Férjem csak a szexben nem tökéletes, mit tegyek? (beszélgetés)
Akkor meg a pénz hiányozna .
Na hát erre jó a féldeci. Vagy az egész. Csökkenti a gátlásokat és később tud az ember "elmenni". Ezt nem viccből mondom. Persze lehet, hogy van erre direkt gyógyszer is. Nem tudom.
sziasztok.
Tökéletes férfi nincs.Ahogyan tökéletes nő sem.Olyan,aki minden területen teljesen 100% csak a képzeletben él.El kell gondokodni azon hogy mi az,ami nélkülözhetetlen és mi az amit el lehet viselni ha nem teljesen oké.Pl.mi lenne a helyzet akkor ha csak a szexben lenne tökéletes és másban nem-akkor is férj lehetne?
Olvastam, hogy többet keres, mint bármelyik srác. Éppen ezért értetlenkedem. A férje jól keres, a szeretője nem. Méltóságán aluli a csóró pasi? Csak a farka kell?
Ha már őt választja, akkor vállalja pénz nélkül is, hisz ő jól keres, így nem lennének gondjaik.
Ezért tartok ki amellett, hogy Irinkának a pénz jelent többet, nem a család.
Az én párom kettöt mozog és annyi kb 10 perces elöjáték után .Most én mitcsináljak?
Nem anyáz itt senki senkit.Nyugi legyen bedobtad a történeted és mivel a nök 85%-ban normális kapcsolatban illetve házasságban élnek tehát van némi erkölcsi fogalmuk ezekröl a dolgokrol akkor mit csodálkozol ,hogy épp a te témád nem normális?
Írta, hogy többet keres, mint a férje. Akkor pedig valszeg ő is dolgozik.
Irinka csaknem akar nekem válaszolni gondolom nem véletlen talán rátapintottam a lényegre ,az meg ismét vitát szülne.:)
Tévedsz:)Csak szeretnéd:)
Nem.Nem bírja sokáig, s nem tudja elengedni sem magát.A méret nem fontos.
Szemlélő egy olyan "nő" akit halálra alázott a férje s a tulajdonénak gondolt.Nem tette még ezen túl magát,Ezen kéne gondolkozi nem másokat anyázni.
Na hát ott is van ( lehet ) aki csinálja, azért huny szemet felette..
Nő vagyok:) Érdekes pasi lennék, hisz szültem:)
Nem hiszem ,hogy pasi lenne Szemlélő.
Tudom:DD Nő vagyok, még mindig és egy őskövület, amit vállalok is:DD
Még valami?
Szemlélő, te nem férfi vagy véletlen?
Már bocs, de a 70 éves apukámnak voltak ilyen gyöpös nézetei.
Irinka ! Most tényleg mond már meg a méretével van a gond?
Akkor az egy csicska férj.Gazdagoknál is szegényeknél is megvan ez a gond de nemhiszem ,hogy szemethuny egy pasi hacsak nem megy félre ö is.
Köszönöm aranyos vagy :) Talán az egyetlen intelligens ember itt!!
Amúgy ez van, ahol működik. Pl. unokahúgom Párizsban bébiszittyó. Jómódú családnál van, és hasonló jómódúakkal járkálnak össze. Azt mondta a kiscsaj, hogy ott ezekben a körökben tök elfogadott dolog, hogy a feleségnek szeretője van. A férj általában szemet huny, és megvan a családi béke.
Tedd drága: hisz önmagadat mínősíted:DDDD
SZEMLÉLŐ, ez vagy te:te aki lehurrogsz, elítélsz mindenkit, hát íme lássátok, ő is nézelődik:(íme a privije):
Kitôl: Szemlélő, 2010-09-19 09:37
Téma:
Üzenet: Én leültem a férjemmel, és egyenesen megmondtam neki, hogy nyitott vagyok másokra, pedig az elmult 12 év alatt nem csaltam meg. És jelöltem is van:)
Tudod Szemlélő ha leprostizhatsz, ami a te butaságodat mutatja, én is kiirhatom az üzenetedet!!
Akit szintén nem elégít ki, merő önzésből és kényelemből, nem igaz?
Már volt értelme beleolvasni...
De birom az ilyen tüzes forumokat :) Beir valaki valami lázitót és felszalad mint a higany 100 ig van ott hideg meleg:)aztnán csönd a forumnyito elszalad.Ilyen tempo kéne a vaterán is :)
Néma gyereknek az anyja se érti a szavát. Így vagytok vele, mondjuk és mutassuk is?
anaem tudom ,estleg ,hogy lehetne egy 12cm -böl egy 20-ast csinálni pl de nemis ez a lényeg hanem ,hogy elfáradt és annyi.
További ajánlott fórumok:
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Mit tegyek? A férjem 7éve szeretőt tart!!
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Átkonvertált videókat szeretnék felrakni CD-re, de mindig csak félig rakja fel a számítógép. Mit tegyek, hogy tökéletesen sikerüljön?
- Mit tegyek, hogy az ősz hajszálaimat tökéletesen befogja a festék? Szőkésbarnát szoktam használni