Fehérjeturmixszal diétázók ide (beszélgetés)
add a telefonszámát :)
Hűűűűűűű, ma nagyon hülye vagyok :):):)
Igen, de elővételben elnyomták az összes belépőt,egy barátném 40 éves lett, s azt ünneplendő kapott ajándékba jegyet...Rulez, az nagyon passzol a latin feelinghez:(((
Buenaék is jönnek, mintha láttam volna plakációt..
Neeeeeem, a Buena Viszta szocális klubot .):):)
Tényleg jönnek????? Király, legutóbb is ott voltunk, 5 éves talán. Kicsit fura volt, hogy az Emil Rulez volt az előzenekar...........
a vájákondioszt, aztat???Június 8.-án jön , nagy kedvenc...a Buena Vista meg, háááát egyszer Kuba, majd valamikor, autentikus közegben a salsa, meg az érzés...mojito, most legfeljebb a hűtőböl:)
ja.. ne félj, csak jó a jó!!!!
Hát igen, ha lehetne belőlük, egy egy adagot kóstolni, akkor biztosan jobban fogynának. Majd javaslom bilderéknek, hogy bontsanak meg egy egy ilyen különleges db-ot és porziózzák ki(nem drágán)vagy esetleg ajánékba a sokszor vevőknek-->így biztos jobban fogyna, s a vásárlók is megismerkedhetnének vele, nekik pedig jobb lenne a forgalmuk:))
na milyen marketinges vagyok??
Elite whey(Dymatize)0.9kg 6630.-
no és persze van citromos túró, mentás csoki/más gyárók;is/--->jól hangzanak, csak tudná az ember, hogy milyen???
Pam, remekül nézel ki, gratula a nagy fogyáshoz!!!
KeA direkt pakoltam bele a gébetűt, hátha akkor kevéssé kalóriadús és csábító... a turmixok és a Vera víz mellé már csak a Buena Vista hiányzik, de jönnek ahogy a nénananná együttes is:))
Köszi csajok, hát én is várom már hogy nyolcassal kezdődjön, de hogy hetessel, azt még jobban. De tudom, csak szépen sorba.
Olyan jó már hogy sokkal könnyebben mozgok, pikk-pakk megcsináltam a kertben is ma egy csomó mindent, anélkül, hogy szuszogtam volna a kis kerti munkától.
A fehérjeporokra rátérve én most az anabolic whey-t iszom, nekem ez nagyon bejön izre is, de ami a fő, hogy nem vagyok vele éhes, hiába hogy kevés a ch tartalma. Mert rendeltem én a 100% whey protein proffesionalból is, a csokis-mogyóros iszonyat finom, de éhes vagyok tőle, amin nem kéne meglepődni, mert edzés utánra javasolják, mivel gyors felszívódású fehérje, és hogy a testépítők nehogy az izmot bontsa a szervezet edzés után, de az anabolic whey is ezt a célt szolgálná, de vele mégsem vagyok éhes.
A protein deilittől is éhes maradok, úgyhogy azt most csak arra használom, hogy egy féladagot megcsinálok, és kikavarom sovány túróval, és úgy marha jó kis uzsonna/vacsora van belőle.
Ma mégsem kellett palacsintát sütnöm. Gondoltam mentsük a túrót, belekanalaztam a Pr.D poromat, belenyomtam fél citrom levét és azt ettem ebédre. Egészen finom lett :)
Klimpi, ezért a pinacoladaért még számolunk ...... :). Sebaj, itt van a jó kis alkoholmentes Vera vizem :)
Most vettem Synthát(sütikrémes csoki darabokkal-->szintén fincsike:))
Ezt néha reggelre amikor rohangálok egész de. és nincs időm kajcsizni:))Ebben már jóval több ch van(14g/adag)fele tejjel, fele vízzel nem voltam éhes tőle-->még csak 1*próbáltam.(hetente 2*vab rohangászós napon akkor akarom de. ezt inni:))
Egyébként ez sincs rossz árban, 8300 a shopban, de abban a boltban 7500 köeül van, és 1.32 kg:))
További ajánlott fórumok:
- Ketogén diétázók
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)
- 30 napos fogyókúra fehérjeturmixszal az életmódváltásért
- Miért hízom? Minden nap edzem 1 órát, edzés után fehérjeturmix, napi ch fogasztásom 100 g körüli. Június óta mégis híztam 43, 5-ről 45-re.
- Biotech fehérjeturmix jó a fogyáshoz és izmosodáshoz?
- Diétában mi jobb utolsó étkezésnek? Sovány túró vagy fehérjeturmix?