Farmville (beszélgetés)
:)))ja,nagyon hasonlóan,mint a másikon...nekem is csak azért sikerült:)
A Countryn hogy tudok ajándékot küldeni valakinek?
:))))igen:)én is immár:))kétfarmeres gazda lettem:)
:))))na,felfalt minden lucernát,nagy hírtelen,most várhatok mire valami történhet:S:)))))
Látom nagyban folyik mindenhol a gazdálkodás! Megyek már én is szétnézek a farmjaimon, nehogy már lemaradjak mögöttetek!!:-))
Bocs....-))) lehet hogy nem jól határoztam meg....
De lényeg hogy megtaláltad...:-))
Ügyes vagy!..:-)
Ne felejts el lucernát vetni, mert ha elfogy, nem lesz miből etetni a tehenet...:-)))
Na,végre alakul:)))eladtam a tejet,akkor nekiállt enni tovább:)
Csak benéztem, ki mit csinál?
Jaaaaaa,mégiscsak van,csak azt én egy épületnek nézem,gondoltam,nem arról lehet szó:DDDDDDott vannak az eladandók,tényleg..olyan,mint a másik farmon a tároló:))
szóval,tele van azt értem én....:)
Jajjj,olyan értetlennek fogok tűnni:S:S((vagy,az is vagyok??:S:S:PPPP nekem ott alul,nincs barna dobozom:s a tehenem meg befejezte az evést,hiába kattingatok,azt mondja fulli:)))ott áll mellette 3 kanna tej...
A gyűjtő dobozba. Jobb oldalt alul a barna doboz.
Onnan el tudod adni, és kapsz érte sárga pénzt.
Vagy később ha lesz sajtkészítő géped, akkor sajtot készítesz belőle és a sajtot adod el...:-)))
Hova lesz a tej,a kannával együtt?
Akkor,szeretnék szomszédokat kérni:))köszi előre is:)
jaj,de édi:))nagyon ari:)eszeget a tehénkém:))termelődik a tej:)
Köszi,mimmo33!!:)))
Egyébként,nekem csak az üzenőfalat mutatta arra a klikkre..ezért nem tudtam,hogyan tovább..:S
Meg van!!Hurrá!!Úgy kerültem oda,hogy a közös üzenőfalon,valaki kitett az új farmról valamit...az alatt kékkel,ott volt többek között,hogy play..és arra klikkeltem,és egyből az én farmomra vitt:))))Na,de nem hiszem,hogy csak ez a módja lenne odajutni..:PPPP
H az alkalmazásoknál a Country Life-ra kattintasz akkor magát a játékot kell hogy kiadja....
na,képzeld,odáig eljutottam valami csodafolytán:DDDDDD és onnan ??hogy vagyok belül??:DDDDD,mert ott még csak az üzenőfalat látom..de,köszi,azért!:))
Én is olyan nehezen jöttem rá hogy ,hogyan tudok eljutni a County Life oldalra....:-)))
De aztán rájöttem, hogy a Facebook oldalon legalul , bal oldalt, van egy olyan hogy "alkalmazások", ide kattintva kiadja a listát, és itt a paradicsomos alkalmazásra kell kattintani...:-))))
Tulajdonképpen oda még nem is jelentkeztem be..az emberkémet sem láttam..na,szóval,ilyen alapvető bajaim vannak:S
ja,de köszi a meghívót:)majdnem elfelejtettem..bocsi:)
Már el is vesztem:S:S:S az első dolgokat kiírta,láttam ott állt egy tehénke,akartam Neked ajándékot küldeni,ráklikkeltem,de 5 percig csak üres oldal volt,nem töltött be:S..aztán jöttem,kiixeltem és most nem tudom hova lett,nem találom,mert nem tettem persze még el sehova,,
Igen, ugyanúgy szomszédolunk,)
Küldök meghívót
ott is szomszédol is az ember?
Lehet,megpróbálom,mi a menete?Légyszi,ha rárész írd meg!
Szerintem ott szinte semmit nem kell tudni angolul;)Nincsenek üzenetek, nincsenek utasítások;)
Ott aki nemtud agolul az is simán elboldogul, nem úgy minta farmon;)
Próbáld meg menni fog!
A farmon nap mint nap belefagyok a café-ról nem is beszélve.De itt a countryn eddig egyszer sem volt gond;)
De az angollal van bajom:S