Farmerama játék (beszélgetés)
Mára mások lettek a nevek.
38.szint= halastó
A szomszédok aktivitása:
A szomszédok aktivitás egy pontrendszer alapján kerül kiszámításra. Minden játékos 100 pontról indul. Minden inaktív nap után veszít a pontokból 20 pontot és minden egyes aratási akció után kap 1 pontot. Maximálisan 600 pontot lehet így elérni, utána a pontszám nem növekszik. Ha az érték eléri a 0 pontot, akkor a szomszéd inaktív és a szomszédok listájából törlődik.
ezt találtam. Tehát 5 nap biztos, hogy kihúzod, de két hét már érdekes lesz. Azt tanácsolták, hogy ne ültess, semmit, ne etess állatot, amikor elutazol, és kérj meg egy gazdát, hogy a birtokodra időnként lépjen be, és szüretelje le a fákat. Akkor nem maradsz inaktív.
Szóval elég nehéz feladat ez...
Szia!
Nővéremé a farm,ő kért meg,hogy szerezzek szomszédokat,mert már nálam sajnos betelt:(
Szia!
Felvettelek! Köszönöm!
Szia!
gerlice felvehetitek.
Három szorgos gazda várja szomszédok jelentkezését (még mindig) :)
pocki13 (30)
csiguska (6)
atesz75274 (10).
Köszönöm!
Megvan, miért nincs forgalom a piacon!
Mert módosítottak rajta, csak azon a standon vehetsz árut, amelyikre kiraktad a sajátodat!
Na ez a szívás!!!
További ajánlott fórumok:
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Hogyan lehet a farmeramán barátokat szerezni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Tudja valaki, hogy a Farmerama játékban hogy kell tojást szerezni?
- Hogy tudom megszüntetni a Farmerama játékomat?
- Tudja valaki hogy a Farmeráma játékban a gazdakörnél hogy kell szállitani árut?