Félrelépésem története (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Félrelépésem története
Azért önzés és önzés között van különbség. Érthető, hogy nem adunk/adhatunk oda mindent, de a döntés a mi kezünkben van.
Én is csaltam már, nem teóriákról beszélek. Viszont ez nem az a téma, hogy megvegyek-e 8 zsemlét, vagy elég lesz 6 vacsorára.
Nem kell elmondani, persze, ez értelmetlen lenne és csak felesleges fájdalmat okozna.
Viszont a helyében ilyen könnyeden sem venném.
A cikket elolvasva nem tudtam eldönteni, hogy dicsekszel vagy bánod. De talán nem is ez a lényeg.
Nekem nem a megcsalás tényén van a hangsúly, sokkal inkább azon, amit ebből leszűrtél. Egy ilyen helyzetben sodornak az események, nem olyan nehéz beleesni, de azért ne emeljük piedesztálra a csalfákat.
Én belegondoltam, hogy vajon, ha a férjed teszi ezt, és a tudomásodra jut, Te hogyan reagálnál. Biztosan nagyobb lelki válság lenne, mint a Tied másnap délután 7-3-ig.
jajajajja!
egyetértek.
ennél sokkal jobban kihoznak a sodromból olyan dolgok, amik mellett elsiklanak a "szentfazék" nőtársaink.
úgy látszik öreg vok már, de meg tudnám tépni a mai kis csitriket azért, ahogy viselkednek, kelletik magukat mint egy utolsó....
ahogy beszélnek...
ahogy öltözködnek...
és ahogy esetleg valóban családokat zúznak szét, mert heccnek találják a kis friss husikájukkal.
na az felháborító!
az indítócikk egyáltalán nem mondható annak!
Két idős magyar néni sétál a tengerparton.Ők nem látták,hogy egy órával korábban egy izmos fickó beásta magát a homokba a napszúrás előtt,de ez pont úgy sikeredett,hogy a szebbik,hosszabbik része kinn maradt a földből.Odaérnek a nénik,megtorpannak...nézik...Aztán megszólal az egyik:
-Látod,Magdikám,mennyit változik a világ! Húszévesen azt se tudtam,mi ez.Harminc évesen már tetszett.Negyven évesen bolondultam érte.Ötven évesen majd' megőrültem érte.Hatvan évesen bármit megadtam volna érte.Most meg itt vagyok hetven évesen,vadon terem,aztán még lehajolni se tudok érte.
:-DDDD
Ha arra gondolok hogy azert ennel sokkal durvabbak is vannak, nalam a maximum amikor csitri lanyok, elvalt nocik elszedik masok ferjet.
Valahogy ezen kivul nemigazan tudok elitelni mast.
Legalabbis ebben az esetben nem "serult" senki, nem lett elhagyva senki.... Mas tema amikor csaladok is erintve vannak a dologban
Levettem! Köszi!
De egyik sem volt valódi!
86 éves páciens az orvosnak:
- Doktor úr, az a problémám, hogy szex közben hirtelen elkezd kalapálni a szívem, megfájdul a fejem, kiver a víz.
- Nos, az Ön korában ez már természetes. Mikor kezdődtek a panaszok?
- Tegnap éjszaka háromszor, meg ma reggel kétszer.
És a járókeret adta lehetőségek? 1. van mibe kapaszkodni pl. állva. . 2. van min előrehajolni. . . :D
bruhaha:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
És a járókeret adta lehetőségek? 1. van mibe kapaszkodni pl. állva.. 2. van min előrehajolni... :D
Na jó, komolyan egyetértek mindenkivel aki nem ítélte el, nem tudhatjuk pontosan mi vezetett idáig...nem ítéljünk meg senkit amíg meg nem ismerjük.
(Carmena...az összes neved és elérhetőséged látszik az adatlapodon...én inkább attól tartanék, hogy vannak a közeli ismerőseid között "mártik" és esetleg elkotyogják...)
:D
ne légy már ilyen illúzióromboló!:-DDD
jóóóóójaz:-)
akkor már mondhatjuk lefitymálva egy pasira, hogy:
-bottal sem piszkálnálak meg!
Köszi, kedves vagy!
De nem húztam fel magam!
Nektek pedig nagyon örülök!
ne húzd fel magad, nem éri meg.
a te életed, a te döntésed.
mi meg csak itt kavarjuk a port.
a szél is eláll egyszer és leül a por.
rajtam kívül vannak itt egy páran, akik nem mutogatnak az ujjukkal rád.
senki, soha nem tudhatja, mit hoz neki a jövő.
A női nem szégyene. Azta!
A múltkor egy cikkben egy nő leírta, hogy hogyan lett prostituált. Neki nem írtak ilyet.
Úgy látom ezt sikerült túlszárnyalnom! Na, már ezért megérte!
ha így végigvezetem...van benne vmi:-)
még jó, hogy én a saját lábamban is elesek:-)
na de ha 1x lesz egy járókeretem!
úgy megkergetem a pasikat....