Félig nyitott házasság (beszélgetés)
Pontosan. És otthon továbbra sem lett jobb nekik a szex.
Az őszinte nyitott kapcsolatoknál, ahol jól működik, az egyik ismertetőjel, hogy a házastársak továbbra is megélik az összetartozást és elmondásuk szerint jobb lesz köztük is, nemcsak félredugogatás van. Viszont van olyan is, ahol egymással már semmi, csak félredugogatás, szerintem az ilyen nyitott kapcsolatban már minek a házasság, el is válhatnának de anyagi, egyéb okokból maradnak együtt (saját véleményem, hogy ez már nem is nyitott kapcsolat, nincs egy kicsi szerelem, szeretet, nem arra irányul, hogy feldobják a közös szexuális életüket, hanem mindketten csak saját szexuális életet alakítanak ki, csak másokkal, ez miez, haverság?:D)
Az előző fórumod alapján (amit töröltettél), az állapot egyáltalán nem stabil, mert te az őrület és a depresszió határán vagy. Ezért a válasz, így nem működik, ezt az is mutatja, hogy igen sokat panaszkodtál emiatt.
Amúgy a nyitott házasság sokaknál működik, de ez csak a gyakorlatból derül ki, van, akinél nem működik, vagy szóba sem jöhet, ennyi. Mindenkinek megvan a maga látásmódja.
Ismétlem, nálad nem működik mert csak panaszkodsz, hogy nem tudod feldolgozni, hogy ő egy másikkal jobban élvezi mint veled.
Hogyne működne???
Szépen hagyod, hogy szexeljen mással, legyen kielégítő szexuális élete, te meg maradsz a családfenntartó.
Tök egyszerű.
Nem tudom, neked miért nem az.
Nem kell, hogy kettőt szeressen! Szeresse azt, aki kielégíti.
Nem akarsz te egy kicsit sokat?
Szia, ráseráncs!
Kezdtél hiányozni. Akkor most egyelőre megy a dolog! Megbékéltél a helyzettel? Szerintem akár működhet is. Ha neked ilyen fontos a házasságotok, biztos a feleségednek is az. Sokan írták, hogy előbb vagy utóbb úgyis többet fog érezni a partner iránt, de szerintem nem biztos. Viszont senki sem lát a jövőbe, nemtudni, hogy alakul a helyzet. Visszalépni amúgy sem tudsz már.
Röviden annyit a történetemről,hogy a feleségem más férfi karjaiban is megtalálja jelenleg a boldogságát. A másik férfi az én ismerősöm akit én ajánlottam a nejemnek.
A félig nyitott házzaságon azt értem,hogy ő mással is van,de én nem szeretnék. Nekem a feleségem az egyetlen szerelmem akit nem akarok elveszíteni de azt sem szeretném,hogy szexuálisan kielégületlen legyen mellettem. Működhet-e ez így? Egy nő tud szeretni egyszerre több férfit is? Mit kellene tennem,hogy a mostani viszonylag stabil állapotot fenn tudjam tartani?