Feleség a szomszéddal (beszélgetés)
:o)))))
Én legalább korrigálom magam .... :o))))
Ez egy vicc:
"mamikám, ne beszélgess olyan sokat magadban, mert utána már azt sem tudod majd, hogy kitől hallottál annyi hülyeséget"....No comment:-)))
Más már nem hiányozna, mint hogy még képet is rakj fel róla ..... :o//////
De áruld már el, mi volt a célod ezzel a fórummal? Eddig mindenkinek az jött le, aki olvasta, hogy azt szeretted volna, ha beállunk melléd szidni a nőt, és sajnálni a pasit. Miért fontos neked ez? Vagy szerinted mindenki félreértett téged?
miért ?
Szt.Antal áll Chiccolinával??? :-)))
Bocsi:-)...nem volt c verzió:-)
Köszönöm a csalódottságodat,mert nekem ez nagyon jól esik:-)
Amúgy ,minden ok nálad?....Nem vagy Te ekkora stratéga!!!
Nem. Itt az a lényeg és probléma, hogy egyoldalú információk alapján Te a csajt elítéled, és egyértelműen őt teszed felelőssé mindenért a férjtől származó cseppet sem szubjektív infók alapján, míg a pasit már-már felmagasztalod. És ha valaki nem áll be a sorba, hogy gondolkodás nélkül fújjolja a feleséget, hanem szóvá meri tenni, hogy jó lenne ismerni az ő oldaláról is a történetet, az neked nem tetszik. Senki nem a csajt pártolja egyértelműen, hanem azt mondja, hogy ez enyhén szólva részrehajlás a részedről, nem objektivitás, és ez alapján ne ítélkezz.
:o))
Hát csodálkoztam, hogy hogy lehet ennyire valaki fafej :O))))
Ezért tippletem inkább saját élményre.
De kezdem megtanulni a provokatőrök technikáját.
Kérdés: A gyerekek el vannak látva? tiszták? foglalkozik velük?
Ha már reggel 7-kor kifliért megy, akkor igen, gondoskodik róluk. Szerintem.
A férj mit tesz a gyerekekért? A pénz nem minden.
Nincs minden nap meleg étel az asztalon? Na és?
Panaszkodik az asszony. Na és? Meghallgatja valaki otthon? Kap egy kedves szót? Nem minden a szex. Egy puszi, egy dicséret, egy kis beszélgetés sokszor többet ér.
Fáradtan is lehet egy puszit adni, egy dicséretet elengedni.
Vagy fáradtan csak ócsárolni lehet? vagy ütni?
Azok a hiányosságok, amiket a férj felsorolt, kifogásolt, azt egy házvezetőnő is megteszi.
Őt nem kell dicsérni, nem kell "megdugni", csak ki kell fizetni.
Akkor lesz tiszta lakás, tiszta gatya, főtt étel az asztalon. Ehhez nem kell feleség.
Akkor váljon el. Talál akkor még a gyerekeire is tud forditani időt, nemcsak pénzt.
Az a baj, hogy te is felelőst kerestél.
Egyébként én leírtam, hogy ki miért felelős.
Figylej oda. Kb. 8-an leírták tisztán.
Nem a történet elképzelhetetlen, hanem az, hogy a pasit okénak tartod.
Az több, mint fura.
Engem az is elgondolkodtatott,hogy, hogy lehet becsmérelni egy nőt,aki a gyerekek nevelésének ,ellátásának ,orvos,ügyintézés terhét,a lakásfenntartást,mindent egyedül visz a vállán,mert ugye a férj hétfőtől -vasárnapig nincs otthon,mert melózik............ stb
Hát tudod,én azt is megérteném,ha mindig úszna a kecó.
A paragrafusoknak semmi köze ahhoz amit én szerettem volna megértetni veled.
De úgy tűnik még mindig nem érted.
Na mindegy .
Még egy fura momentum,ami fura nekem a történetbe,egy rendszerető,jó háziasszony ,nem válik egyik pillanatról a másikra tré,mocskos,rendetlen nővé.
Ebbe biztos lehetsz.
Vagy a pasi hazudik ,hogy tudjon kígyót békét mondani a feleségére,mert féltékeny,vagy eddig is rendetlen volt a csaj,csak a pasit ez nem zavarta,jó volt úgy,egyszóval csupán jó kifogás a tettére.
Csak hogy ,csupán kifogás!
Mendra.
Indítottál egy topicot egyik oldalra elbillenve.
Gondolom te is érezted, hogy nem szól semmi a dolog mellett és szeretted volna, ha itt az emberek felháborodnak a nőn.
Ezt nem akarja senki bekajálni.
De tudod arra már rájöttem, hogy ha valaki valakivel szemben túlságosan elfogult és elvakult, akkor az a saját életében keresendő.
Kire emlékezetet. Anyukád ilyen volt apukáddal, vagy ilyesmi.
Nincs mit a pasin sajnálni.
De te továbbra is sajnálni fogod, mert ez valamit igazol benned, ami egy korábbi sérelmed lehet.
Ez a tippem.
Meg az sem látja, akinek nem elég piszkos a fantáziája :)
Egyébként vicces, hogy "elhangzott", a feleség már a reggeli kifliért is olyan sminkben megy, mintha buliba indulna (gondolom, nem mackót vesz hozzá), meg otthon is mindig tip-top, de mikor a szomszédba megy, akkor miért miniben megy. Legalább arra az időre leamortizálhatná magát :D
További ajánlott fórumok:
- Tanácstalan vagyok!Mit lehet tenni ilyen szomszéddal?
- Mit lehet tenni egy ilyen szomszéddal?
- Fenyegetőző szomszéddal mit lehet kezdeni?
- Szemetet erkélyen tároló szomszéddal mit lehet tenni?
- Routerral csak a közvetlen szomszéddal lehet megosztani az internetet, vagy távolabbival is?
- Nagyjából azonos időben indulok a szomszéddal melózni, de...