkezünk az átlag huszonéveseknél. Mesélek egy vicces példát. Két éve történt, hogy a szilvesztert a párommal, az ő legjobb barátjával, és annak feleségével töltöttük. Én voltam a legfiatalabb a társaságban, ők mind tíz évvel idősebbek nálam, de teljesen egy hullámhosszon vagyunk. Szóval szilveszter este beléptünk egy szórakozóhelyre, és Én megszólaltam: Uramatyáám, tele van tizenévesekkel :D !!! Csak később esett le, hogy én is az vagyok :)) A párom viccesen megjegyezte: ez az, amikor egy öreg lélek megszólal egy fiatal testből :)
2009. febr. 8. 22:03
Sziasztok,én 21 évesen lettem terhes,tudatosan készültem rá,nagyon vártam a pici manómat.2007.nov.30-án született.Még pár nap és 23 leszek,de nem bántam meg,hogy gyereket vállaltam,nekem ő jelenti az igazi boldogságot.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook