Férjem csak a szexben nem tökéletes, mit tegyek? (beszélgetés)
Kösz a tömény "jókívánságot"-már nálad landolt.
Igy helyes, ha valaki másnak rosszat akar:)
Nana! Én nem szidom Irinát. Pont ellenkezőleg! Jó szexre vágyott és meg is találta. Igen, elhibázta, hogy férjhez ment hozzá, de késő bánat.
A férjet sem bántanám. Hány meg hány igazán rossz ember létezik. Neki az a "bűne", hogy halvérű. Nem hiszem, hogy ezen bárhogyan is lehet segíteni. Esetleg egy kis szeszkóval. Csak nehogy túladagolás legyen, mert akkor nem áll fel a cerka.
mimiko70: én a külön kasszát mondanám még így látatlanban is. Kiderülne meddig marad mellettem a pasi, az tuti. :) Így valamivel jobb a helyzet, de nem sokkal, így is lehet a pénzre hajtani csak... :(
Szemlélő: kívánok Neked is hasonló helyzetet a férjeddel/pároddal, hogy éld át, milyen az, amikor vágysz a z együttlétre és mindig falakba ütközöl. A sok nagyszájúnak mindnek ezt kívánom. Hogy járjatok így Ti is csak egy fél évig és éljétek át, aztán imádkoztok annyit a régi életetekért és azért, hogy bárcsak ne szóltatok volna, hogy kikopik a nadrágotok térde. :D
Mi jár neki???
Jár a férjének az emberi magatartás-ez a minimum.Amit nem adott meg neki.Mint látszik.
a szex hiánya senkit nem jogosit fel, hogy akivel egy fedél alatt él, közös kasszán-megtapossa mint embert. Senkit.
A topikindítódra:
Tökéletes ember nincs, de ha már gyermeket hívtatok életre, akkor sokkal több tolerancia szükséges, és nem az, hogy a dolgokat az egyszerűbb, de jóval gerinctelenebb végén fogod meg.
Dehogy nincs szó a pénzről. Ha a szeretőd jó anyagi helyzetben lenne, akkor már nem lennél a férjed mellett.Ez zicher.
Ha gyenge a szexben, akkor miért mentél hozzá, szültél neki gyereket, vettetek házat?
Zöldebb a szomszéd kertje.
Tedd, amit gondolsz, egyébként már rég léptél.
A férjed helyében nem erőlködnék. Páros lábbal rúgnálak ki. Így még neki is maradna esélye, hogy egy tisztességes asszonya legyen.
Hányszor könyörgöm, hogy úgy házasodjon valaki, ha 1000 ezrelékig biztos abban, hogy jó lesz a házassága! Intelmeim ellenére mégis, csakazértis haázasságot kötnek! Vagy csak dacból, hogy nehony nekem fogadjanak szót??
Végre van a valaki aki őszintén leírta, hogy megcsalta a férjét, de a szeretőnek meg kevés a pénze. Ne legyünk már álszentek! Hány embernek az anyagiak a fontosabbak!
Én azt javasolnám hősünknek, hogy maradjon a férjével, hiszen már gyerek is van, márpedig ahol gyerek van, ott a gyerek azb első! Más lenne a helyzet, ha a férj egy goromba, italozó, családját ütő-verő emberről lenne szó. De ez egy rendes ember!
A szeretővel meg folytatni kell a viszonyt a legmélyebb titokban! Nincs rosszab (jaj, dehogynincs!) a szexuális nyomornál! Így még arra is van esély, hogy esetleg idővel ráún a szeretőre. Valamit valamiért: tudni kell titkolózni és mosolyogva a férj szemébe nézni!
(Mint ahogyan ezt egy haverom teszi a feleségével... Régen beszéltem vele, nem tudom, mi van most vele.)
SZÓ SINCS CSAK A PÉNZRŐL!
De gondolom, Szemlélő, te is meggondolog kétszer, h a gyerekeidnek milyen élete lenne válás után, mik az esélyeid....olyan nincs, h a nagy szerelem a nyomorban megmarad.
Basszus, most olvasom, a hozzászólásaidat.
Szóra méltó sem vagy, szegény férjed...
Szeresd, mert nem a szex az élet értelme.
Szexben bárki jó lehetne, de még egy olyan tárat, mint a férjed, nem biztos , hogy találsz. Ő a lelkitársad, hiszen nem mentél volna hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- A férjemet az édesanyja folyamatosan érzelmileg zsarolja, mert engem jobban szeret, mint őt, és ezt anyuka nem tudja elviselni. Mit tegyek?
- Mit tegyek? A férjem 7éve szeretőt tart!!
- Az én vércsoportom B Rh pos. a kisfiamé is az, volt férjemé 0, és azt mondja, hogy nem lehet az övé a gyerek, mit tegyek?
- Átkonvertált videókat szeretnék felrakni CD-re, de mindig csak félig rakja fel a számítógép. Mit tegyek, hogy tökéletesen sikerüljön?
- Mit tegyek, hogy az ősz hajszálaimat tökéletesen befogja a festék? Szőkésbarnát szoktam használni