Farmville (beszélgetés)
Húúúúúúú,de megörültem:))))))))Most látom,hogy küldtél nekem paradicsom paszírozót!Köszi nagyon!:)
Mit tudok én Neked küldeni,mert látom ezt már kapsz!?!?:OO
Ültetheted a paradicsomot..:-))
Küldtem hozzá a gépet......:-)
(malmom még nekem sincs, nem is tudom azt hogy lehet szerezni....)
Ügyes!!:)
Nekem már ez sem elég:S:)))
A kérdésedre,meg egyáltalán nem tudom a választ:S
Most jöttem a farmjaimról, ki is fáradtam rendesen:-)A countryn vettem egy nagyobb földecskét, nem volt már elég a régi.
Bence valamit elállított a farmján, mert fehér a talaja. Hogy lehet visszacsinálni zöldre?
A bővítésnél a malom csak dekoráció;)
A farm bővítsnél sem kaod a házat a nagyobb farmmal;)
A malmot majd megveheted, és akkor a búzádat leörölheted lisztnek;)
Sziasztok! :)
Én ma vettem nagyobb területet a countryn,azt hittem kapom majd vele szép malom,de nem! :((
Akinek van,honnan?
Üsv!
Valaki tudna küldeni CountryLife-ban egy Ketchup Wiz-t? :)
Nagyon hálás lennék, csak van egy csomó paradicsomot és inkább gyártanék belűlk kecsáppot. Meg aki még nem szomszédom az felvehet. :)
Na köszönöm szépen előre is!
Nem tudok Neked kecsapcsinálót még küldeni:S:S..kevés vagyok még hozzá:STehénen kívül bármit..az nagyon nagy helyet foglal..a countryn..
A másikon,lehet tehénke:)))
Akkor küldjek holnap csirkét?vagy mit??és a másikon??akkor kiveszlek az ajándékküldő listából..
Ott még egy ketshupkészítőre gyűjtögetek:-)
És te hol mit szeretnél?
Még felvehetnek páran Farmville szomszédnak. :)
Akit érdekel,írjon egy levelet és megadom az email címem.
Szép estét!
Akkor,mit kérsz?Olyan nehéz kitalálni külön mindenkinek...van aki,meg direkt azt kér,mert hátha benzin,vagy pénz van benne..:S
Na,én meg alig vártam,hogy megérjen a kukorica,hogy a pipiknek tudjak adni..úgy örültem is,leszedtem,benéztem a tárolóba,és véletlenül eladtam az összest:SSSS
Eltűnt a kicsi tavam reggelre a farmomról!:-(((
Ajándékkal már én is jártam így a countryn. Úgy örültem a sajtkészítőnek amit kaptam, és jött egy rendszerhiba, s mire helyreállt, nem volt agépem sehol.
Nagyon örülök az ajándékoknak, amit küldtök, de sírva könyörgöm, hogy ne Magic dobozzal lepjetek meg!
Sziasztok!
Nem tudom mi volt tegnap a Face-n, de amiket kaptam a countryra, azt mind elnyelte:(:(:(