Felesleges volt szédítenie? (beszélgetés)
Ezért nem lövünk házi nyúlra, házasra meg pláne nem.
Meg dugott, nem élvezte minek kontrázna?
Az ő gyereke is, ennyit megtehet ...
Minden pasi ezt mondja.
Hallottál már olyat, hogy csodálatos házasságban élek, csak megdugni akarlak?
Nem is fogsz.
Eddig kitartott a családja mellett, legutóbb meg arról beszélt h albérletet keresnek. Külön mennek, a párja meg a gyerek.
A nő egy p@csa,sokat panaszkodott rá,mesélte a dolgait. 1x késve jött elém, mert boltba kellett mennie popsitörlőért. 🤔
Hagyd.
Ne legyél 3.
Nem tartod ennél többre magad?
Sziasztok!
Igyekszem röviden leírni a sroryt.
Munkahelyemen két hónapja összeismerkedtem egy kollégával. Ő nemrég jött vissza. Nem egy területen dolgozunk. A lényeg, h húsvét után összefutottunk véletlenül, facen kommunikáltunk utána. Motorral közlekedik, nekem ez nagyon imponált. Fiatalabb nálam és sajnos élettársa van+1 gyerek. (másfél éves) Nincs köztük semmi, elhidegültek. Szóval minden nap írt, komolyan. Az első motorozás után kicsit furcsálltam, de arra kért h ne írjak mert a párja látja. Nem akar támadási felületet adni. Én ezen kiakadtam, mondtam h hagyjuk ezt, legyünk barátok. Akkor egy hétig nem beszéltünk. Aztán én már nem bírtam tovább, gyakran járt az eszem rajta. Felvettem újra vele a kapcsolatot, leírtam neki h felkavarta az életemet. (szex nem volt) Írogattunk egymásnak, de ő mintha nem lett volna olyan aktív. Elvitt motorozni, ki a természetbe mert én azt nagyon szeretem. Magához húzott, atölelt, szorított, csókolt. Hiányoztam neki. Azt mondta nincs ideje írni mindig, de nyugodtan írjak. Időközben én egyedül albérletbe költöztem pünkösd előtt. Megbeszéltük, h átjön. Nekem úgy jött át, h szeretkezni szeretne. Hát, nem. De megtörtént, ő hamar elment. Iszonyatos zavarban volt. Utána összebújtunk,tervezgettünk mikor talizunk. Ez volt múlt héten hétfőn. Csütörtökön írt rám, h kedden írt, csak a messengerrel volt valami. Akkor beszéltünk is. Azt mondta, h a szex fura volt.(?) A kémia megvan köztünk, abszolút. Abban maradtunk, h majd beszélünk. Hát azóta semmi. Nem tudom ezt mire vélni, komolyan. Legalább annyit írna, h köszy ennyi volt. Teljesen kivagyok ettől. Jah szombaton reggel írtam neki pár kedved szót, arra szintén semmi nem jött. Soha nem volt még ilyen, h 3. fél legyek. Melóban se találkoztunk. Gondoltam írok, de az olyna személytelen. Így arra gondoltam, h ha összefutunk akkor elmondom neki a véleményemet. Szerintetek? (Bocsi, h hosszúra nyúlt) Úgy érzem kialakult valami,részéről is. Az a baj, h sztem nagyon tudnám szeretni. Mit csináljak? Valamire való válaszokat kérek szépen. Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj?
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Ma a boltokban meglátunk valamit mi felesleges de jol volt elénk téve