Farmville (beszélgetés)
Szia!
Küldesz egy elérhetőséget?
Szia!
Ha vannak gépei akkor megtankolhatja őket;)Ha nincsenek, akkor adja el, vagy vegyen gépet;)
Sziasztok!
Akar még vki gyűjteni szomszédot, én szivesen beállok! Igazából nekem is kellene még! Írjon aki felvenne! Köszi! :))
Szia,
ezt sajna nem lehet megakadályozni, én is jártam így. A virágok 2 hét után elszáradnak. Javaslom "maradandó" dolgokkal kerítsd körbe az emberkédet. (pl. szalmabála, hordó, macskák, ilyesmik..:)
Sziasztok!!!
Ma felfedeztem, hogy a diszvirágaim, amit a Farmvilletől kaptam (napraforgó, rózsa és valami sárga szinü) elszáradtak!!!
Meg lehet ezt akadályozni valahogy ????
Ez azért gáz nekem, mert azzal van (volt!) körbekeritve az emberem...... :(
én ,ma nem tudok szomszédolni....:-(((
van hogy a műtrágyát még kiengedi szórni, de a tyúkokat már nem etethetem meg...:-)))
lefagy a játék....
és ajándékot sem küldhetek egész nap....
azt írja , ma már nem küldhetek többet....pedig még egyet sem engedett....
Ma szerintem bütyköltek vmit,mert Firefoxban és Operában is lassú volt,sok hibát írt,szóval nem volt az igazi.
De még így is jobban szeretem,mint a hasonló jellegű magyar oldalt.
Hozzám jöhetnek még szomszédok,bár nem vagyok megszállott farmer. :)
Aki gondolja írjon postát és megadom a koordinátáimat. :)
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lehet!
De akkor is bosszantó! Tegnap már nem tudtalak visszajelölni szomszédnak, mert nem engedett több felkérést küldeni, és a kerítést sem tudttam elküldeni, ezzel akartam ma kezdeni, de nem enged be! :P
Sziasztok!
Nem nyitja meg a facebook-ot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Most jövök a Farmról és megint kiakadt. Pontosabban azt írta ki,h a kapcsolat a kiszolgálóval megszakadt. Ilyenkor látszik,h béta...de azért javíthatnák már,ha ilyen népszerű.
Pár perc múlva magához tért,de azért bosszantó.
Szia
Jelölöm;)