Félig nyitott házasság (beszélgetés)
Te egy hazudozó vagy.
Egyszer: senkinek se.
Utána: találkoznál valakivel, akkor mutogatnád.
Ugye szerinted se oké az egész lényed?
Csak személyesen mutatnám meg.
Akkor már nem voltak kamerák. De egyébként sem mutatnám meg senkinek.
Igazad van. Nem jól fogalmaztam.
Ugye ezt is felvetted?
Mi is megleshetjük?
Szeretkezik?
Ezt a szót nem az érzelmek nélküli szexre használják.
Volt rá lehetőség de nem jött össze mert a feleségem túl jól érezte magát azon az estén. Itt van előttem a jelenet amikor a srác hátulról közösült a nejemmel,akkora orgazmust okozva,hogy beleremegett egy percig biztos. Én meg döbbenten álltam ott.
Kezdjetek már bele egy hármas szexbe és megnyugszol
Úgy tűnik a feleségedben egy halom elfojtott fantázia volt ami most felszabadúlt
Ha képes végigbeszélni veled az egész szitut akkor nincs akkora gond
Hát igen! A szolid polgári szex az csak dunyha alatt sötétben felfordulunk-lefordulunk és annyi
Arra pontosan, és igaz,nem kertész hanem vadőr
Mondhatni hasonló a szitu benne
A korabeli magyar kritika rendesen lehúzta a filmet
Nem olvastam vegig de ez butaság volt. Nagy butasag.
Milyen ferfi az ilyen? Férfi az ilyen?
Azt is nyugodtan elhiheted, hogy a legtöbb nő erről nem fantáziál, hanem inkább retteg tőle.
Azt még szeretném elmondani,hogy a legutóbbi együttlétünk után majdnem reggelig beszélgettünk. Bevallotta,hogy amikor először volt a sráccal,nagyon felizgatta az újdonság érzése. Az,hogy egy szinte idegen pasi hozzáér,és nem tudja,hogy most mit és hogyan tesz vele. Szinte szégyelte magát mert annyira benedvesedett. Elmondta azt is,hogy sokszor fantáziált arról,hogy megy haza egy sötét utcán és egy autó megáll mellette,majd az autót vezető férfi betuszkolja és határozottan közösül vele. Azt mondta,hogy nyugodtan elhihetem,hogy sok nő fantáziál ilyesmiről csak nem meri mondani a férjének otthon. Elmondta,hogy most nagyon boldog mert le tudott magában küzdeni sok gátlást.
Igen,változott. Sokkal lazább lett. Amikor együtt vagyunk,ő irányít. Olyan mintha rájött volna,hogy mit is szeretne igazából. Más lett az biztos. Csak én nem tudom valahogy ezt az egészet megemészteni,hogy mással is szeretkezik. Pedig én akartam.
Változott valami azóta az ő hozzáállásában, mióta szabad kijárása van?
Ja, nem a Lady Chatterley szeretőjére gondolsz? Mondjuk nem kertész, hanem vadőr benne a szerető...
Nem rémlik, hogy láttam volna.
Pfff!
Amíg te patópálkodsz, elmúlik az életed.
Én az enyémet élem, te a tiedet vegetálod.
Én boldog vagyok.
Te?
De abban nincs igazad,hogy kamuzok.
Jó,tényleg sok minden nem okés velem. De ki az akivel minden okés?
Erre a kis időre már minek kijavítani? Amúgy sem tudnám.
Ha igazam van, akkor veled nem okés valami.
Ami nem tetszik bennem, javítsd ki magadban!
Mert mindig olyan keményen kiosztol. Mondjuk igazad van legtöbbször,de azért mégiscsak na.
Senkit se utálok.
Ezt miből gondolod?
De miért utálsz engem ennyire?
Mert szeretem és kívánom a feleségem.
Igen,ez valóban igaz. Hetente kétszer vannak együtt. Gondolom rendesen megkapja mindig amit akar.Fáradtan jön haza mindig de azért én is lerendezem.
Volt egy film, tolókocsis férj és a frissen odakerült kertész lett a feleség szeretője
Mi volt a címe vajon?
Tescóban éjjel-nappal lehet vásárolni. Ne gondolj azonnal rosszra/jóra
Ismered a verem ásás közmondását? Naugye!
További ajánlott fórumok: