Feleség a szomszéddal (beszélgetős fórum)
Tudod én tisztán élem az életem. :O))
Nem azzal foglalkozom, hogy mit sajnálhatnék, mert mennyit tettem bele, hanem azzal, hogy mi az, ami mindenkinek jobb élet lehetségét biztosíthatja.
A félelmek sosem visznek jó irányba.
A jelnlegi helyzet elárulta, hogy kitől mire lehet számítani.
Én tanulok a jelekből :O)) Nem erőltetek semmit, hohgy bizonyítsak, amit felesleges. Nem állok bosszút, mert az primitív.
Ezért vagyok boldog. :O)))
Azt, amit minden értelmes ember. Elhagynám.
Nem egy nagy trükk :O))
Nonszensz amit írsz. Kezded a provokációt.
Én már nem ugrok rá.
:)
Nem hiszem, hogy ezt tennéd. :O)
okosabbnak gondollak.
És áruld már el, hogy te mit tennél a pasi helyében?
Milyen tanácsokat adsz neki?
Akkor mi a gond?
Akkor mindenki boldog. Pénzük is van, izgalom is az életükben. Még szappanoperát sem kell nézniük.
Majd egy szép napon talán rájönnek, hogy mekkora balekok. Addig meg zajlik az életük.
Ezért mondtam, egy kis zárt közösség amiben mindennek meg van a maga oka és következménye.
hű és mindezt ismeretlenül elmesélte neked a nő egy olyan kérdésre válaszolva, amit ráadásul nem is hallott?
nem semmi
Nem dugulás, hanem nincs dobhártyája.
És mondd, honnan szedted az infokat?
A férfi továbbra is férfi. :O))
Most már zsarol is.
Boldog párkapcsolatnak néznek elébe.
Szerintem jó kis mozi ez neked. Szerintem küld be őket a Joshi Barathba. Ott még pénzt is kapnak ezért. :O))
Egymáshoz valók. A pasi nem azért hagyná el a nőt, mert megcsalja meg nem teszi, amit szerinte kellene, hanem azért, mert különben feljelentené
:O))))))))
Az élet szép.
És erre mondjátok, hogy emberek vagyunk :O)))))))
Szerencsére nagyon nem egyformák.
Nézd! Idéztem a saját hozzászólásaidból. Ez elég bizonyíték, hogy nem belemagyarázásról van szó. Ha nem akarsz kellemetlen helyzetbe keveredni, ne írj egymásnak ellentmondó, utólagos magyarázkodást igénylő kommenteket, és kerülj ellentmondásba saját magaddal! Pont. Olyan magas labdákat adsz, hogy lehetetlen nem lecsapni.
Te kezdted a személyeskedést azzal, hogy a személyiségemet ócsároltad, holott nem is ismersz, és nem is erről volt szó köztünk . (Kezdem magam úgy érezni, amikor veled beszélgetek, mint egy hülye júzer által végtelen ciklusba kényszerített program.) Talán én kezdtelek el analizálni, hogy biztos innen meg onnan szeded az információidat, meg biztos ilyen meg olyan vagy? NEM! Szállj már magadba egy kicsit, vagy legalább ne olyan támadásokat írj, ami téged csap pofán, mert már nevetséges!
Az én tanáraim eddig kivétel nélkül kifejezetten örültek, ha ellentmondtam nekik, és megbeszéltem velük az elképzeléseimet a dolgokról, meg a bennem felmerült kérdésekről. Az egyetemet pedig kitűnővel végeztem, szóval nem akarlak idegesíteni, de egyszer sem volt olyan, hogy "kibasztak mint macskát szarni...". :) Lehet, hogy veled sokszor előfordult az ilyesmi, és ez fájó pont az életedben, nagyon sajnállak, de erről nem én tehetek. :) (Ja, hogy nem is szagoltál még az agyadat egy kicsit megerőltető dolgok közelébe? Én kérek elnézést...)
Tudod, a tudomány nem abból áll, hogy bemagolt információkat minél jobban vissza tudjunk böfögni, hanem hogy elgondolkozzunk a dolgokon, és értelmesen tudjunk vitatkozni a kérdésekről. Persze ezt a te általános iskolánál megrekedt agyadnak hiába is magyaráznám...kukulkan megértette, amit írtam, te nem. Ennyi. Sokat mondó különbség...
Nem vagy az az ember, akitől bármit is tanulhatnék, és akinek bármit is be kéne ismernem, vagy akitől bármiért bocsánatot kéne kérnem, hiába szeretnéd ezt hinni magadról, és próbálsz ennek érvényt szerezni... Ahhoz meg, hogy mások felé mivel tartozom, ahhoz kurvára nincs semmi közöd! Leülhetsz! Egyes. :)
És ha lehetne, abból mi sülne ki? Ha sok negatív szavazatot kap, két hétre megvonják a témanyitási jogát, vagy mire gondolsz?
A pontozások és egyéb nem-szöveges, anonim értékelések általában mindenütt a véregyszerűeknek kedveznek.
Inkább akkor minősítgessük a fórumokat, ahogy itt is tettük. =)
Mendra!!! Már 622. :O))
Mi a cél?
További ajánlott fórumok:
- Született feleségek (spoilermentesen)
- Tanácstalan vagyok!Mit lehet tenni ilyen szomszéddal?
- Fenyegetőző szomszéddal mit lehet kezdeni?
- Mit lehet tenni egy ilyen szomszéddal?
- Szemetet erkélyen tároló szomszéddal mit lehet tenni?
- Routerral csak a közvetlen szomszéddal lehet megosztani az internetet, vagy távolabbival is?