Farmville (beszélgetés)
Aniani!!!
A hálám üldözzön;);)
Mond te mit szeretnél?;)
szerintem aki farmville rajongó egyenlőre az tud bővíteni;)
de te is az lehetsz, ha a farmod alatt a farmville ikonra klikkelsz
Sziasztok
Hogy lehet 24x 24re bővíteni?
Nekem caming soon van ott és locked...
Sziasztok
Nem tud valaki küldeni egy sajtgépet?!
Please;)
Vettem kaptárat, zümmögnek a méhecskéim:-))
A másiktól lassan megőszülök
Nálam tökéletesen működik minden, nincs vele bajom és eddig sem volt.
Csűrt bővíteni úgy tudsz, ha rákattintasz - Expand Storage, kiválasztod valamelyiket.
A rendszergazdát pedig ne bántsuk, ez nem az ő feladata :))
Sziasztok!
Ezzel én is így vagyok..nagyon idegesítő..én,este 11-ig,semmit nem tudok csinálni:S:Sannyira fagy állandóan.Ha meg neki tudok véletlenül állni,akkor meg menetközben fagy le,úgyhogy elveszik,ha éppen Myst tojás van,vagy bármi:S:(Így aztán,11 után állok neki:S:(((Csinálhatnának valamit,úgylátszik sokat arat a szarka,és nem bírja a farka:PPP:DDD..vagy,túl kevés a felháborodás?gondolom,itt a Hoxan nemolvasgat a rendszergazda:)))
Nekem éppen aktuálisan az egész Facebook nem működik. Átmeneti hibát ír.
Betakarítottam a terményt,akartam menni segíteni másik farmra akkor adta meg magát.
Egyébként,ha működik és a farmville.com oldalon léptek be,kevésbbé akad. Legalábbis nálam.
Sziasztok!
Látom többen kétszer, háromszor is kitettétek az üzenõfalra a segítségkérést a csűr építéshez. Hogy csináljátok?
Szép napot farmozók! A játék működése, illetve nem működése már engem is az őrületbe kerget! Igazán csinálhatna valamit a rendszergazda!
Na de megyek megpróbálom betakarítani a málnámat. Délután vendégeim vagytok egy finom szörpre:-))))
Küldenék, de ehhez én még kicsi vagyok...:-(((
:-))
Sziasztok!
Aki meg Farmville-zik :), küldene nekem keritést ajándékba?
KÖSZI!!