Farmville (beszélgetés)
Képzeld! Én küldtem ajándékokat, de nem találtam a neved a listán! Na ilyenkor mi van? VAgy a szomszédoknak hol tudok küldeni? :((((((((
A countrys? Szerintem látványosabb. Mind képileg, mind felszerelésben, és abban is, hogy itt a termelt dolgokat is hasznosítani tudod, gyorsabban fejlődhetsz. Bevallom, nekem jobban tetszik.És nem akad meg folyton!
Örök hálám! Remélem egyszer én is felfejlődök:-) Én meg még egy tehénkét szeretnék, vagy egy nyuszit:-)
Úgy adnék Neked egy sajtgépet:))))
Sokkal többet kell angolul tudni,a másikban??..és az jobban működik?
Szia!
A nyíllal tudod elmozdítani.Először katt a nyílra, és után arra amit elszeretnél mozdítani;)
Úgy szeretnék egy sajtgépet....
Én viszont a countrín elmozgatni nem tudom a dolgokat, nem történik semmi, ha rákattintok a tárgyakra, állatokra:-(
Én az almafám alsó részére kattintottam, oda ahol a földel találkozik, és leszüretelte az almát.
Most pl. simán tudtam dolgozni vele, de reggel és este amikor többen vannak fent, lehetetlen boldogulni. Ugyanakkor a másik bármikor simán megy.Jó kertészkedést:-))
Igen,a Farmville,borzasztó két napja:((((el fog menni sokak kedve..velem együtt..
Segítség az okosoktól!!!Az új farmomra a gyermekem vett valami fogaskerék szerű dolgokat, amik valamilyen automatikát működtetnek a tehenemnél, csak nem értem a dolgot.
Megyek lekaszálom a lucernát:-)
A másikra sajna hiába belépek, állandóan lefagy, nem haladok vele sehová.
Na én is erre lennék kíváncsi....:-)))
Biztos lehet valahogy....de hogyan?
Sziasztok! Az új farmom nekem is szépen halad! Kérek szomszédokat! :))
Ott a gyümifát nem lehet szüretelni?
Nálam most ott tart,h be sem tölt,úgyh. majd később megnézem....
Az új farmomon már a második szintemen vagyok, lucernázok ezerrel, és már eladtam egy csomó tejet, és befektettem újabb lucernába.
Megoszthatnád a szomszédaiddal, mint egy igazi jó farmer.-)Jó étvágyat!
Jó étvágyat!:)az finom,én is szeretem nagyon:)
Na én megyek, mert nekem meg igaziból elkészült a rakott krumplim,)
Küldtem neked egy meghívót, nézz be
addig csámcsog amíg van lucerna.Utána bámul mint a borjú:D
Akkor most azokra klikkel.Azok is bekerülnek a tárolóba, és a tárolóból tudod eladni őket.Vagy ha majd lesz sajt géped, akkor feltdod használni;)
Wow! Ti aztán tudtok! Akkor megnyugodtam! Melyik?
Beraktam a tárolóba a tejeskannáimat, tehénkém vígan csámcsog:-)
VAn már három tejeskupám a tehénke mellett.
Megetetheted vele az összes lucernát, ez a virtuális tehén nem fog felfújódni:D:D
Tejet ad cserébe, és inkább azt add el;)azzal jobban jársz
Ilyen is van? Én csak learatom, hogyan lehet a tárolóba tenni, és etetni?