Farmerama játék (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is farmerama rajongó vagyok de ma nagyon kiborultam.
Nekem nem indul a játék. Már második napja 9-körül megszűnik létezni. Tegnap csak akadozott ma meghalt.
Nálatok is ez a helyzet?
sziasztok nagyon fontos!Szomszédokat várok minnél többet. nevem --alexandra91--
nagyon köszönöm előre is aki felvesz jó szomszéd vagyok 17es szintű:)
Sziasztok.
Végre elértem a 17.szintet és lenne egy kérdésem.
A szédült szántóra ugyan úgy rakhatok földet és ültethetek mint a másikra?
Sziasztok. Még 3 szomszédra lenne szükségem. Bocsi hogy sokat írok, de nem lenne már rossz használni a szédült szántót
-Rashgar-
Még 3 ember vegyen fel légyszives
Szomszédot keresek! még 4 szükséges, hogy teljesen felszabaduljon a szántóm. -Rashgar-
Ezen a néven vegyen még fel valaki légyszi. Előre is köszi
Az a baj, hogy a piacon változnak az árak.
A múlt héten a krumpli volt a befutó, azt termeltem, adtam el, és tököt, epret vettem.
Akkor kétszeres volt a hasznom, a sok pontot összevéve. Most nem tudom, melyik termény hogy áll, de a tökvétel volt a legjobb :-D
1000 értékhez nézd:
A burgonyáért 3-at ad a program, 334 db kell. A piacon kaptam érte 0,95-öt darabjáért, az levonva a 10%-ot, 285,57 csengőpengő.
260 db epret vettem ezért a csengőpengőért, a stadion azért 3120 értéket ad.
Így csináltam 1000 stadionos értékű krumpliból 3120 értékű epret :-)
A bódét nyertem, feltöltöttem a növényekkel a stadiont.
De csak okosan :-D Nem mondom meg, mit érdemes termelni, eladni, és az áráért mit venni, számoljon mindenki :-D Nekem bejött!
Dundy, nem tettem le, nem tudom, hogy működik. Ennek akarok utánajárni. Kell-e mind a 8 db, mert ezek a kirakók a 4 egységet foglalnak el. A fél hátsó szántóm odalenne. Viszont nem tudom, mennyit hozna a konyhára.
Érdemes lerakni darab pályát is, vagy csak ha már mind az összes darab megvan?
Kavicsné!
Ezek szerint Te nem vetted meg?
16 óránként 180 pontot ad a bódé :-)
Hát, sokat filóztam, hogy megéri-e. Aztán számoltam, és piacoztam. Tudd, mit kell termelni, és mit venni! Sokat nyerhetsz vele, ha számolsz :-)
Na szoval Szomszédokat keresek akinek még beférek vegyen fel nyugodtan
-Rashgar-
Sziasztok. Szomszédokat keresek. -Rashgar-
most 17-es vagyok, de nemrég kezdtem szóval hamar felmegy. 17 és afeletti játékosok légyszíves. A szédült szántóról meg valaki informáljon engem légyszíves hogyan kell eltüntetni a gazt?
Hogy csináltad ilyen gyorsan???
Én még csak a fát kaptam meg, pedig a szomszédok hűségesen küldik a labdákat! :)
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?