Feleség a szomszéddal (beszélgetés)
Azthiszem du mi vita nélkül váltottunk szót a témával kapcsolatban kb 10 percen keresztül.Bennem nincsenek idulatok hidd el.Ha megfigyelted volna ,csak is a témára tereltem a figyelmet.Az ,hogy én épp a férj oldalán álltam az volt mindenkinek a provokatív .PEDIG AZ IS CSAK EGY VÉLEMÉNY VOLT A 600-KÖZÖTT.De igazad van tanultam ,és jól szorakoztam.Aki nem az hazudik.:)
Hát meg vannak már a módszerek. Vannak, akik már régóta nem tudnak visszajönni.
Hoxa ügyes.
Akkor sem kell lesüllyedni. Ez a lecke. Meg tudjuk-e állítani magunkat egy szinten. Ahol igen, ott tartunk éppen.
Az embernek alapvetően 2 tipikus viselkedési formája van. Az egyik a normális helyzetben, a másik krízis helyzetben.
A krizisest érdemes fejleszteni, mert ott az indulatok elvihetnek.
Ott kell meghúzni a határt, mert utána csak bánni fogjuk, amiket mondtunk.
:) Azt bizony akkor elötte elolvastatom mint értelemben mint szövegben az elejétől kezdve ki is a provokatív .Megjegyzem ezen a néven egész nyugodtan kitehet.:):):):):):).Akkor nem sok ember fog itt maradni.Ugyan már ez csak 1 regisztráció öbbet az ember már nemis tudhat csinálni,hogy szórakoztassa magát?hm.
Senki nem fog olyan fórumot indítani,hogy kibeszálje a magánáletét millió ember előtt .Csak aki buta.A piszkálódást azt hiszem nem én kezdtem .Itt a fórumba kb az első 10 hsz: szólt a témával kapcsolatban.Onnantól kezdve már csak egy ringre hasonlított.Aki bőlcs volt és értelmes az beírta a véleményét a házaspárral kapcsolatban,és lépett is.Nem állt le vitatkozni ,személyeskedni.Volt még itt egy FÉRFI rajtad kívül aki a legjobban megfogalmazta mit felejett el itt mindenki.NORMÁLISAN KOMUNIKÁLNI.
Ki fog rakni Hoxa, ha folytatod. Csak szólok:O)
Erre hívtam fel a figyelmed azt hiszem
Küldetésünk, hogy oldalainkon a Felhasználói Tartalmak a kulturált, igényes, udvarias, egymás személyét és véleményét tisztelni tudó, megfelelő önuralommal bíró Felhasználóknak biztosítsanak lehetőséget a véleménynyilvánításra és tapasztalatcserére.
Indíts olyan fórumot, ami rólad szól és őszinte.
Sokkal több embert fog érdekelni, mint a sok provokatív próbálkozás.
Ezekből nem fogsz nyerni semmit.
:O)
Miért állsz le vele,klasszisokkal túl szárnyaltad már :-(
Ez mi ez a ööööhhhhöhöh ez mi nálad? Komolyan vergödsz? Nem találtál még magadnak más fórumot ahol figyelembe vesznek? Mondom neked menj a Prosti fórumra hidd el ott aztán letudod osztani az észt,ahogy ismerlek .Anyósodat pedig ne bántsd ,mert hát mégis csak a párod Édesanyja ha már nem váltál el akkor tőrődj bele ez van.
öööhöhöhöhh... Ja, nekem nem esett le, Te szuvenír tünemény. A fodrásznál meg trendi szezont kérsz, nem?
Látod mennyire nincs agyad? Van egy Prosti fórumom : Ott kiállhatsz az elveid mellet.
Hol szapulod a magyarokat?
Ez a fórum szabályzat.Azt hittem tisztában vagy vele mielött ide beléptél.
Bizony bizony tudom mennyi a hitelük. A tegnapi házassági kötelezettségre gondolsz? Az neked régi agyas? Olvasgasd,hogy tisztába legyél vele te is ,ha már nem állsz ki honfitársaidért a másik fórumomban.:)
Jól van. Legközelebb mielőtt pl. lebutázol vkit, majd ezt vedd elő.
Küldetésünk, hogy oldalainkon a Felhasználói Tartalmak a kulturált, igényes, udvarias, egymás személyét és véleményét tisztelni tudó, megfelelő önuralommal bíró Felhasználóknak biztosítsanak lehetőséget a véleménynyilvánításra és tapasztalatcserére.
kehh..kehhh.... ki másolt be tegnap régi törvény szöveget? de sebaj.
Nincs ám röghözkötve az, akinek hitel van a házán. Amúgy honnan tudod, hogy mennyi a hitel? ezt is kikotyogta?
Azt hiszem azt a 3 orás elfoglaltságot amit én dolgozom azt megirigyelné sok nő is .Az thiszem te az irodába ülve pötyögsz vagy gyes depresszioban szenvedsz otthon és ráérsz. De ajánlok figyelmedbe valamit.:)
Kb. annyi, hogy egy szint felett sokan úgy érzik, hogy mindent megteletnek, mendra pedig szeretne bunkó lenni. Mintha kicsit irigy lenne a nőre, akinek nem kell bejártnia dolgozni.
Olyan felelötlenül kijelentetted,hogy primitívek laknak erre .Szelektálj egy kicsit,mielőtt elmondasz egy imát.:-)
már ne is haragudj, de mi köze a kecó árának a primitívséghez?
jesszus
A jogi oldaláról nem vagy naprakész úgy látom. A hitel közös a lakás még a Banké szinte.
Kedvesem ! Nem Szabolcsba lakunk hanem egy lakóparkban ahol alsó hangon is 18 milla egy kecó nem sok primitiv ember lakik erre hidd el.
Az pedig, hogy az egész telep ujjal mutogat, az csak egyet jelent: primitív emberekkel van körbevéve.
És mindennek a végeredménye annyi lenne, hogy maga a pasi is folyton a bosszú negatív érzelmei közt él, a gyerkek is folyton stressz alatt vannak, és nem 11, hanem 15-20 év után kezdhet mindent tíz lépés vissza távlatából. Sok értelme lenne...
Amúgy meg nem olyan egyértelmű, hogy a nő vinne mindent. Eladják a lakást, és osztoznak. Mert ugye 2010. van...
Szerintem nem ott kezdődött a gond, hogy a srác a képbe jött, hanem ott, hogy le sem szarta a feleségét.
Dehogy lenne mindenki vesztes.
Most vesztes mindneki.
De akkor most nem értelek. Szerinted ők tudnának boldogok lenni annak ellenére, hogy ilyennek látod a nőt? Előtte tök jó fej volt és most 180 fokot fordult?
Nem túl életszerű.
De még ha az is lenne, akkor is most ilyen.
A mi lett volna ha a srác nem jön, hát ezzel minek foglalkozni?
Ez mind szép de ez te vagy .Ő viszont nagyon szereti a feleségét mindezek ellenére és valószinű,hogy ha ez a szomszéd srác nem jön a képbe nekik akkor talán minden ok.Viszont mérlegelheti,magába ,hogy ez a botlás a neje részéről megbocsátható lenne e ,vagy....tényleg válás és akkor mindenki vesztes lessz.
További ajánlott fórumok: