Feleség a szomszéddal (beszélgetés)
Ilyen pasi esetében nem érezném magam pasinak.
Így nincs ki mellett kiállni.
Ha neked bejön, hát te tudod. :O))
Ja,abban nem kételkedek,hogy a szándék az volt,de én úgy érzem nem dúltak az indulatok,tehát nem jött be neki.
De javítsatok ki ha tévedek:)))
Hát tudom, hogy ha most azt mondanánk, hogy provokatív volt, akkor az elismerés lenne :O))
Ha minden igaz, akkor a szándék volt az.
:O)
Te provokatívnak érezted?:))
Én nem igazán,de lehet hogy csak rád nem vagyok immunis:)))))))))))))
Én azokat az embereket tisztelem, akik érdekes témát tudnak felvetni és szinvonalasak a hozzászólásai.
Tanulságosak és értékesek. Azok energiát adnak. Energiák áramolnak oda vissza. Kapja, aki olvassa és kapja, aki írja.
Az az igazi.
Azokat a témákat viszont szeretem, amik valóban probléma felvetések, amikor az indító tényleg szeretné látni, hogy milyen gondolatok lehetnek, amikre esetleg ő még nem gondolt.
Az olyan fórumokat szinvonalasnak érzem :O)))
A provokatőr fórumok is jók valamire, csak szerintem a feladó nem tiszta energiát kap belőle.
Mendra*****
Bocsánat!:)
Energiaprostitúció .... micsoda szóösszetétel?! :o))))))))
De igen, az :oDDD
Ez meg az energiaprostituáció!:))
Még szerencse ,hogy túlcsordultam,legalább így jobban elfér,meg így estére ,nem is árt egy kis nyugi:)))
Mantra,az asztalon megtalálod ,bár lehettél volna kicsit jobb is.
:DD
Hát ,lehet ,hogy most csalódni fogsz,de én úgy érzem,egy két kirívóan bántó hsz kivételével,mindenki normális hangvételben mondta el a véleményét,NEM RÓLAD,hanem a témával kapcsolatban.
Szóval nem sikerült a tűz szítás ,sem a provokáció.
Engem sem tüzeltél fel,inkább végig döbbenetet ,meglepetést éreztem ,és szomorú voltam ha belegondoltam,hogy egy nő ,hogy tarthatja ennyire kevésnek önmagát,hogy elfogadja ,sőt természetesnek veszi ,hogy otthon a helye topisan,kommunikáció ,és mindenfajta emberi kapcsolat nélkül ,a pénzért.Ez a valódi prostituáltság.
Ugyan már ,lényegtelen ,hogy kitaláció volt vagy sem:)
Amúgy mint már leírtam nekem az egész sztori több lábon borult.
De még ez is lényegtelen,hisz igazából nem is a sztoriddal foglalkoztunk,csak a hím soviniszta véleményeddel,ami enyhén szólva is meglepő.
Ha arra vagy büszke,hogy megcsalnád a férjedet,vagy arra,hogy semmibe vesz,de ez neked a lóvéért tök jó,vagy arra a véleményedre ,hogy egy nő maradjon a seggén és bólogasson ,és elégedjen meg az eltartásért cserébe ,egy házmesteri szereppel.....hát tudod.....
Nem futottam rá, bár az lenne a kisebb baj, ha komolyan gondolta.
Ha csak unatkozott, akkor már szövődménye van.
Ne fuss rá:-)))
Dili Doki....okos lehetne-de nem az,tömegeket mozgathatna-de jellemtelen,stb...:-)
Tudod, erre én csak azt tudom mondani, hogy az olyan nők miatt van annyi verés bizonyos kapcsolatokban, mint Te.
Egész nap azon görcsöltél, hogy elhitesd az emberekkel: igenis, ha úgy tetszik, lehet verni a másikat?
Ne feledd: aki így gondolkodik, azt nem sokra fogják becsülni, mert maga magyarázza meg azt, amit nem lehet megmagyarázni.
Részemről ennyi volt...
Akár igaz a történet, akár nem, az szégyen, ha pártolni kellene valakit, aki sikeresen úgy adott pofont a házastársának, hogy beszakadt tőle a dobhártyája.
De biztos Neked van igazad. Bár nem is ismered az életüket, csak az egyik meséjét.
További ajánlott fórumok:
- Született feleségek (spoilermentesen)
- Tanácstalan vagyok!Mit lehet tenni ilyen szomszéddal?
- Mit lehet tenni egy ilyen szomszéddal?
- Fenyegetőző szomszéddal mit lehet kezdeni?
- Szemetet erkélyen tároló szomszéddal mit lehet tenni?
- Routerral csak a közvetlen szomszéddal lehet megosztani az internetet, vagy távolabbival is?